Όντως φίλε πολύ αξιόλογο!View attachment 74337
Αντί να δώσεις 15€ για τα 33γρ του Δορκάς δώσε 9€ και πάρε αυτό στα 32γρ της ίδιας εταιρείας που είναι δοκιμασμένο χρόνια Αύγουστο με θετικά αποτελέσματα.
Όντως φίλε πολύ αξιόλογο!View attachment 74337
Αντί να δώσεις 15€ για τα 33γρ του Δορκάς δώσε 9€ και πάρε αυτό στα 32γρ της ίδιας εταιρείας που είναι δοκιμασμένο χρόνια Αύγουστο με θετικά αποτελέσματα.
Έχω κάτι 34αρια του που είναι σκάρτα 33γρ.View attachment 74337
Δε μας αφοδευεις Ω ρε ΝταλάραΈχω κάτι 34αρια του που είναι σκάρτα 33γρ.
Η αξιοπιστία στο μεγαλείο της.
Γιατί ρε Σουζη Κίου?Δε μας αφοδευεις Ω ρε Νταλάρα
Γιατί όταν παραγγέλνω πιτογυρα ξέρω ότι θα φάω φαστφουντ όχι γκουρμεδιαΓιατί ρε Σουζη Κίου?
Ε και εσύ ρε φίλε όλο προβλήματα βρίσκεις...επειδή γράφει 38 γρ νούμερο 6 και είναι 36 γρ νούμερο 4 , να πούμε δηλαδή ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία..;Έχω κάτι 34αρια του που είναι σκάρτα 33γρ.
Η αξιοπιστία στο μεγαλείο της.
Τα μόνα αξιόλογα πορτοκάλι ήταν τα Derby της πυρκαλ!!Αλέξης 37:
Πώς ξεκίνησα την ιδιογομωση.
Ήταν μια έναρξη πριν 30 χρόνια και είχα μέσα στη θαλάμη φυσίγγι του ακατανομαστου 32γρ νο8 με πορτοκαλι χρώμα
Έρχεται ένα τρυγόνι και πιάνει σε ένα κλαρί στα 20 μέτρα. Σημαδεύω πυροβολω και φεύγει ατάραχο. Αδειάζω τις άλλες δύο και ακόμα πάει.
Από τότε είπα τέλος τα εμπορικά, αρχίζω ιδιογομωση και βρήκα το φως μου.
Οκ οκκ οκκκκ μπάρμπα Αλέξη
Τι να το κάνεις έγραφαν απ' έξω 33γρ και είχα σφάξει ένα και είχε 32,8γρ οι κλέφτες μας κοροϊδεύουνΤα μόνα αξιόλογα πορτοκάλι ήταν τα Derby της πυρκαλ!!
Κάτι κάμπανες ακούω!Τι να το κάνεις έγραφαν απ' έξω 33γρ και είχα σφάξει ένα και είχε 32,8γρ οι κλέφτες μας κοροϊδεύουν
Πρόσεξε τα ρεύματα μη κρυώσεις και πιαστείς και να αλλάζεις φανέλες και να μην τις φοράς ανάποδα γιατί ο Αλεξ τις βλέπειιδρωτας φιλε πολυς..αστα!!
Τυχερή αυτή που θα ξεκινήσουν φέτος με ντέρμπι.Τα μόνα αξιόλογα πορτοκάλι ήταν τα Derby της πυρκαλ!!
Χαχαχαχχαχααχχαχαχααχαχαχααχαχ
Δε μου άρεσε καθόλου όλα ζωντανά με το πρώτο κρύοView attachment 74337
Τρυγόνια?Δε μου άρεσε καθόλου όλα ζωντανά με το πρώτο κρύο
Νταν ντανΚάτι κάμπανες ακούω!
Μπαφερ?32 γραμμές...
View attachment 74333
Συγνώμη δε θα επαναληφθεί εκείνος ο νεσατζοκωλος με μπερδεύειΚοφτε τα μνημόσηνα ρε....θα σας κυνηγαω απο πισω, σε ολα τα θεματα;;;