Καλησπέρα στην παρέα ,την χρονιά που μας πέρασε στην τσίχλα χρησιμοποίησα φυσίγγια με βάρος 24 εως 32 gr με n91/2 9 και 81/2.Εριξα περίπου 40 κουτιά σύνολο από τα οποία 10 κουτιά Lambro serie 5 sporting n 81/2 10 τα οποία μου άρεσαν πολυ , καταβολές και καθαρά σκοτώματα σε αρκετά μεγάλες αποστσεις.10 κουτιά NSI due sporting n8,5 με παρόμοια αποτελέσματα με τα LAMBRO με λίγο μεγαλύτερη ανάκρουση χωρίς να κουράζει,RM skeet competition oro 24 gr n9,5 στις μαύρες κυριως σε αποστάσεις από 10 εως 25 μέτρα απίθανο φυσίγγι με μηδενική ανάκρουση στα αλληλεπίθετα δικαννά μου.Από κυνηγετικά NSI Classica n91/2 για μένα το καλύτερο 32 του εμπορίου , το ρίχνω πολλά χρόνια από το 1997 ως MAIONCHI AZ 20 και δεν με έχει προδωσει ποτέ, πολύ συγκενρτωτικό φυσίγγι με μείων πάντα κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη την τιμή και την ανακρουσή του.Τελευταία περίπου 10 κουτιά SUPERKILL Tsihla και CHEDITTE Tordo σε νο8/9 ανάμεικτα τα πρώτα και n9 τα δεύτερα τα οποία και μου αρέσανε περισσότερο, καλύτερες καταβολές και μικρότερη ανάκρουση.Κλείνωντας λοιπόν αν και τα φυσίγγια τα τουφέκισα με διαφορετικές συνθήκες υψηλές θερμοκρασίες παγωνιές υγρασία δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα ελάχιστα τραυματισμένα πουλιά πιθανότατα οφείλονταν σε δικά μου σκοπευτικά λάθη.Την φετεινή χρονιά Θεού επιτρέποντος οι επιλογές μου θα είναι περίπου οι ίδιες.Συγνώμη αν σας κούρασα.
Καθόλου δεν κούρασες Φώτη! Πολύ σωστά τα έγραψες! Συνέχισε έτσι, με ελαφριά κυνηγετικά ή σκοπευτικά φυσίγγια, με αυτά τα Νο σκαγιών που έριξες και πέρυσι, και δεν θα χάσεις...!