Φυσίγγια για τρυγόνι

Καλά του τα λες φίλε μου. Έχω πάρει αγριογουρουνο με b&p και 5αρια σκάγια. Θα σέβεται το γατάκι ο @outlander .yelling.
Είχα Β&Ρ classic 34gr v8 όταν μου βγήκε φέτος το γουρούνι. Αλλά μιλάμε για μεγάλο ζώο (120+ κιλά). Στα 25 μέτρα το είδα, πήγα να το πλησιάσω για να ρίξω στο αυτί, αλλά με πήρε χαμπάρι και έφυγε ατουφεκιστο...

Το 90% απο τα κυχλοφυσηγγα της αγωρας έχουν ισπανικά υλικά.. για αυτο μην ψάχνεται ποιο είναι ποιοτικότερο
Δίκιο έχεις, διάβαζα τυχαία ένα ιταλικό φόρουμ, για ιταλικά φυσιγγια, συγκεκριμένα τα rc ,τα οποία χρησιμοποιουσαν πυριτιδες b&p, και λένε ότι από το 2013, έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν ισπανικές ( psb1 -3)

Είχα Β&Ρ classic 34gr v8 όταν μου βγήκε φέτος το γουρούνι. Αλλά μιλάμε για μεγάλο ζώο (120+ κιλά). Στα 25 μέτρα το είδα, πήγα να το πλησιάσω για να ρίξω στο αυτί, αλλά με πήρε χαμπάρι και έφυγε ατουφεκιστο...

Αν είναι τόσο μεγάλο δεν πέφτει με σκάγια. Πρέπει να του ρίξεις εξ επαφής απ το ενα μέτρο

Αν είναι τόσο μεγάλο δεν πέφτει με σκάγια. Πρέπει να του ρίξεις εξ επαφής απ το ενα μέτρο
Ακριβώς Σταμάτη, γι αυτό προσπάθησα να το πλησιάσω όσο το δυνατόν πιο κοντά. Τα άλλα 2 φυσίγγια που είχα μέσα ήταν Lambro demi magnum v5. Έγινε σε ημερήσιο κυνήγι υδροβιων σε χωράφια. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα δράμια αλλά ούτε και μηδενικά μαζί μου

Ακριβώς Σταμάτη, γι αυτό προσπάθησα να το πλησιάσω όσο το δυνατόν πιο κοντά. Τα άλλα 2 φυσίγγια που είχα μέσα ήταν Lambro demi magnum v5. Έγινε σε ημερήσιο κυνήγι υδροβιων σε χωράφια. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα δράμια αλλά ούτε και μηδενικά μαζί μου

Δεν πειράζει φίλε μου σου έγινε μάθημα τώρα. Πάντα χοντρά φυσίγγια μαζί ;)

Καλά έκανες παιδί μου γιατί με τα b&p για να πέφτουν Πρέπει να τα πλησιάζεις στο 1μετρο ( μη σου πω μισό) αλλιώς δεν πέφτουν! Ξέρει ο Σταμάτης! .yelling.

Καλά έκανες παιδί μου γιατί με τα b&p για να πέφτουν Πρέπει να τα πλησιάζεις στο 1μετρο ( μη σου πω μισό) αλλιώς δεν πέφτουν! Ξέρει ο Σταμάτης! .yelling.

Το συγκεκριμένο με εξέπληξε και εμένα που έπεσε γιατί ήταν 20 μετρα. Δεν το περίμενα να πέσει με 5αρια

Γι'αυτό πάντα εχείς 4/5 μονοβολα η ενιαβολο έχω πάντα από τα δύο σε σημείο φτιαγμένο για γρήγορη αλλαγή και ας μη κυνηγάω γουρούνια αφού οι συναντήσεις πλέον λόγο πλυθησμού δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνουν.

Με Β&Ρ και Lambro η επιτυχία ήταν σίγουρη!!! Βέβαια, τέτοιο ρίσκο δεν το έπαιρνα!!!!!!

Δεν πειράζει φίλε μου σου έγινε μάθημα τώρα. Πάντα χοντρά φυσίγγια μαζί ;)
Η πρώτη φορά που δεν τα είχα μαζί μου!! Και έφτιαχνα τη φυσιγγιοθηκη γιατί μετά το βάλτο τα βγάζω για να μην παίρνουν υγρασία... Αυτά τα πράγματα, μια φορά συμβαίνουν...

Η πρώτη φορά που δεν τα είχα μαζί μου!! Και έφτιαχνα τη φυσιγγιοθηκη γιατί μετά το βάλτο τα βγάζω για να μην παίρνουν υγρασία... Αυτά τα πράγματα, μια φορά συμβαίνουν...
Καλύτερα μονόβολο απο δράμια σε γουρούνι χωρίς σκυλί για να είσαι σίγουρος ότι θα το σκοτώσεις και δεν θα το τραυματίσεις και να φύγει. Πάρε αυτά εδώ 1688633303413.png κατεβάζεις και πεύκο μόνο 11,5 ευρώ η πεντάδα.

Καλημέρα στην παρέα...
Ένα πολύ καλό φυσίγγι που δοκίμασα σε έναρξη με δίκαννο ήταν το 206 formula.
Για έναρξη και με πολύ ζέστη ήταν γρήγορο και ξεκούραστο.. με ακαριαία σκοτώματα.

View attachment 74425
Πολύ καλό φυσίγγι

Καλημέρα στην παρέα...
Ένα πολύ καλό φυσίγγι που δοκίμασα σε έναρξη με δίκαννο ήταν το 206 formula.
Για έναρξη και με πολύ ζέστη ήταν γρήγορο και ξεκούραστο.. με ακαριαία σκοτώματα.

View attachment 74425
Πολύ καλό φυσίγγι

Το 32αρι πρέπει να σταμάτησε να βγαίνει.
Για το 33αρι μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για Αύγουστο σε τοπιαρες και τρυγόνια.

Back