Oλα τα Ισπανικά είναι φωτοβολίδες ποιο δε γλακα
Oλα τα Ισπανικά είναι φωτοβολίδες ποιο δε γλακα
Δραμιού πάν', ... αρνητική προσκόπευση πρέπει να βάλτ'ς.Θα παω να παρω και εγώ saga άμα είναι τόσο γρήγορα και άλλος με είπε ότι τρέχουν πολύ
Δεν είναι καλά αυτά στειλτα απο εδώ ρεView attachment 74440View attachment 74441
Θα το παίξω καπιτάλας φέτος στα τρυγόνια 13€ τα πήρα.
Έχω και κάτι navaro 30 (από τα καλά) ... ελπίζω να κάνει καμιά συννεφιά γιατί με ήλιο δεν παίζεται η κατάσταση.
Μαραθωνοδρόμος τόσο μακρυά που βαράει ...Τι αθλητής είσαι φίλε αν επιτρέπεται
ΑθήναΝαι υπάρχουν παρτον τηλέφωνο να μιλήσετε γιατι δεν ξέρω που εισαι και πόσο θα πάει η μεταφορά
Με Optima hp ριχνει ο φιλος μην τα ξαναλεμε...Οκ τα 100+ έγιναν 50 ... κατέβα και άλλα 10-15 και είμαστε κομπλέ.
Δεν έχουν μπενελι σαν εμάςΆλλοι κάνουν χιλιόμετρα για να πιάσουν τα ζωντανά και άλλοι για να μαζέψουν τα σκοτωμένα τόσο μακρυά που βαράνε.
Τι σας έχω πει ? Όλα ίδια αχααχαχαχαχα
Το τρέξιμο δεν το γλυτώνεις ότι και να κάνεις
Τι φυσίγγια θες να αγοράσεις ?Αθήνα
Τρυγόνια πόσο μακρυά σκοτώνει αυτή ?Με Optima hp ριχνει ο φιλος μην τα ξαναλεμε...
Αφού θα παρω τα δικά σου να σε ξελαφρωσωΤι φυσίγγια θες να αγοράσεις ?
107,75 μέτραΤρυγόνια πόσο μακρυά σκοτώνει αυτή ?
Για αυτό είναι αθλητές και εμείς μπακοκοιλιές.Δεν έχουν μπενελι σαν εμάς
Φτιάξε το αποστασιόμετρο ... δεν δείχνει σωστά.107,75 μέτρα
Θα μου πεις τι εννοείςOλα τα Ισπανικά είναι φωτοβολίδες ποιο δε γλακα? Το Saga τα Ρίο τα Diana θα τα μάθουν και εδώ κάποτε...
Γλακω ιδιωματισμος, σημαίνει τρέχωΘα μου πεις τι εννοείς
ΕυχαριστώΓλακω ιδιωματισμος, σημαίνει τρέχω
μονο?107,75 μέτρα
Ελαχιστοποίησε εσυ λιγο τα μυνήματα κουβαρντά...ειναι 17.00 η ωρα ακόμη...θα κλέγεσαι στις 20.00....Για αυτό είναι αθλητές και εμείς μπακοκοιλιές.
Δεν κάνουν αυτά τα όπλα για εμάς.
Πολύ μεγάλα βεληνεκή.
Φτιάξε το αποστασιόμετρο ... δεν δείχνει σωστά.