Φυσίγγια για τρυγόνι

Άμα είναι το φυσιγγιο ισορροπημένο και σωστά γεμισμένο τι σχέση έχει το μέταλλο?
Νίκο το έχω ξαναγράψει , κάποια όπλα δυσκολεύονται να τα εξωλκευσουν ,κάποια φυσίγγια πάλι με 8αρι ξεκολλούσε το μέταλλο και έμενε το πλαστικό στην κάννη με κίνδυνο να σκάσει στην επόμενη πυροδότηση.Αν έχω πάρει 1000-2000 φυσίγγια και συμβεί ξανά η αστοχία τι θα τα κάνω θα τα βάλω στον πάτο;

Last edited:
Το 32gr 206formula το έφερνε ο Καλκατζάκος...δεν υπάρχει ούτε κουτί! Την προηγούμενη εβδομάδα που ρώτησα ότι φέτος με τις τιμές που υπάρχουν δεν το βλέπει να το φέρνει
Τα navaro 32 που έχει απόθεμα και τα λέει 8€ ισχύει η είναι τιμή προ κρίσης;

Πιο πολύ για ορτύκια τα πήρα αλλά και με το 4* περισι με κάτι διασποράς έκοβαν τριγωνικά αρκετά μακριά αλλά με τούτα δε ξέρω αν είναι καλά
Δεν τα έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα.
Φαντάζομαι ότι θα είναι με βύσμα ποτηράκι+σταυρό που κρατάει μερικά μέτρα πάρα πάνω το κέντρο της κατανομής μία αξιοπρεπή συγκέντρωση.
Για πρώτη ντουφεκια θα βοηθήσει λογικά.

Νίκο το έχω ξαναγράψει , κάποια όπλα δυσκολεύονται να τα εξωλκευσουν ,κάποια φυσίγγια πάλι με 8αρι ξεκολλούσε το μέταλλο και έμενε το πλαστικό στην κάννη με κίνδυνο να σκάσει στην επόμενη πυροδότηση.Αν έχω πάρει 1000-2000 φυσίγγια και συμβεί ξανά η αστοχία τι θα τα κάνω θα τα βάλω στον πάτο;
Ενταξει αν το οπλο σου ή και κάποια όπλα έχουν πρόβλημα είναι άλλο. Εγώ πάντως που πάντα τον προτιμω τον 8 αρι και έχω ρίξει ατελείωτα τέτοια διαφόρων κατασκευαστων ουδέποτε ειχα πρόβλημα

Ενταξει αν το οπλο σου ή και κάποια όπλα έχουν πρόβλημα είναι άλλο. Εγώ πάντως που πάντα τον προτιμω τον 8 αρι και έχω ρίξει ατελείωτα τέτοια διαφόρων κατασκευαστων ουδέποτε ειχα πρόβλημα
Αφού το βλέπεις έτσι κάνε όπως νομίζεις ,αν όμως έπαυαν οι κυνηγοί να αγοράζουν τον 8αρι τώρα που τα φυσίγγια έχουν πάει 8+€ τα 30ρια, θα σταματούσαν και οι γυφτοκατασκευαστες να τα χρησιμοποιούν.

Αφού το βλέπεις έτσι κάνε όπως νομίζεις ,αν όμως έπαυαν οι κυνηγοί να αγοράζουν τον 8αρι τώρα που τα φυσίγγια έχουν πάει 8+€ τα 30ρια, θα σταματούσαν και οι γυφτοκατασκευαστες να τα χρησιμοποιούν.
Εγώ σου λέω τον προτιμώ οπότε γιατί να κοιτάζω τέτοιες λεπτομέρειες όταν το φυσιγγιο είναι αυτό που θέλω? Όσο για τις τιμές δεν με ενδιαφέρουν πήρα 32 γραμμάρια τα καλύτερα που κυκλοφορούν 8 ευρώ

View attachment 74432τα έχει δοκιμάσει κανείς πήρα δύο κουτιά για εναρξη
Πριν πολλά χρόνια τα είχα ρίξει με το zabala στην έναρξη. Καλά ήταν! Ούτε αίματα ούτε τραυματισμένα. Τα φυσίγγια αυτά βέβαια ήταν ξεχασμένα από το... 2004-2005!!!!! Σίγουρα θα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά γενικά ο Κυργιας βγάζει καλά φυσίγγια!

Πιο πολύ για ορτύκια τα πήρα αλλά και με το 4* περισι με κάτι διασποράς έκοβαν τριγωνικά αρκετά μακριά αλλά με τούτα δε ξέρω αν είναι καλά
Έχω ρίξει καντήλια με αυτά, όταν κυνηγούσα μπεκάτσα με ένα πλαγιόκαννο Baikal με σταθερές κάννες, αλλά για τα ορτύκια καλά είσαι.

Καλά τα καλύτερα για σένα! Εκεί που είσαι! Δεν τα πήρες και φθηνά!
Αυτά είναι τα καλύτερα για όσους τα έχουν ρίξει σταθερά όσα χρόνια τα ξέρω ταχύτητες πάνω από τα 440 που λέει και τιμή που εσυ θα πάρεις τα 30 αρακια από τον φίλο σου που κάνει τα πειράματα εγώ θα πάω στα σίγουρα φίλε εσυ δώσε 7.50 για skeet αμφιβόλου ποιότητας

Καλά τα καλύτερα για σένα! Εκεί που είσαι! Δεν τα πήρες και φθηνά!
Ξέρεις εσύ που είσαι ειδικός στα φυσιγγια προφανώς δεν τα ξέρεις αυτά και βρες μου οποίο άλλο θέλεις στα 8 ευρώ αφού δεν είναι καλή τιμή

Back