Φυσίγγια για τρυγόνι

View attachment 74440View attachment 74441

Θα το παίξω καπιτάλας φέτος στα τρυγόνια 13€ τα πήρα. 😜
Έχω και κάτι navaro 30 (από τα καλά) ... ελπίζω να κάνει καμιά συννεφιά γιατί με ήλιο δεν παίζεται η κατάσταση.
Γεια σου ρε Βασίλη σε πάω remington μέχρι την δεύτερα παρουσία .sarcastic.

Βασικά μιλάω ήδη με κομμένα μετρα για να μην πάθει τίποτα κανένας τώρα αν τα 70 και 80 μετρα ειναι εφικτό το έχουν αποδείξει και άλλοι πιο μικροί παίκτες από εμένα αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε
Σου ειπα και προ ημερων , κατουρα και λιγο , κανει καλο... Και εγω χτυπαω 9 στις 10 τσιχλες με τραπ ρουμελιωτη στα 98 μετρα ( δεν λεω 100 για να μην σε κομπλαρω και για να μην με κραξουν οι αλλοι) και παντα τις πετυχαινω στα ματια για να μην χαλαω τον μεζε.

Μαραθωνοδρόμος τόσο μακρυά που βαράει ...
Θα μας τρελάνει ο Νικόλας ... πρέπει να βρω optima HP για δοκιμές αλλά φοβάμαι μην ανοίξει καμιά τρύπα στην λαμαρίνα στα 36m.
Ποιος Νικολας ρε? Πριν 20 μερες Σταυρο τον ελεγαν.....

Αν και οφτοπικ, μέχρι τώρα έχω βάλει ψυχολογικό όριο στοκαρισματος τα 8€ και το έχω τηρήσει, όσα έχω πάρει σε 10+ κουτάκια είναι έως 7,50€ και 7,60€ των 32γρ.
Παραπάνω δεν μου πάει καρδιά να δώσω.
Τι φόρτωσες πάλι ρε;

Σου ειπα και προ ημερων , κατουρα και λιγο , κανει καλο... Και εγω χτυπαω 9 στις 10 τσιχλες με τραπ ρουμελιωτη στα 98 μετρα ( δεν λεω 100 για να μην σε κομπλαρω και για να μην με κραξουν οι αλλοι) και παντα τις πετυχαινω στα ματια για να μην χαλαω τον μεζε.
Εσει είσαι καλό παιδί και πέφτουν μόνες τους!!!!

Μπα παναθεμασε κόντεψε να μου βγει η μπύρα από τη μύτη!

Σάββατο βράδυ στο Χαϊδάρι όποιος έρθει θα μάθει πολλά :cool:
Να αυτά δε μπορώ...πάτε ,μαζευεστε και εμείς είμαστε μακριά! Θα κάτσει κάποια στιγμή να κατέβω Αθήνα και θαρθω να συζητήσουμε ποιός σκοτώνει πιο μακριά και συγκεκριμένα με ποια εταιρεία!!!

Μπα παναθεμασε κόντεψε να μου βγει η μπύρα από τη μύτη!
Γιατι αδερφε? Αληθεια λεω και κοβω πολλα μετρα κιολας για να μην το παιξω δηθεν και σας δημιουργησω και κομπλεξ. Και θα σου πω κατι αλλα θα μεινει μεταξυ μας. Αυτος ο Γιωργης ο χοντρος απο την Αγγλια που βαραει δισκακια σε εμενα ερχοταν και τον μαθενα να βαραει μακρια κορακια και φασσες. Αλλα τον ξεκοψα γιατι ηθελε μισο κατσικι και ενα ντενεκε φετα στην καθισια του και δεν μπορουσα να ανταπεξελθω...

Back