Φαντάσου να βγει lambro-pass....1+1 δώρο και να μη καταδεχομαστε να τα βάλουμε στο τουφέκι μας!!!Μη μου αγχώνεστε συνάδερφοι , ο ηγέτης μας θα μας φέρει Fouseki-pass και πτώση τιμών στο καλάθι του κυνηγού 2%. (Ανέκδοτο).
Φαντάσου να βγει lambro-pass....1+1 δώρο και να μη καταδεχομαστε να τα βάλουμε στο τουφέκι μας!!!Μη μου αγχώνεστε συνάδερφοι , ο ηγέτης μας θα μας φέρει Fouseki-pass και πτώση τιμών στο καλάθι του κυνηγού 2%. (Ανέκδοτο).
Αυτά μου λες και γίνομαι κομπλεξικος ρε γαμωτο !!Γιατι αδερφε? Αληθεια λεω και κοβω πολλα μετρα κιολας για να μην το παιξω δηθεν και σας δημιουργησω και κομπλεξ. Και θα σου πω κατι αλλα θα μεινει μεταξυ μας. Αυτος ο Γιωργης ο χοντρος απο την Αγγλια που βαραει δισκακια σε εμενα ερχοταν και τον μαθενα να βαραει μακρια κορακια και φασσες. Αλλα τον ξεκοψα γιατι ηθελε μισο κατσικι και ενα ντενεκε φετα στην καθισια του και δεν μπορουσα να ανταπεξελθω...
Εννοειται πως θα καταδεχτουμε ρε συ Μανο. Την πρωτοχρονια απο τα καλα θα καιμε????Φαντάσου να βγει lambro-pass....1+1 δώρο και να μη καταδεχομαστε να τα βάλουμε στο τουφέκι μας!!!
Βλέπω και σασμο τόσο καιρό και την άκουγα τη λέξη αλλά δεν έδινα σημασίαΓλακω ιδιωματισμος, σημαίνει τρέχω
Ανταλλάσσονται 10 λειοκανα με ψαρόβαρκα.Φαντάσου να βγει lambro-pass....1+1 δώρο
Πόσα μέτρα?Ανταλλάσσονται 10 λειοκανα με ψαρόβαρκα.
Κόβει ο ένας , ράβει ο άλλος..θα το φάμε το κράξιμο από τη διαχείριση και θα έχουν δίκιο που να πάρει..Ανταλλάσσονται 10 λειοκανα με ψαρόβαρκα.
Τι σασμο ρε? Τι εχετε παθει ολοι??? Δειτε κατι πιο ευθυμο...Βλέπω και σασμο τόσο καιρό και την άκουγα τη λέξη αλλά δεν έδινα σημασία
Τώρα την ξανακουσα χα χα
Είναι που θα βρούμε και πολλά τρυγόνια πάλι στην έναρξη και είμαστε σε κόντρα ποιο σκοτώνει μακρύτεραΠολλά τρυγονοφυσιγγα βαράτε εδώ μέσα!
Θαναι ,δε θαναι 100 μέτρα τώρα αυτό...;;
Με 28 τρύπες...Θαναι ,δε θαναι 100 μέτρα τώρα αυτό...;;
Μαλλον 42...Με 28 τρύπες...
Είναι πολλά τα μέτρα δε μπορώ να διακρίνω..Με 28 τρύπες...
Η πάνω δεν μετράει.Μαλλον 42...
Δεν μετρησες καλά, 42 είναι οι τρύπες.....Με 28 τρύπες...