ΝΙΚΟΣΚΡΗΤΗ
Banned
Ο φίλος σου πόσο τα έχει?Ναι καλά, πες του ότι με 8ε και 24γρ από τον ιορδανογλου δεν αγοράζουμε, όντως βλέπω να κλείνουν πολύ, καλά του τα είπαν του Κυριάκου.
Ο φίλος σου πόσο τα έχει?Ναι καλά, πες του ότι με 8ε και 24γρ από τον ιορδανογλου δεν αγοράζουμε, όντως βλέπω να κλείνουν πολύ, καλά του τα είπαν του Κυριάκου.
Ποιός φίλος?Ο φίλος σου πόσο τα έχει?
Τότε που επερνες εσύ τα σκιτακια 5,50 επερνα εγώ τα 30 και 32 γρ.Δεν έχει να κάνει με τα γραμμάρια αλλά με την τιμή αν έβρισκα τα skeetακια στα 5 ευρώ και στα 5.50 που τα πρώτο έριξα σιγα μην τα άλλαζα αλλά να δώσω 7 όταν με 8 βρίσκω τα καλύτερα 32 άρια της αγοράς το θεωρώ κοροϊδία
Aυτος ο ουίσκι πως τον λένε μωρε ένας που γεμίζει φυσιγγια εκεί κάπου στην ΠάτραΠοιός φίλος?
Κόψε κάτι να συμφωνήσουμεΤότε που επερνες εσύ τα σκιτακια 5,50 επερνα εγώ τα 30 και 32 γρ.
Α καλά! Πάλι τα ίδια!!!Κόψε κάτι να συμφωνήσουμε
Ποιός ουίσκι ρε??? Τι ήπιες?Aυτος ο ουίσκι πως τον λένε μωρε ένας που γεμίζει φυσιγγια εκεί κάπου στην Πάτρα
Δεν μου απαντάς όμως αν τα έχει 5 ευρώ να ξανά γυρίσω στα skeet έστω και στα δικά τουΑ καλά! Πάλι τα ίδια!!!
Δεν πινω ποτε είμαι αθλητής και πρέπει να είναι το μυαλό μου καθαρό 24 ώρες το 24 ωρο ουίσκι ρούμι κάπως έτσι τέλος πάντωνΠοιός ουίσκι ρε??? Τι ήπιες?
Τότε λέω ρε τρελέ!!! Τι πίνεις και δεν μας δίνεις.Δεν μου απαντάς όμως αν τα έχει 5 ευρώ να ξανά γυρίσω στα skeet έστω και στα δικά του
Σου είπα δεν πινω τιποταΤότε λέω ρε τρελέ!!! Τι πίνεις και δεν μας δίνεις.
Δεν καπνίζωΠαιδια μη τσακώνεστε....ελάτε το Σεπτέμβρη στη συγκομιδή, όλοι θα πάρετε να βγάλετε τη σεζόν καπνίζοντας....
Eγω φέτος για να το κάνω να έχει λίγο ενδιαφέρον θα βγάλω την πάπια και θα ρίχνω με το ένα χέρι ειδικά με τα saga που πήρα και είναι και 32 γραμμές δεν θα έχει γούστοΑφήστε ρε τις δικαιολογίες, που όλοι κέντρα είστε, αλλά 24αρια....κανείς!
Ρε πάρε το καράβι και έλα προς τα πάνω! Θέλω να σε βλέπω ωωωωωω!!!!Eγω φέτος για να το κάνω να έχει λίγο ενδιαφέρον θα βγάλω την πάπια και θα ρίχνω με το ένα χέρι ειδικά με τα saga που πήρα και είναι και 32 γραμμές δεν θα έχει γούστο
Καλά το ακούω αυτό συνέχεια από τις γυναίκες να το ακούω τώρα και για το κυνήγι και μετά απορούν κάποιοι πως είμαι λίγο εγωιστήςΡε πάρε το καράβι και έλα προς τα πάνω! Θέλω να σε βλέπω ωωωωωω!!!!
Πολύ νωρίς ωριμάζει στα μέρη σου.Παιδια μη τσακώνεστε....ελάτε το Σεπτέμβρη στη συγκομιδή, όλοι θα πάρετε να βγάλετε τη σεζόν καπνίζοντας....
Tο μεσαίο είναι κορυφή πόσο έχουν τώρα αυτά?