Χαχαχα.. μ'αρεσει σαν ιδεα μονο.....ακομα !!!ωχ ωχ ωχ .αργυρη σε βλεπω για ιδιογομωση συντομα
Last edited:
Χαχαχα.. μ'αρεσει σαν ιδεα μονο.....ακομα !!!ωχ ωχ ωχ .αργυρη σε βλεπω για ιδιογομωση συντομα
Benelli super90 18.3 αυλος 61εκ.κανη 3* τσοκ εξωτερικα μαμα.Π
Δεν περναει ουτε μυγα...!!! Πεσμου οπλο και τσοκ ( μαμα η κατι σλλο )...? Γινε ποιο σαφεις
Μην το δοκιμασησ θα βγαλεισ λαθοσ συμπεράσματα.Πες το και έγινε φίλε...να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Τα lambro tordo 30gr με D20 τα έχεις δοκιμάσει? Θέλω να δοκιμάσω την πυρίτιδα αλλά πριν ξεκινήσω την ιδιογόμωση ψάχνω ένα έτοιμο!
Παυλο και εγω θελωόχι Ηλία αλλά θέλω να τα ρίξω,βέβαια όχι με την τιμή που παίζουν Αθήνα,έτσι για να δω τί το διαφορετικό έχει από τα υπόλοιπα
Καλοκαυτα και να σου χρειαστουν αλλα τρια κιβωτια!!!.shoot.η αγορα εγινε τελικα στα 117 ευρωπουλα
Παρε και κανενα κουτακι για τον φιλο σου....θα σε βρω εγω να τα παρωΗλία παρασκεύη που θα βρεθούμε δυστυχώς δεν θα τα έχω Σάββατο,θα πάει ο Χάρης Χαλκίδα και Κυριακή θα βρεθώ μαζί του,θα του πω να πάρει 2 κουτάκια
Νομίζω ότι ο Αρης είναι ο πλέον ειδικός για να απαντήσει... εγώ έχω ρίξει κατά καιρούς διάφορα για τσίχλες Ωμέγα, Sokol, Concord κλπ αλλά δεν έχω πλήρη εικόνα ...Στο παρελθόν έχει αναφερθεί σε αρκετά από αυτά , αλλά εάν μπορεί καλό θα είναι να κάνει μια ανακεφαλαίωση !!Καλό μεσημερι σε όλους.
Ένας φίλος θέλει να δοκιμάσει του Κουτουμανου σε τσίχλες....
Όσοι φίλοι έχουν εμπειρία απο τα Φυσσιγγια του τα τελευταία χρόνια και για όχι σε πολύ κρύο ας βοηθήσουν.
.
Ένας φίλος θέλει να δοκιμάσει του Κουτουμανου σε τσίχλες.
Άρη, βάλε ....πλάτη!!!!
ΚαποιαΤα Cobra στα 32 με Drago στο 1,70-32
το ok παλια γεμιζοταν μονο με gm3. τωρα δεν ξερω γιατι γεμιζεται και με τις 2. με λιγα λογια μπορει να παρεις 2 κουτια και το ενα να εχει gm3 και το αλλο prima. υπαρχει η prima για τα σκοπευτικα και η prima που ανεβαινει στα 32 γραμ. οι ιδιογομωτες ας κανουν το διαχωρισμο των 2 πριμα γιατι μπηκα στα χωραφια τους. παλια το euromix και το tordo το πορτοκαλι λαμπρο γεμιζοταν με prima.μετα περασε στην gm3.ο λαμπρος στο αγγλικο site εχει φυσιγγι prima 34 που εδω δεν το βγανειΚοίταζα τώρα το ΟΚ ΝSI και με έχει μπερδέψει. Νόμιζα ότι γεμιζεται με GM3 και αυτό γράφει GM3 PRIMA. Ποια η διαφορά; Είδα ότι η prima γεμιζεται στα 34gr και η prima v στα 28. Μόνο η gm3 πάει στα 30 σύμφωνα με την nsi.
ε πες ρε μαστορα τους τυπους. αυτο θελουμε να μαθαινουμεΒγαινει σε 3 τυπους η Prima, για 24, 28 και 34 γρ, και η GM3 για 30-32γρ