Μ αρέσεις!!!Chedditte tordo νο 7 και το πρόβλημα πααεειιι.
Ε ναί! Αγαπώ τα 28 άρια αλλά για τις τσίχλες κυρίως στα μπασίματα. Στα τρυγόνια αν μού έλεγες πάρε την τάδε μάρκα πάνε με τα μπουνια αλλά εχουν 18 ευρώ το κουτί θα τα έπαιρνα. Θα παω 5 φορές κι αν ρίξω συνολικά 30 φυσίγγια θα ναι ζήτημα. Επειδή όμως τα συγκεκριμένα tordo δουλευουν ωραία 7 αράκι και πας στα τρυγόνια χωρίς άγχος του τύπου δεν τό κοψε κλπ.Μ αρέσεις!!!
Καί Λαμπρο Tordo 30 n8.και εκη 30αρι ρουμελιωτη ν8
Ελπιζω να μην αλλαξει τιποτα σε αυτα φετος και εχουμε παρατραγουδα...Φετος που τα κυνηγησα σε τρυγονι τσιχλα σε Νο7-Νο9 εμεινα 100% ικανοποιημενος(με μια μικρη αδυναμια στο Νο9...)Με τα 32αρια κατι δεν μου αρεσε αλλα μπορει να εφταιγα και εγω ,δεν πολυεπεμεινα κιολας αφου ειχα το σιγουρο αποτελεσμα με τα 30ρια, μου αρεσαν τοσο πολυ που αν τα εβγαζε σε Νο6 θα τα δοκιμαζα και σε φασσα(αν περναγε καμμια, βασικη προυποθεση...)και εκη 30αρι ρουμελιωτη ν8
Τα 32γρ? Στο πράσινο κουτί?Εχεις δοκιμασει καποιος σε πρωινα ντου το tordo διασπορας του Ναυπλιώτη;
Ναι με κατι ορτυκια πανωΤα 32γρ? Στο πράσινο κουτί?
ΦυσηγγαραΤα 32γρ? Στο πράσινο κουτί?
Ούτε να το σκέφτεσαι, καλύτερα το κίτρινο κουτί Η δορκας η της nsi.Ναι με κατι ορτυκια πανω
Για ενα ρωτησα που κυνηγαει με δικαννο και ειναι σταθερο.διασπορας δε ριχνω ποτεΟύτε να το σκέφτεσαι, καλύτερα το κίτρινο κουτί Η δορκας η της nsi.
Καλύτερα δορκα και nsiΓια ενα ρωτησα που κυνηγαει με δικαννο και ειναι σταθερο.διασπορας δε ριχνω ποτε
Τη μαξους ειχα με μοντ μαμα συγγνωμηΑυτα που ειχαν αποτελεσμα ηταν τα Λάμπρο 30. Ωραιο σε νουμερο 8 για εναρξη. Οταν ειχα παρει την ν3 θυμαμαι σ ενα καρτερι.
Ηταν κι ενας νευρακιας εκει με τις θεωριες για τα φυσιγγια ,τις "παλιοκαραμπινες"και τα ταπεινα οπλακια ,με ** εριχνε κατι μισορηξιες εμεις με βελτιωμενο κυλινδο και σκασιμο κατω. Πολύ μαλακά και πολυ ωραια
Μακρυά πες τουΓια ενα ρωτησα που κυνηγαει με δικαννο και ειναι σταθερο.διασπορας δε ριχνω ποτε
Είναι αργό για διασπορας, μπορεί με ζεστό καιρό να του δουλέψει, δεν έχει δέσει καλά αυτό το set up, εγώ δεν το εμπιστεύομαι, μπορεί να πέρνει ζωντανά πουλιά και για τρυγόνια δεν είναι για δοκιμές.Τι ειδατε ρε παιδια ανοιγει οπως να ναι;ή καθολου;
Συμφωνω και μ αυτοΤο φυσηγγι που με άφησε άφωνο στα τρυγωνια είναι το λαμπρό σούπερ τορντο με σιπε καταπληκτικό