Και εγώ σαν μαγνήτης τους τραβάω τους ζερβούς γυναίκα κόρη και ο ένας ΥιοςΑνάποδος άνθρωπος γι'αυτό!
Και εγώ σαν μαγνήτης τους τραβάω τους ζερβούς γυναίκα κόρη και ο ένας ΥιοςΑνάποδος άνθρωπος γι'αυτό!
Ααα οκ...κατάλαβα..!!Νομίζω αυγή το λέγαν το χωριό, κοντά στο φραγμα
...και εγώ ζερβός είμαι ξεφτέρι!Και εγώ σαν μαγνήτης τους τραβάω τους ζερβούς γυναίκα κόρη και ο ένας Υιος
Και γω πάνε χρόνια που είχα πάει, σταριες και καρπουζιές είχε το μέρος, όχι πολλά πουλιά, αλλά δύο τρεις τουφεκιες θα τις έριχνες, φυσικά και μένα με πήγε ένα παλικάρι από εκεί...αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δω πουλίΑαα οκ...κατάλαβα..!!
Ολες αυτες οι εκτασεις κρατουσαν πουλια, συμφωνα με αφηγησεις του πατερα μου...εγω δε τα εχω κυνηγησει εκει μεσα, αλλα γενικα η περιοχη κρατα καποια πουλια εκει γυρω...(Κεραμιδιά,Αυγή,Οινόη,Σιμόπουλο,Μαζαράκι κ πέριξ).
Έχω μπλέξει είστε και πολλοί...και εγώ ζερβός είμαι ξεφτέρι!
Σε αυτο το κλικ , δεν εφταιγαν τα φυσιγγια , αλλα η το οπλο σου , η ετυχε να ειχαν και τα δυο ελατωματικο καψουλι , που σε αλλο οπλο με ποιο ισχυρο επικρουστηρα δεν θα ειχαν προβλημαΕγώ μια φορά πήρα τα nsi tortora. Πριν καμμια 15αρια χρονια, και πήγα για έναρξη Αμαλιάδα, έχω καρτερωσει σε ένα χωράφι και έχω ένα ξερό μπροστά μου στα 30 μέτρα. Έρχεται ένα τρυγόνι, κάθεται στο ξερό σηκώνω πατάω...κλικ...τπτ, βγάζω το φυσιγγι, βάζω άλλο, μετά από λίγο, δεύτερο τρυγόνι, ξανά κλικ...ούτε που θυμάμαι τι τα έκανα τα υπόλοιπα, μάλλον τα χάρισα
κακος , παντα περνω μαζι μου δυο και τρεια διαφορετικα σεταπ , και ειδικα την πρωτη μερα , αλλα ριχνω το πρωι με δροσια , και αλλα μεσημερι με πολυ ζεστηΝαι τόσα χλμ και να την πατήσεις από το καψουλι, και γω σίγουρος για το φυσιγγι, είχα πάρει μόνο αυτά μαζί, τα άλλα τα άφησα στο σπίτι που με φιλοξενούσαν.
Και εγώ, ΚΚΕ!...και εγώ ζερβός είμαι ξεφτέρι!
Σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να έφταιγε το όπλο, από τότε όμως και μετά δεν μου ξαναπαρουσιασε θέμα με κανενα αλλο φυσιγγι, γι αυτό κατέληξα στο καψουλιΣε αυτο το κλικ , δεν εφταιγαν τα φυσιγγια , αλλα η το οπλο σου , η ετυχε να ειχαν και τα δυο ελατωματικο καψουλι , που σε αλλο οπλο με ποιο ισχυρο επικρουστηρα δεν θα ειχαν προβλημα
Και γω είχα και δεύτερα, αλλά το πρωί που ξεκίνησα, τα άφησα πίσω, με έφαγε η σιγουριά του φυσιγγιουκακος , παντα περνω μαζι μου δυο και τρεια διαφορετικα σεταπ , και ειδικα την πρωτη μερα , αλλα ριχνω το πρωι με δροσια , και αλλα μεσημερι με πολυ ζεστη
αυτο θα τυχει στην μπενελι οταν βαλεις το φυσιγγιο στην θαλαμη και κατεβασης το κληστρο σιγα σιγα , και δεν κλειδωση με την κανη , το ιδιο και ποιο εντονο γινετε και στο G3 εαν δεν αφησης το κληστρο με δυναμη , που μετα θα ακουσης το κλικΠάντως χωρίς πλάκα όπως η benelli, άμα δεν έπωμισεις σωστα κάνει κλικ, εμένα μου έχει τύχει λίγες φορές, σε απόλυτη γωνία 90 μοιρών σε βολή ρουαγιαλ να κάνει κλικ,
Στον καβάλο μπορείΚαι εγώ, ΚΚΕ!
Κένταυρος και Ρούμε 28gr ... πάνε σφεντόνα.Εμ βέβαια. Όποιος είναι τού urbino θέλει φυσίγγια πάνω από 30 γιούργια το κουτάκι αλλιώς δεν καταδεχεται να τουφεκισει
Λαυρέντη σε πότισε μπύρες ο μουσάτος ?Πάντως χωρίς πλάκα όπως η benelli, άμα δεν έπωμισεις σωστα κάνει κλικ, εμένα μου έχει τύχει λίγες φορές, σε απόλυτη γωνία 90 μοιρών σε βολή ρουαγιαλ να κάνει κλικ,
Θα σου δώσω 10 σκάγια αβάντζο γιατί με προτίμησες.Όταν θα έρθω κάτω, γιατί θα έρθω κάποια στιγμή,θα τα στήσουμε και αποτελέσματα θα βγάλει ο Βασίλης.
Αν ρίξουν τα ίδια φυσίγγια δεν θα αντισταθώ σε μια συγκριτική τριπλέταΣώθηκες!!!!!! Ανάμεσα σε μπερετα και Φράνκι θα βγάλει νικητή την μπενελι!!!!!
Κι όμως όταν πήγα πιτσιρικάς να αγοράσω την centrο τοτε, μου είπε ο πωλητης τις τελείως κατακόρυφες τις ξεχνάς! Βεβαια εγώ το αγόρασα και φυσικά δεν είχα θέμα!Λαυρέντη σε πότισε μπύρες ο μουσάτος ?
Δεν ισχύει ... κάτι άλλο θα ήταν.
Γιατι;;;πιτσιρικάς να αγοράσω την centrο τοτε, μου είπε ο πωλητης τις τελείως κατακόρυφες τις ξεχνάς!
Αυτό είναι το νόημα της ζωής αλαξωκολιες!!! Καλά κάνεις φιλάρα άσε τους αλλου σε ζηλεύουνΓιατί φίλος απαγορεύεται να ουμε?
Προσοχή!!!!!!! Έχω αρχείο ότι συζήτηση έχουμε κάνει, όσα χρόνια γνωριζόμαστε. Πάρτο αλλιώς.......Κουφαλιον πρώην όργανον της τάξεως.ητο προμελετημένη καρφωτη και δηλωμενη
Αυτό τι λέει;Αργότερα 690 *** & ** και lambro classic 8 αρι.