#8 Μυρο,Φ2,3mm.Πρεπει να φαινεται αν την ανοιξεις.Γιάννη τι Νο σκάγια είναι αυτή η τουφεκιά;
#8 Μυρο,Φ2,3mm.Πρεπει να φαινεται αν την ανοιξεις.Γιάννη τι Νο σκάγια είναι αυτή η τουφεκιά;
Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα .hit.#8 Μυρο,Φ2,3mm.Πρεπει να φαινεται αν την ανοιξεις.
5,80€ το κουτί!!!!!! Μια χαρά τιμή!αυριο παω για αγορα λαμπρο τορντο πορτοκαλι 32 γρ. 116 ευρα το κιβωτιο.πως σας φαινεται?
Ούτε του παπά μην το πεις..αυριο παω για αγορα λαμπρο τορντο πορτοκαλι 32 γρ. 116 ευρα το κιβωτιο.πως σας φαινεται?
Και να μου τα έδινες δεν τα έπαιρνα έχω ένα κουτί περίσσευμα να στο στείλω και αυτό?αυριο παω για αγορα λαμπρο τορντο πορτοκαλι 32 γρ. 116 ευρα το κιβωτιο.πως σας φαινεται?
για κιβωτιο βικτωρ?Ευριπιδη ρωτα τον για κουτα Nsi Duo
στειλτο με τη καρδια σου θα πληρωσω τα μεταφορικα και θα σκοτωσω 25 στα 25 και θα σου στειλω φωτο χαχαχαχαχαΚαι να μου τα έδινες δεν τα έπαιρνα έχω ένα κουτί περίσσευμα να στο στείλω και αυτό?
Τελεια...!!!αυριο παω για αγορα λαμπρο τορντο πορτοκαλι 32 γρ. 116 ευρα το κιβωτιο.πως σας φαινεται?
Πες το και έγινε φίλε...να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Τα lambro tordo 30gr με D20 τα έχεις δοκιμάσει? Θέλω να δοκιμάσω την πυρίτιδα αλλά πριν ξεκινήσω την ιδιογόμωση ψάχνω ένα έτοιμο!στειλτο με τη καρδια σου θα πληρωσω τα μεταφορικα και θα σκοτωσω 25 στα 25 και θα σου στειλω φωτο χαχαχαχαχα
Φιλος το ξερεις μονο για ενα κυνηγι ξυπναω νωρις η δεν κοιμαμαι και καθολου στα αλλα με σκεπαζει το παπλωμαμην φοβασε, και για τσιχλες 8 με 8.30 ερχετε το πουλακι μου. Με φραπε σκαυνακι, και την γνωστη του ατακα. ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΗΜΜΕΡΑ?
μου αρεσε το δικανακια , υπαρχουν όμως δικανακια και κανονια με δυο κανες φιλε να ξερεις που τετοιες συνταγες τις εχουν για τυροπιταχειμερινο ομως και οχι για δικανακια