D
DrV
από που τα παίρνεις ρε φιλαράκι να δοκιμάσω και 'γω κάνα κουτάκι; .xm.Τα καλύτερα φυσίγγια για τσίχλες που έχω ρίξει είναι κάτι Μπαρμπαρής...γεμισμένα με gm3...πολύ καλή συνταγή
από που τα παίρνεις ρε φιλαράκι να δοκιμάσω και 'γω κάνα κουτάκι; .xm.Τα καλύτερα φυσίγγια για τσίχλες που έχω ρίξει είναι κάτι Μπαρμπαρής...γεμισμένα με gm3...πολύ καλή συνταγή
Mη πως ξέρετε τι πυριτιδα έχει το lampro tordo γιατί την μια γράφουν prima και μετά αλλού γράφουν gm3κυνηγούσα με Tordo 32gr, τα πορτοκαλί..... 8άρια κ 9άρια....αρκετά ευχαριστημένος μέχρι που ο κύριος που άνοιξε το θέμα, εφέτος μου πρότεινε τα EuroMix.......
είμαι πολύ ευχαριστημένος, και με τα δύο όπλα που τα έχω χρησιμοποιήσει.....
Γαζώνει και χειμώνα με δύσκολο καιρό, είναι συγκεντρωτικό.Καλα τα tordo 30gr;η d20 τι λεει; απο καιρους;
Χειμωνα που το δοκιμασα φοβερο στα τσιχλοκαρτερα αν και η d20 φημιζεται κυριως για το καλοκαιρι....πολυ καλο φυσιγγι για την τιμη του!Καλα τα tordo 30gr;η d20 τι λεει; απο καιρους;
D20 εχει και το mezzo 30, για δικαννο ποιο να προτιμησω σε 9αρι; με σταθερα 1 3 αστρα; απο τα δυο;Γαζώνει και χειμώνα με δύσκολο καιρό, είναι συγκεντρωτικό.
Mezzo που είναι μισόταπο, να ανοίγει λίγο για το περπατητό. Το Tordo30 για μακρυνές βολές με αυτά τα τσοκD20 εχει και το mezzo 30, για δικαννο ποιο να προτιμησω σε 9αρι; με σταθερα 1 3 αστρα; απο τα δυο;
Το mezzo 30 ειναι με ανάμικτα 9-10.D20 εχει και το mezzo 30, για δικαννο ποιο να προτιμησω σε 9αρι; με σταθερα 1 3 αστρα; απο τα δυο;
Απο κλωτσημα Τασο; Για περπατητο τα θελω και εγω μ επειασεςΤο mezzo 30 ειναι με ανάμικτα 9-10.
Στο μπαικαλ το δοκίμασα περσι σε περπατητο,οι περισσότερες τουφεκιες μου κοντινές κ τα πουλιά ξερά,συν μια μπεκατσα.
Δεν ξέρω κατά πόσο ειναι "σφιχτό"η οχι για κοντά αλλα ειχα μεγάλη επιτυχία.
Σε ιδιογομωση με 30 γρμ.Καλα τα tordo 30gr;η d20 τι λεει; απο καιρους;
μηδεν ανακρουση. παρα πολυ μαλακοΑπο κλωτσημα Τασο; Για περπατητο τα θελω και εγω μ επειασες
Μιλας και για το τορντο και για το mezzo;μηδεν ανακρουση. παρα πολυ μαλακο
Αυτα ακριβως που ειπε ο Ευριπίδης.Ριχνεις κ με το ένα χέρι άμα θες..Απο κλωτσημα Τασο; Για περπατητο τα θελω και εγω μ επειασες