Καλή η τιμή του βάση υλικών;;;
Καλή η τιμή του βάση υλικών;;;
Είναι καλό φυσιγγι, άλλαξε συγκεντρωτηρα και αναμενόμενο την μπαρούτι, για μένα έγινε καλύτερο ακόμα.Καλή η τιμή του βάση υλικών;;;
Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά προσωπικά τα πιο φθηνά θα πάρω για τσίχλες και ας κάνουν μόνο μπαμ.Αυτά είναι τα υλικά...
όλα σε απόθεμα τα έχει ....Τελειωσαν φιλαράκι!
Γιατί δεν με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς......Ανταλλάσσονται 10 λειοκανα με ψαρόβαρκα.
Ο κάλυκας μένη φιεμ με 686 η κανο λάθος τα αλλά υλικά είναι ωραιαΑυτά είναι τα υλικά...
navaro 30 δεν έχει πια και όταν φέρει θα έχουν άλλη τιμη.Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά προσωπικά τα πιο φθηνά θα πάρω για τσίχλες και ας κάνουν μόνο μπαμ.
Για τρυγόνια έχω.
όλα σε απόθεμα τα έχει ....
https://www.kalkantzakos.com/Product/2060/navaro-30,-fusiggia-kyrgia
Για πάρε ένα τηλέφωνο και πάρε?
navaro 30 δεν έχει πια και όταν φέρει θα έχουν άλλη τιμη.
Αυτά είναι τα υλικά...
Αν είναι το παλιό κίτρινο του Κενταύρου...μόνο το βύσμα έχει αλλάξει...Είναι καλό φυσιγγι, άλλαξε συγκεντρωτηρα και αναμενόμενο την μπαρούτι, για μένα έγινε καλύτερο ακόμα.
Ναι κάλυκας και καψούλι όπως τα είχε και παλιά...Ο κάλυκας μένη φιεμ με 686 η κανο λάθος τα αλλά υλικά είναι ωραια
Και σε κίτρινο έχουμε! Αυτά με τον λαδι κάλυκα, είναι αγορασμένα πριν ενάμιση μήνα περίπου...Ο κίτρινος, πριν μια εβδομαδαΑν είναι το παλιό κίτρινο του Κενταύρου...μόνο το βύσμα έχει αλλάξει...
Από Z2M 24 σε Καρδαρα...
Νομίζω...η μπαρούτη ΡSB 5 ήταν και παλαιότερα...
Ναι κάλυκας και καψούλι όπως τα είχε και παλιά...
Eμενα μου φαίνεται πανάκριβο με αυτά που βλέπωΚαλή η τιμή του βάση υλικών;;;
Ένσταση έχω στο 686 στην psb5 αυτές θέλουν ισχυρα καψούλια…. Μπορι να κάνω και λάθος όμως !!!!!Αν είναι το παλιό κίτρινο του Κενταύρου...μόνο το βύσμα έχει αλλάξει...
Από Z2M 24 σε Καρδαρα...
Νομίζω...η μπαρούτη ΡSB 5 ήταν και παλαιότερα...
Ναι κάλυκας και καψούλι όπως τα είχε και παλιά...
Μα της τιμες που ζουμε φετος μια χαρά ειναιEμενα μου φαίνεται πανάκριβο με αυτά που βλέπω
Oταν υπάρχουν 32 άρια με 8 ευρώ τα 28 στα 7 είναι κλεψιά μην ξεχνάς ότι όλοι αυτοί παίρνουν τα υλικά σε άλλες τιμές λόγο ποσότηταςΜα της τιμες που ζουμε φετος μια χαρά ειναι
Ελα ρε μεγάλε να και άλλα 32 με 8 αντε γιατι κάποιοι νομίζουν ότι θα παίξουν με το πάθος μας
Τον πηρα τηλεφωνο, εχει 7αρια, 9αρια και 10αρια. Τιμη οτι λεει το site μου είπε.Oταν υπάρχουν 32 άρια με 8 ευρώ τα 28 στα 7 είναι κλεψιά μην ξεχνάς ότι όλοι αυτοί παίρνουν τα υλικά σε άλλες τιμές λόγο ποσότητας
Mακρια από τα navaro 34 άχρηστο καμία σχέση με το 30 ποιον πήρες τηλέφωνο?Τον πηρα τηλεφωνο, εχει 7αρια, 9αρια και 10αρια. Τιμη οτι λεει το site μου είπε.
Μου κάνει εντύπωση παντως επειδη βλέπω οτι εχει και τα navaro 34γρ. 8.30€....
Για να παω μια βολτα Μυτιλήνη