Σοβαρα μιλαω παντως. Βρηκα τα αγαπημενα μου με περσινη τιμη και τα σηκωσα ολα. Το μονο κακο ειναι που δεν ειχε 8αρια πιυ θελω, αλλα δε γαμιεται, και με 7αρια και 10αρια θα γινει δουλιτσα.Έχεις ανακαλύψει τόσα τρυγόνια
Σοβαρα μιλαω παντως. Βρηκα τα αγαπημενα μου με περσινη τιμη και τα σηκωσα ολα. Το μονο κακο ειναι που δεν ειχε 8αρια πιυ θελω, αλλα δε γαμιεται, και με 7αρια και 10αρια θα γινει δουλιτσα.Έχεις ανακαλύψει τόσα τρυγόνια
μαλον εισουν τυχερος και δεν επεσες σε ελατωματικη παρτιδα , που κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να υπαρχει , και ας καψουν μερικα φυσιγγια οι κατασκευαστες για δοκιμες οταν αλλαζουν παρτιδα πυριτηδα , και ας ειναι σταθεροι σε καθε μαρκα φυσιγγιων , γιατι στο τελος αυτοι θα χασουνΕγώ ότι lambro έχω ρίξει ήταν εξαιρετικό από τα feltro 34 sporting 28 πράσσινο tordo 30 τα series 2 28 και 24 όλα πολύ ευχαριστημένος μόνο μια φορά παλιά είχα ρίξει ένα direct 34 σε ένα λαγό και πέσαν τα σκάγια στα πόδια μου αλλά και πάλι το καλό θα το πω
Καλά έκανες.Σοβαρα μιλαω παντως. Βρηκα τα αγαπημενα μου με περσινη τιμη και τα σηκωσα ολα. Το μονο κακο ειναι που δεν ειχε 8αρια πιυ θελω, αλλα δε γαμιεται, και με 7αρια και 10αρια θα γινει δουλιτσα.
Silver Κυριάκο;Σοβαρα μιλαω παντως. Βρηκα τα αγαπημενα μου με περσινη τιμη και τα σηκωσα ολα. Το μονο κακο ειναι που δεν ειχε 8αρια πιυ θελω, αλλα δε γαμιεται, και με 7αρια και 10αρια θα γινει δουλιτσα.
Άσε γάτακι 7,50 33γρ!!!!! Έχεις να πεις τίποτα? Επώνυμα!( βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν κυνηγάμε όλοι με θερμοκρασίες δικιές σου! Πότε θα το καταλάβεις αυτό? Τι σκιτ να Ρίχνω με μειων και 9μιση νούμερο? Ότι λες μαθε να το λες για το μέρος σου και μην το παίζεις πάλι εξυπνακηδης!!! Και ξέρεις γιατί σου απαντάω? Γιατί μας διαβάζουν πολλοί και θα πάρεις κανέναν στον λαιμό σου. Ξεκαβαλησε λίγο το καλαμι να κάνουμε καμμία κουβέντα της προκοπής .)Ξέρεις εσύ που είσαι ειδικός στα φυσιγγια προφανώς δεν τα ξέρεις αυτά και βρες μου οποίο άλλο θέλεις στα 8 ευρώ αφού δεν είναι καλή τιμή
7αρια στα μπασιματα άμα πας και πάνω είναι ότι καλύτερο, δεν θα ξαναλαξεις στα μπασιματα.Σοβαρα μιλαω παντως. Βρηκα τα αγαπημενα μου με περσινη τιμη και τα σηκωσα ολα. Το μονο κακο ειναι που δεν ειχε 8αρια πιυ θελω, αλλα δε γαμιεται, και με 7αρια και 10αρια θα γινει δουλιτσα.
Ναι Γιάννη silver. Στα 9 εδινε μεμονωμένα, την κουτα 8.5. Σκεφτηκα οτι με τις τιμες που ακουω και που μου ειπε και ο αλλος, 32 γρ. με g3000 8.5 ευρω δεν θα ξαναβρω ποτε για αυτο τα πήρα.Silver Κυριάκο;
Στα 9 ευρώ αν δεν κάνω λάθος τα είχα δει.
Καλοριχτα!
Αρχηγός είσαι, τα s.kill τα 33γρ με g3000 10,50e παρακαλώ.Ναι Γιάννη silver. Στα 9 εδινε μεμονωμένα, την κουτα 8.5. Σκεφτηκα οτι με τις τιμες που ακουω και που μου ειπε και ο αλλος, 32 γρ. με g3000 8.5 ευρω δεν θα ξαναβρω ποτε για αυτο τα πήρα.
Karditsa magoula fileΨωνίζεις από τον Θανάση;
Από την περιοχή είσαι Θωμά;
Πες ποια είναι ποιος είναι ο κατασκευαστής δείξε απόδειξη όπως έδειξα εδώ και πες από που τα πήρες όπως είπα και εγώ να πάρουν και άλλοι αν υπάρχει αυτό που λες με το μυαλό μου μπορεί να σου πω και εγώ ότι τα βρήκα 1 ευρώ η ότι μου τα δίνουν τσάμπα για να τους διαφημίζω μιας και είμαι ο καλύτερος παιχτης παγκόσμιος. Και για να κόψεις αυτό για τις περιοχές και τις διαφορετικές συνθήκες γιατι βαρέθηκα να μου το λες φυσιγγια όπως τα saga με ταχύτητες 440 και πολύ πάνω αλήθεια τώρα νομίζεις ότι δεν τραβάνε η ότι υπάρχει τίποτα που να τα κοντράρει?Άσε γάτακι 7,50 33γρ!!!!! Έχεις να πεις τίποτα? Επώνυμα!( βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν κυνηγάμε όλοι με θερμοκρασίες δικιές σου! Πότε θα το καταλάβεις αυτό? Τι σκιτ να Ρίχνω με μειων και 9μιση νούμερο? Ότι λες μαθε να το λες για το μέρος σου και μην το παίζεις πάλι εξυπνακηδης!!! Και ξέρεις γιατί σου απαντάω? Γιατί μας διαβάζουν πολλοί και θα πάρεις κανέναν στον λαιμό σου. Ξεκαβαλησε λίγο το καλαμι να κάνουμε καμμία κουβέντα της προκοπής .)
Σε ένα μόνο ελαττωματικό του Lambro έπεσα και ήταν ένα direct που έριξα σε λαγό με 100 % υγρασία και τα σκάγια έπεσαν στα πόδια μου τώρα τι παίχτηκε εκεί δεν ξέρω μόνο υποθέτω ότι η Α πυρίτιδα δεν τραβάει στην υγρασία ότι άλλο έχω ρίξει δικό του ήταν εξαιρετικόμαλον εισουν τυχερος και δεν επεσες σε ελατωματικη παρτιδα , που κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να υπαρχει , και ας καψουν μερικα φυσιγγια οι κατασκευαστες για δοκιμες οταν αλλαζουν παρτιδα πυριτηδα , και ας ειναι σταθεροι σε καθε μαρκα φυσιγγιων , γιατι στο τελος αυτοι θα χασουν
Συμφωνώ...αλλα για τρυγονι ρε φιλε, δεν αξιζουν τα 9€...;;;;Άντε στο τρυγονι να τα δώσω! Σιγά μην αξίζουν τα λεφτά τούς, μια από τα ίδια την άλλη μέρα πήγαν στο θεό! Πόσα θα ρίξεις στο τρυγονι? Πάνω από 8,50ε στην τσίχλα από πέρσι τα πήγε! Στα μαγαζιά 8,80!!!! Να δω φέτος τι θα πουλήσει! Όποιος δεν με σέβεται, ειδικά στην αρχή που ξεκίνησε όλο αυτό δεν παίρνει τα λεφτά μου. ( ευτυχώς που υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες)
Καλά αλήθεια πιστεύεις ότι έχουν 440 ταχυτητα? Για ταχογραφησε ένα και θα δεις.τα saga με ταχύτητες 440
Δεν φτάνει που σε μαθαίνω και 2 πράγματα, αλλά είσαι άνευ μαθήσεως! ( derby pyrkal, Ρουμελιώτης,Κένταυρος, Καρδαράς. Κ.αλλοι)Και για να κόψεις αυτό για τις περιοχές και τις διαφορετικές συνθήκες γιατι βαρέθηκα να μου το λες
Στο τρυγονι για μένα άμα είναι καλό αξίζει για τσίχλες που φεύγουν πιο πολλά Όχι.Συμφωνώ...αλλα για τρυγονι ρε φιλε, δεν αξιζουν τα 9€...;;;;
Ποσες γ@....μ..ν€$ τουφεκιες θα ριξουμε εν τελοι...
Εγω προσωπικα μεχρι το 2017-18 ήθελα 2 με 3 κουτακια μονο στα τρυγόνια...αλλα, έκοβα βόλτες απο 10/7 ως την παραμονή της έναρξης, ανα, 2η μέρα πρωι ή απόγευμα, οπως τύχαινε...
Το συγκεκριμενο σε φουλ υγρασια σε Νο10 ειχα βαρεσει ενα τελαρο νερόκοτες....με 1* στα 25-30m οι τουφεκιες...ηταν θανατος...τωρα δε ξερω πως κ με τι γεμιζετε.View attachment 74432τα έχει δοκιμάσει κανείς πήρα δύο κουτιά για εναρξη
Καλά αλήθεια πιστεύεις ότι έχουν 440 ταχυτητα? Για ταχογραφησε ένα και θα δεις.
Δεν φτάνει που σε μαθαίνω και 2 πράγματα, αλλά είσαι άνευ μαθήσεως! ( derby pyrkal, Ρουμελιώτης,Κένταυρος, Καρδαράς. )
Και καλά κάνεις, πάρε τώρα που μπορείς.Αν και οφτοπικ, μέχρι τώρα έχω βάλει ψυχολογικό όριο στοκαρισματος τα 8€ και το έχω τηρήσει, όσα έχω πάρει σε 10+ κουτάκια είναι έως 7,50€ και 7,60€ των 32γρ.
Παραπάνω δεν μου πάει καρδιά να δώσω.
Σταματάαααααα!!!!Εσύ τα καβατζωσες όλα τα ντέρμπι ρε κουφαλιτσα ?
Σταματάαααααα!!!!