Περιμένετε έχει πάει λίγο τουαλέτα έρχεταιΑυτον περιμενω και εγω!!!
Περιμένετε έχει πάει λίγο τουαλέτα έρχεταιΑυτον περιμενω και εγω!!!
Αδίκως κόπος μουλιαζειΑυτον περιμενω και εγω!!!
Δύσκολα μας βάζεις ... 185 σκάγια ή λιγότερα.Πως σας φαίνεται η ιδέα να προτείνει η ΚΣΕ να κυνηγηθει χωρίς αριθμητικό όριο το τρυγόνι, αλλά να επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 21 γραμμάρια και από Ν 6 και χοντρυτερα ;
Ωχ είναι και απο θάλασσα καταλαβαίνεις μπόχαΠεριμένετε έχει πάει λίγο τουαλέτα έρχεται
Αυτον περιμενω και εγω!!!
Κάνω ωραία σπασίματα με τα Velocity, απλά δεν ξέρω τι κάνουν σε αποστάσεις άνω των 30-35 μέτρων που βγαίνουν τα δισκάκια
Εγώ τα velocity θα έριχνα.
Αυτά τα classica LIGHT nsi τα έχω πάρει αλλά περιμένω ετυμηγορία από τον μάναρο. Τα φοβάμαι τα light πράματα.
Τα άλλα δεν τα ξέρω.
Θα μας δώσουν πλήρη ανάλυση.
Είπαμε, @DimDre και @outlander ακούμε μόνο σε εμπορικά.
Ο λόγος τους, ευαγγέλιο.
Έλα ρε φονιά, άσε όσα περνάνε μετά τα 35 μέτρα να ζήσουνε!Κάνω ωραία σπασίματα με τα Velocity, απλά δεν ξέρω τι κάνουν σε αποστάσεις άνω των 30-35 μέτρων που βγαίνουν τα δισκάκια
21x9.3=195 σκάγια!Πως σας φαίνεται η ιδέα να προτείνει η ΚΣΕ να κυνηγηθει χωρίς αριθμητικό όριο το τρυγόνι, αλλά να επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 21 γραμμάρια και από Ν 6 και χοντρυτερα ;
Ξέρεις ότι οι ευκαιρίες, αν δοθούν ,θα είναι λίγες. Οπότε ψάχνω το απόλυτο !!Έλα ρε φονιά, άσε όσα περνάνε μετά τα 35 μέτρα να ζήσουνε!
Μακριά!View attachment 74549τουτα εδώ ρε παιδιά τι λένε για έναρξη;;
Τα 2 rc θα εμπιστευομουν για τρυγονι και του Κενταύρου. Θα ξεκιναγα με rc32 και μετά της 9 θα συνέχιζα με Κένταυρος Σπόρτινγκ.Αυτον περιμενω και εγω!!!
Δεν θα τα συνιστούσα για έναρξη πολύ δυνατό και γρήγορο ο χειμώνας είναι η καλή του εποχήView attachment 74549τουτα εδώ ρε παιδιά τι λένε για έναρξη;;
Υπάρχουν λόγοι που είμαι απόλυτος σε ότι λέω βέβαια ακούω και όλες τις γνώμεςΦιλε μην εισαι τοσο απολυτος στις αποψεις σου.Οκ πεφτει αλλα δεν ειναι τελειωμενος οπως λες.Κι εγω εχω παρει λαγο στα 20 μετρα με νο11 αλλα σχεδον ολα τα σκαγια εμειναν στο δερμα.
RC1 και 32 κορυφαία για την έναρξη σε νο 8 και 7 δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτα άλλοΣας παρουσιάζω την κολεξιόν μου
<< τρυγόνι 2023 >> , που μπορεί να μην το δω βέβαια, αλλά λέμε...
Είδες στο σκοπευτήριο ότι τα 28γρ ν8 με 4* σπάνε το δισκάκι πέραν των 30μ.Στα 40μ με ένα τριάρι τσοκ το πρόβλημα δεν είναι στο όπλο-φυσιγγι αλλά σε αυτόν που είναι από πίσω. Αυτό λέω και στον εαυτό μου. Έχω καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε Λάμπρο 30γρ ν8 και NSI 32γρ ν8/7,5 με την ακατονομαστη και τσοκ LM/M Briley. Ότι δεν παίρνω μέχρι τα 35/40μ φταίω εγώ ξεκάθαρα. Στην τελική ας ζήσει και κανένα για του χρόνου.Ξέρεις ότι οι ευκαιρίες, αν δοθούν ,θα είναι λίγες. Οπότε ψάχνω το απόλυτο !!
Με 2αστρα σε ν8 το καπνίζεις το τρυγονι.Κάνω ωραία σπασίματα με τα Velocity, απλά δεν ξέρω τι κάνουν σε αποστάσεις άνω των 30-35 μέτρων που βγαίνουν τα δισκάκια
Για τα ντοπιαρικα θετικός για τα περασματιαρικα αρνητικός...Πως σας φαίνεται η ιδέα να προτείνει η ΚΣΕ να κυνηγηθει χωρίς αριθμητικό όριο το τρυγόνι, αλλά να επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 21 γραμμάρια και από Ν 6 και χοντρυτερα ;
κρατα τα για του χρονου την ανασταση φιλε μουView attachment 74549τουτα εδώ ρε παιδιά τι λένε για έναρξη;;