Φυσίγγια για τρυγόνι

Καλά αλήθεια πιστεύεις ότι έχουν 440 ταχυτητα? Για ταχογραφησε ένα και θα δεις.

Δεν φτάνει που σε μαθαίνω και 2 πράγματα, αλλά είσαι άνευ μαθήσεως! ( derby pyrkal, Ρουμελιώτης,Κένταυρος, Καρδαράς. Κ.αλλοι)
Μπορεί και παραπάνω το βλέπω στο ποσό μπροστα ρίχνω σε σύγκριση με άλλα από τα 50 μετρα και πάνω , Εμ είδες που σου ειπα πλήρωνε εσυ χρυσά τα ψευτο φυσεκα του καθε αλχημιστή και ασε με εμένα να ρίχνω τα αυθεντικά το derby που το βρήκες? Εχει ideal αυτός? Α και εγω σε μαθαίνω τα εμπορικά μην το ξεχνάς αυτό εσυ απλά μιλάς χωρίς αποδείξεις πριν λίγες μέρες έλεγες τα 30 του ουίσκι 7.50 και τωρα λες τα 32 ότι να ναι

Κόψε είκοσι μέτρα γιατί θα φάω όλα τα παιδάκια
Βασικά μιλάω ήδη με κομμένα μετρα για να μην πάθει τίποτα κανένας τώρα αν τα 70 και 80 μετρα ειναι εφικτό το έχουν αποδείξει και άλλοι πιο μικροί παίκτες από εμένα αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε

Κανένα καλό δικιμασμενο j&b έχουμε έχει ρίξει κανείς?
Λογω οτι βρισκομαι συχνα για δουλεια στην περιοχη, μια μερα ξεκλεψα λιγο χρονο να επισκεφτω το κυνηγομαγαζο ( ετσι το ειχα στο μυαλο μου..)
Καμμια σχεση...ειναι ενα μαγαζι με εργαλεια, χρωματα, κλειδαριες, υλικα , κλπ...
Η αριστερη βιτρινα με ειδη ψαρεματος...
Κοιταξα καλα καλα να βεβαιωθω οτι οντως ειναι το μαγαζι του τσιπουρα και οχι κατι αλλο και μπηκα και ζητησα να δω τα φυσιγγια.
Με οδηγησαν στο βαθος του καταστηματος - αφου περασαμε τον διαδρομο με τις πενσες τα γαλλικα και τις γαλοτσες για το χωραφι - οπου υπηρχε ενα μικρο ραφι με λιγα κουτια φυσιγγια με το φθηνοτερο στα 9 ευρω....
Γενικα η εικονα που αποκομισα ηταν αυτο που βλεπω και γυρω μου....σβηνει το κυνηγι...

Βασικά μιλάω ήδη με κομμένα μετρα για να μην πάθει τίποτα κανένας τώρα αν τα 70 και 80 μετρα ειναι εφικτό το έχουν αποδείξει και άλλοι πιο μικροί παίκτες από εμένα αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε
0795217_09-219-482-1.jpeg

Που ξέρουν αυτοί καλά τους λες πάνω απο 30 μέτρα δε σηκώνουν όπλο φοβούνται ακου που σου λέω

Συμφωνώ...αλλα για τρυγονι ρε φιλε, δεν αξιζουν τα 9€...;;;;
Ποσες γ@....μ..ν€$ τουφεκιες θα ριξουμε εν τελοι...
Εγω προσωπικα μεχρι το 2017-18 ήθελα 2 με 3 κουτακια μονο στα τρυγόνια...αλλα, έκοβα βόλτες απο 10/7 ως την παραμονή της έναρξης, ανα, 2η μέρα πρωι ή απόγευμα, οπως τύχαινε...
IMG_20230125_211000~2.jpgIMG_20230125_210857~3.jpg

Θα το παίξω καπιτάλας φέτος στα τρυγόνια 13€ τα πήρα. 😜
Έχω και κάτι navaro 30 (από τα καλά) ... ελπίζω να κάνει καμιά συννεφιά γιατί με ήλιο δεν παίζεται η κατάσταση.

View attachment 74440View attachment 74441

Θα το παίξω καπιτάλας φέτος στα τρυγόνια 13€ τα πήρα. 😜
Έχω και κάτι navaro 30 (από τα καλά) ... ελπίζω να κάνει καμιά συννεφιά γιατί με ήλιο δεν παίζεται η κατάσταση.
Περσινά Βασίλη ; Γιατί φέτος ο Καλκαντζάκος δεν.....

Back