Φυσίγγια για τρυγόνι

Τον πηρα τηλεφωνο, εχει 7αρια, 9αρια και 10αρια. Τιμη οτι λεει το site μου είπε.
Μου κάνει εντύπωση παντως επειδη βλέπω οτι εχει και τα navaro 34γρ. 8.30€....
Για να παω μια βολτα Μυτιλήνη :cool:
Άμα είναι έτσι αξίζει ρε φίλε! γιατί είναι περσινές παραλαβές και φαίνεται ότι δεν της ανέβασε αμέσως επίτηδες όπως κάποιοι άλλη (αυτά που ελεγα) αξίζει αυτός ο άνθρωπος να αγοράσεις, απλώς και λίγο τα μεταφορικά θέλουν λίγο προσοχή Πόσο θα πάνε για να συμφέρει να αξίζει η αγορά.

Ένσταση έχω στο 686 στην psb5 αυτές θέλουν ισχυρα καψούλια…. Μπορι να κάνω και λάθος όμως !!!!!
Ναι...και γω την PSB5 στα 28 γρ. την προτιμώ με υψηλής ισχύος καψούλι...
Το 686 δουλεύει ωραιότατα στα 29γρ με σκληρό βύσμα και στα 30γρ. με μαλακό...

Τώρα για το συγκεκριμένο φυσίγγι...λιγα που είχαν πέσει στα χέρια μου παλαιότερα με το Ζ2Μ βύσμα...Η αλήθεια είναι...ότι μου άφηναν λίγα κατάλοιπα στην κάννη...
Κατά τα άλλα...το θυμάμαι...μαλακό και συγκεντρωτικό φυσίγγι...καλοκαιρινό...
Για έναρξη πολύ καλή επιλογή...

Το καινούργιο με Καρδαρα βύσμα δεν το έχω ρίξει...

Τον πηρα τηλεφωνο, εχει 7αρια, 9αρια και 10αρια. Τιμη οτι λεει το site μου είπε.
Μου κάνει εντύπωση παντως επειδη βλέπω οτι εχει και τα navaro 34γρ. 8.30€....
Για να παω μια βολτα Μυτιλήνη :cool:
Aν πας εκεί μην ξεχνάς ότι τα GM3 έχουν χαλάσει πολύ κρότο πολύ δυνατό φυσιγγιο για το τίποτα οπότε δεν αξίζει στα 8 μην πάρεις πολλά έχει όμως τα club nova στα 7.50 αυτό είναι φυσεκος δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς

Κατά τα άλλα...το θυμάμαι...μαλακό και συγκεντρωτικό φυσίγγι...καλοκαιρινό...
Για έναρξη πολύ καλή επιλογή...
Σπύρο,το έριχνε φίλος δίπλα μου ,με χιόνι γύρω γύρω και χιονόπτωση εκεί που ειμασταν(δεν το είχε στρώσει!)!
Το φυσιγγι ξυριζε!
Δεν είδα πουλί να πέφτει ζωντανό κι από ...κάμποσο ψηλά!
Δεν λέω με τι όπλο...😈😎🤗

Σπύρο,το έριχνε φίλος δίπλα μου ,με χιόνι γύρω γύρω και χιονόπτωση εκεί που ειμασταν(δεν το είχε στρώσει!)!
Το φυσιγγι ξυριζε!
Θήραμα, # σκαγιού ?
Δεν λέω με τι όπλο...😈😎🤗
Εύκολο => Benelli, ... αν ήταν οποιοδήποτε άλλο όπλο θα ήταν φυσιολογικό να πέσει ξερό από "κάμποσο" ψηλά. .yel. 😍

Το φυσιγγι ξυριζε!
Δεν λέω με τι όπλο...😈😎🤗
Δύο κουτια είχα ρίξει παλαιότερα Γιάννη...στα μπασιματα κιχλοκοτσυφων τον Οκτώβρη και μου είχε άφησει τις εντυπώσεις που έγραψα...
Μικρό δείγμα και σε συγκεκριμένη περίοδο οποτέ δεν έχω σφαιρική εικόνα του φυσιγγίου και μπορεί να το αδικώ...

Ισως να εξέφρασα περισσότερο την άποψή μου βασιζόμενος στα χαρακτηριστικά που μου έχει δείξει η PSB5, στα φυσίγγια ιδιογομωσης που την έχω δουλέψει...

Back