Θελω να δω φετοσ που τα σκαγια πέφτουν..τι θα βρουν να μασ πουν αν κρατησουν τησ ίδιες τιμεσ στα τσιχλοφυσηγγα
Θελω να δω φετοσ που τα σκαγια πέφτουν..τι θα βρουν να μασ πουν αν κρατησουν τησ ίδιες τιμεσ στα τσιχλοφυσηγγα
Τα direct δεν τα βολευτηκα ουτε εγω στις μαυρες δεν ξερω γιατι, ενω μου ειχαν ξεμεινει κατι κιτρινα λαμπρο διασπορας και ηταν τουφεκια φαρμακι. Λαμπρο πορτοκαλι τα δουλευα παλιοτερα με τη benelli καλουτσικα, sipe ποτε εκανα φοβερες τουφεκιες ποτε οχι, nova club καλο , tordo nsi το παλιο πηγαινε το καινουριο δε μου αρεσε εμενα.καλησπέρα φετος εχω σκοπο να δουλεψω τα παρακατω φυσίγγια. . λαμπρο τορντο πορτοκαλι λαμπρο μεσσοταπα 32γρ sipe k tordo nsi nova club κυργιας και direct για διασπορας ακουω εντυπώσεις και αποψεις. . ευχαριστω
το λαμπρο το 32 το μεσοταπο δεν μ ενθουσιασε ιδιαιτερα.πολυ καλυτερο το κιτρινο στα 30 γραμ. τα tordo και sipe της nsi καλυτερα να τ αποφυγεις. πολυ κροτος και κακα φυσιγγια. καμμια σχεση με τα παλια πιυ τα εριχνα φανατικα. απο τ αλλα δεν ξερω. το λαμπρο τορντο το 32 το δουλεψα σε 9 αρι περυσι και ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι αλλα με την τιμη που εχουνε φετος δεν νομιζω να το προτιμησω. 6,70 ειναι πολλακαλησπέρα φετος εχω σκοπο να δουλεψω τα παρακατω φυσίγγια. . λαμπρο τορντο πορτοκαλι λαμπρο μεσσοταπα 32γρ sipe k tordo nsi nova club κυργιας και direct για διασπορας ακουω εντυπώσεις και αποψεις. . ευχαριστω
Στην τσίχλα ρε Γιαννο??Εκει πιστευω μονοδρομος ειναι ενα φυσιγγι τυπου b&p f2 classic 34 gr.. παρολο που αυτο το φυσιγγι εχει 7,5€-7.7€ νομιζω κανεις οικονομια.
Ειναι πολλα συμφωνω.μακαρι να εβρισκα 28-30gr με τα χαρακτηριστικα αυτου του φυσιγγιου.σε συνθηκες απολυτης υγρασιας και γενικα πολυ βαρη καιρου με βγαζει ασπροπροσωπο.Στην τσίχλα ρε Γιαννο??
Δεν είναι πολλά?
Για τα γραμμάρια μιλάω...