Μπουχλης.που ρε γιαννη?
Πιθανότατα αυτός να είναι, αλλά εγώ που πήγα την περασμένη βδομάδα, ήτανε τελείως άδειος, τραγική εικόνα... Δεν ξέρω αν το χειμώνα το γεμίσει ή πάει για κλείσιμο... .buy buy.Νομίζω Παπακωνσταντινου, σας λέει κάτι το όνομα; Πρέπει να το ψάξω μόλις γυρίσω.
Συμπεριφορα μαλλινοταπας,Νικολα,με πολυ περισσοτερο μολυβι στις καννες.Οτι λεει το τσοκ.Η μισοταπα με τι τσοκ λειτουργει καλυτερα κλειστα η ανοιχτα;
θεόφραστε .. βουρτσα καλη αγόρασες ? γιατί την χρειαστείςΠήρα δύο κουτιά superkill bior να δοκιμασω σε 8 και 9.
θα ενημερωσω πάραυτα
θέλω να φτιαξω πατίναθεόφραστε .. βουρτσα καλη αγόρασες ? γιατί την χρειαστείς
καλησπερα μιας κ μολις εγινα νεο μελος θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος για τα φυσιγγια του καραμανιδη τα DIVA σκεφτομαι να τα δοκιμασω φετος με το δικαννο μουΟπλοτεχνική Euromix και Bravo32 στα 6,25 και Tordo32 στα 6,5 τα υπόλοιπα δεν έδωσα σημασία, εκεί γύρω όμως και τα διάφορα της NSΙ.
Που χάθηκες εσύ βρε?? Όλα καλά?Με τα λαγοφυσιγγα βρήκες άκρη?Φιλε Σταματη καλως ορισες! Για ποιο λογο θελεις σουπερ κιλ στην τσιχλα? Αν το λες απο αποψη τιμης υπαρχουν και πιο φθηνα πχ λαμπρο τορντο 30-32γρ και ειναι πολυ καλυτερα! Αν τωρα το θες γιατι δεν βρισκεις κατι αλλο ή απλα θες να τα δοκιμασεις παω πασο. Ειναι καλο φυσιγγι αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα στην κατηγορια του! Ισως οι πιο φανατικοι των σουπερ κιλ να εχουν αλλη γνωμη!