Έχουν τρελαθεί τελείως.asking.γυρω στα 5,5 5,6 παίζουν τα sportingΡώτησα πληροφοριακά σε ένα μαγαζί τα σπορτινγκ και τα μέζο τα 28αρια , 6,5 και 6,7 αντίστοιχα!
Έχουν τρελαθεί τελείως.asking.γυρω στα 5,5 5,6 παίζουν τα sportingΡώτησα πληροφοριακά σε ένα μαγαζί τα σπορτινγκ και τα μέζο τα 28αρια , 6,5 και 6,7 αντίστοιχα!
Περσινές τιμές.....Έχουν τρελαθεί τελείως.asking.γυρω στα 5,5 5,6 παίζουν τα sporting
τοσο μεγάλη διαφορά;;; δεν θα ασχοληθω με αυτά καθόλου φέτοςΠερσινές τιμές.....
Εχει βγαλει μια προσφορα ο καλκαντζακος για το sporting του λαμπρου νομιζω 55 ευρω τα δεκα κουτια.Έχουν τρελαθεί τελείως.asking.γυρω στα 5,5 5,6 παίζουν τα sporting
Νομίζω και Γεράσιμος (BeReT) κάτι είχε πει για 5,5 τα σπορτινγκ!!Εχει βγαλει μια προσφορα ο καλκαντζακος για το sporting του λαμπρου νομιζω 55 ευρω τα δεκα κουτια.
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-96Νομίζω και Γεράσιμος (BeReT) κάτι είχε πει για 5,5 τα σπορτινγκ!!
λαθος. υπαρχει και το ριχναμε προπερυσι με τον γιαννη χανια οπως και το 7 1/2.απλα επειδη δεν το ξετουν πολλοι για να παρεις κιβωτιο του κανεις παραγγελια. οπως ειπα προπερυσι ειχα τσιμπησει κιβωτιακι91/2 sporting lambro οπως γραφτηκε πιο πανω δεν εχει βγει ποτε.
Μολις πηρα λαμπρο Ευρη και η κοπελα μου το ξεκαθαρισελαθος. υπαρχει και το ριχναμε προπερυσι με τον γιαννη χανια οπως και το 7 1/2.απλα επειδη δεν το ξετουν πολλοι για να παρεις κιβωτιο του κανεις παραγγελια. οπως ειπα προπερυσι ειχα τσιμπησει κιβωτιακι
ε τι να σου πω που δεν εχω κρατησει ενα κουτακι να στο δειξω. πηραμε τηλεφωνο απο ενα μαγαζι αφου ειχα δοκιμασει ενα κουτι και μου εστειλε κιβωτιο. οπως και 7 1/2Μολις πηρα λαμπρο Ευρη και η κοπελα μου το ξεκαθαρισε
Μονο mezzo
Ρε μιλαω για φετος δεν βγαζει. Πηρα τηλ για να ρωτησωε τι να σου πω που δεν εχω κρατησει ενα κουτακι να στο δειξω. πηραμε τηλεφωνο απο ενα μαγαζι αφου ειχα δοκιμασει ενα κουτο και μου εστειλε κθβωτιο. οπως και 7 1/2
οκ. αυτο ειναι αλλοΡε μιλαω για φετος δεν βγαζει. Πηρα τηλ για να ρωτησω
Έχουν τρελαθεί τελείως.asking.γυρω στα 5,5 5,6 παίζουν τα sporting
Εμένα αυτό που με τρελαίνει είναι πως γίνεται το ίδιο φυσιγγι που βγαίνει σε κανονικό και μεσοταπα στα ίδια γρμ, τα μεσοταπα να είναι πιο ακριβά;;;
Αν μη τι άλλο μισή τάπα = λιγότερο πλαστικό....άρα θα έπρεπε να ήταν κ πιο φθηνά ...έστω τα ίδια. Αλλά όχι +0.3 έως €0.5 πάνω
Εχει βγαλει μια προσφορα ο καλκαντζακος για το sporting του λαμπρου νομιζω 55 ευρω τα δεκα κουτια.
91/2 sporting lambro οπως γραφτηκε πιο πανω δεν εχει βγει ποτε.
Μολις πηρα λαμπρο Ευρη και η κοπελα μου το ξεκαθαρισε
Μονο mezzo