Φυσίγγια για τρυγόνι

Δεν το έχω ρίξει.
Τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρ νο8 ήταν άψογα φέτος το χειμώνα, όταν ζορισε ο καιρός το Φλεβάρη.
Βασιλη ειχαμε παρει μεγαλη ποσοτητα 3-4 ατομα απο καταστημα στην Αθηνα. Ηταν τοσο χαλια σε σκοτωματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ που σκεφτομασταν μηπως ηταν τιποτα f2 classic μαιμου... Δεν ξερω αλλα ηταν απαραδεκτα. Το 32αρι απο την αλλη πολυ καλο.

Βασιλη ειχαμε παρει μεγαλη ποσοτητα 3-4 ατομα απο καταστημα στην Αθηνα. Ηταν τοσο χαλια σε σκοτωματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ που σκεφτομασταν μηπως ηταν τιποτα f2 classic μαιμου... Δεν ξερω αλλα ηταν απαραδεκτα. Το 32αρι απο την αλλη πολυ καλο.
Τόσο χάλια ε;; και πέρσι το έβρισκα φτηνά και έλεγα να πάρω δύο κουτακια

Γιατι τοσο μισος προς τα Λαμπρο ρε παιδια;Οσο τα εβρισκα τα επαιρνα.sporting 28g σε νο8 για περπατητο,mezzo 30g σε νο10 απιστευτο σε πρωινο καρτερι και περπατητο.feltro 34g σε νο6 για περδικα εχω ριξει και μερικα direct 32 στις μαυρες που ουτε κρυο ουτε ζεστη .Αλλα και παλι γιατι τοση αμφισβητηση;
Εγώ ότι lambro έχω ρίξει ήταν εξαιρετικό από τα feltro 34 sporting 28 πράσσινο tordo 30 τα series 2 28 και 24 όλα πολύ ευχαριστημένος μόνο μια φορά παλιά είχα ρίξει ένα direct 34 σε ένα λαγό και πέσαν τα σκάγια στα πόδια μου αλλά και πάλι το καλό θα το πω

Γιατι τοσο μισος προς τα Λαμπρο ρε παιδια;
Γιωργο, δεν ειναι μίσος...απλα καποιοι δεν εχουν καλες εμπειριες σε καποια φυσιγγια του...γινεται φυσικα κ παραπανω χαβαλες εννοειται, με 2-3 παιδια...οστοσο κι εγω ειμαι παθων απο καποια...
sporting 28g σε νο8 για περπατητο,mezzo 30g σε νο10 απιστευτο σε πρωινο καρτερι
Με το mezzo 30, εχω και λέω τα καλυτερα...ακομη κ με 1* στα 10m (οπως το γράφω) επερνα τσίχλες στα τυφλά με -3°C το πρωί αλλα σε απογευματινά...

Τόσο χάλια ε;; και πέρσι το έβρισκα φτηνά και έλεγα να πάρω δύο κουτακια
Μανο αλλοι τα εχουν για κορυφη. Πανε 5-6 χρονια απο τοτε αλλα δεν ξαναδοκιμασα ποτε.

Είσαι δικός μου εσυ!!!!! Μια από τα ίδια…γέλαγαν τα κοτσιφια μαζη μου
Ασε Ηλια μιλαμε για φολα μεγαλη τοτε. Κλαιγαμε τα λεφτα μας...

Γιωργο, δεν ειναι μίσος...απλα καποιοι δεν εχουν καλες εμπειριες σε καποια φυσιγγια του...γινεται φυσικα κ παραπανω χαβαλες εννοειται, με 2-3 παιδια...οστοσο κι εγω ειμαι παθων απο καποια...

Με το mezzo 30, εχω και λέω τα καλυτερα...ακομη κ με 1* στα 10m (οπως το γράφω) επερνα τσίχλες στα τυφλά με -3°C το πρωί αλλα σε απογευματινά...
mezzo 28 εχεις δοκιμασει??? Και εννοειται οτι δεν υπαρχει μισος. Αλλα δεν θα βαραμε και παλαμακια στις παπαριες της Λαμπρο. Τα στραβα θα λεγονται οπως και τα (λιγα) καλα...

Μανο αλλοι τα εχουν για κορυφη. Πανε 5-6 χρονια απο τοτε αλλα δεν ξαναδοκιμασα ποτε.

Ασε Ηλια μιλαμε για φολα μεγαλη τοτε. Κλαιγαμε τα λεφτα μας...
Και εγώ τα έκλεγα τα είχα βρει προσφορα ευτηχως πήρα μόνο 10 κουτιά!!!…..Το λαμπρο σπορτινγκ28 γρ το θεωρό ένα από τα καλητερα 28αρια λίγα είχα δοκιμαση παλιά πήγαν εξερετικα .. αλλά είναι ακριβά

mezzo 28 εχεις δοκιμασει??? Και εννοειται οτι δεν υπαρχει μισος. Αλλα δεν θα βαραμε και παλαμακια στις παπαριες της Λαμπρο. Τα στραβα θα λεγονται οπως και τα (λιγα) καλα...
Σωστα τα λες....

mezzo 28 εχεις δοκιμασει???
1 μοναδικο κουτι ειχα ριξει κ ειχα παρει 2 ή 3 τσίχλες ριχα παρει....αλλα δεν μπορεσα να τα συνηθησω ΕΓΩ και ουτε μπορω να το κρίνω...ωραια ανάκρουση ειχαν...με την sx3 τα ειχα ριξει.....

Υ.Γ. Οσο για το f2×34 τρυγονακια εχω παρει διαδοχικά, +3 αλεπούδες παρακαλώ ξερές...εχουν ανακρουση ομως για εναρξη.

Καλό λες?
Αυτό έριχνα πέρυσι, καλό ήταν.
Για πες και την τιμή?
Νομίζω ότι είχα πάρει αυτά της περσινής έναρξης κάπου στα 7,80€
Αφού είπε ένας φίλος εδώ μέσα (δεν τον θυμάμαι τώρα) ότι φέτος θα τα έχει 9€.
Κλάιν Μάιν για 1-2 και 3 κουτάκια δε με πειράζει.
Για τσίχλες έχω φθηνότερα.

Back