Και καλά θα κανείς αν είσαι ευχαριστημένος, και νοιωθεις άνετος με το φυσίγγι σου.Το ψάχνω,το ψάχνω αλλά λογικά πάλι με τα ίδια θα κυνηγήσω!
Και καλά θα κανείς αν είσαι ευχαριστημένος, και νοιωθεις άνετος με το φυσίγγι σου.Το ψάχνω,το ψάχνω αλλά λογικά πάλι με τα ίδια θα κυνηγήσω!
Απλά με τρώει να βάλω άλλο για πρώτο...λίγο να βοηθά στα κοντινά!Και καλά θα κανείς αν είσαι ευχαριστημένος, και νοιωθεις άνετος με το φυσίγγι σου.
Θα ηταν πιο ομορφος ο φιλος από το τηλ....χαχαχαχαχαχασε φιλο ειπε 6.5 σε εμένα 6.6 την ίδια στιγμή πήραμε τηλ
Σωστός ο Τόλης!
Με αυτη την τουφεκια θα ξεκινήσω φετος.
Lambro tordo 30gr no8 bellmonte due 3*μαμα στα 30 πραγματικα μετρα.
Δεν ειναι σφιχτή. Και αυτο ειναι θετικό μιας και οι πρωτες πεφτουν κατάματα
@tasos hunter
Θα φανει λιακο.Σωστός ο Τόλης!
Ειχες δικιο για την τουφεκιά..
Με αυτη την τουφεκια θα ξεκινήσω φετος.
Lambro tordo 30gr no8 bellmonte due 3*μαμα στα 30 πραγματικα μετρα.
Δεν ειναι σφιχτή. Και αυτο ειναι θετικό μιας και οι πρωτες πεφτουν κατάματα
@tasos hunter
Το 30αρι Τάσο. Οταν την επεξεργαστηκα εκανα λαθος.Ειχες δικιο για την τουφεκιά..
Το 30αρι είναι η το 28αρι?πανω δεξια γραφεις 28
Δεν το έχεις φέρει ακόμα;έχει φλάντζες;Θα φανει λιακο.
Τα μετρα να φερω οσο μπορέσω γιατι θα παει το κλαμπανισμα αιθέρας!
Εχει φλατζες αλλα δε με καλύπτουν.Δεν το έχεις φέρει ακόμα;έχει φλάντζες;
Δεν το έχεις φέρει ακόμα;έχει φλάντζες;
Αποστόλη είναι μόνο πάνω κάτω ε;;;;;Εχει φλατζες αλλα δε με καλύπτουν.
πααααααρα πολυυυυ μακρια. πολυ καλυτερα τα 30 γραμ. mezzoΠαιδιά τα mezzo 32 gr τα έχει δουλέψει κάνεις ;
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ....του δούκα είναι αυτό;ηλια αφου θα κυνηγησης με 2αστρα ενα ειναι το φυσιγγι για πρωτη ντουφεκια με διαφορα για τα πρωτα πουλια ,2001 παραδοσιακο ν8.
Ελήφθη!πααααααρα πολυυυυ μακρια. πολυ καλυτερα τα 30 γραμ. mezzo
Ναι Μάκη. Αλλα ουτε το ευρος στο πανω κατω που δινει το οπλο μου φτανει. :/Αποστόλη είναι μόνο πάνω κάτω ε;;;;;
+1Εκεί που μένεις μονόδρομος ο σκριβανος;