Ε αγοραζε απο αλλου Αργυρη θα δεις για ποτε θα προσγειωθει...O καλκατζακος εχει ξεφυγει στο διαστημα...asking.
Ειχε προσφορα στο site του τα lambro sporting και nsi uno prima σε κιβωτιο των 10, 5.5 ευρω.....παει κι αυτο..... το nsi uno μαλιστα το ακριβυνε 10 λεπτα.O καλκατζακος εχει ξεφυγει στο διαστημα...asking.
Μηπως να τραμπαρει του λαμπρου...χαχα χρηματηστηριο.....το nsi uno μαλιστα το ακριβυνε 10 λεπτα.
Σιγα Βασιλη μην αγορασω απο εκει φετος ειναι απο τους ποιο ακριβους..Ε αγοραζε απο αλλου Αργυρη θα δεις για ποτε θα προσγειωθει...
Περυσι οχι Μανο..Βελος δεν εχω ριξει παρα πολλα αλλα αυτα τα λιγα που εριξα μου αρεσαν η μονη παραφωνια ηταν που δυο φιλοι με 302 κ φρανκι 712 παραπονιοντουσαν οτι δεν τους εσκαγαν τα καψουλια σε μερικα φυσιγγια αλλα σε αυτο δεν φταιει ο κατασκευαστης..Έριξε κανένας πέρισυ το Τασκωφ το Νέο βέλος να μας πει; Τάσο θυμάμαι εσύ τα έριχνες αυτά αλλά προτιμούσες το μαύρο..;
Περυσι οχι Μανο..Βελος δεν εχω ριξει παρα πολλα αλλα αυτα τα λιγα που εριξα μου αρεσαν η μονη παραφωνια ηταν που δυο φιλοι με 302 κ φρανκι 712 παραπονιοντουσαν οτι δεν τους εσκαγαν τα καψουλια σε μερικα φυσιγγια αλλα σε αυτο δεν φταιει ο κατασκευαστης..
Εχω καβατζα απο παλια σε rex, κ λιγα μαυρα cobra,καλά για τα λεφτα τους..
Αλλα το μαυρο τασκωφ ηταν ενα κλικ καλυτερο..
Αν εχει αλλαξει κατι τωρα δεν το ξερω..
Καλά που το έγραψες βρε Τόλη και θα κατέβαινα τσάμπα στο κέντρο..buy buy.παιδια μην τηλεφ τζαμπα , τα πηρα ολα εγω!!
Δν χρειαζεται..Θα στα παρω εγω απο το καταστημα στον κηφισο που του περισσεψαν ..Απλα στειλε τηλ να συννενοηθουμεΚαλά που το έγραψες βρε Τόλη και θα κατέβαινα τσάμπα στο κέντρο..buy buy.
Αστα,ζει στον κοσμο του ο τυπος..Νομιζει οτι πουλαει φυσιγγια με επιχρυσωμενα σκαγια.buy buy..buy buy..buy buy.O καλκατζακος εχει ξεφυγει στο διαστημα...asking.
Πάω να πάρω 5-6 κουτιά για το Μ.Σάββατο στην ανάσταση. Επίσης οι γυρουναδες βρήκαν το ιδανικό φυσηγγι για τη παγανα.....Λοιπόν , επισυνάπτω τρομερή ευκαιρία ....
Η τιμή ισχύει μέχρι εξάντλησης του στοκ... .xm.
http://www.kalkantzakos.com/Product/1007/grive,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Σε επικοινωνία που είχα δεν ισχύει πλέον η προσφορα.Δίνει ακόμα η οπλοτεχνική το tordo 56€ την κούτα; Αν ναι, τι ασχολείστε με τσιχλοφυσιγγα;
Τα έχετε δουλέψει τα alectoris παιδια??? τα 28γρ σκεφτομαι να δοκιμασω....μιας κ ο καιρος προβλεπεται ζεστος μεχρι τον δεκεμβρηΟκ..Χρηστο μαλλον εβγαζα παλαιοτερο
ελπίζω να μην το γεμίσουν με χαρτοπόλεμο!πληροφορία:
Ναυπλιώτης lambro ετοιμάζει φθηνό φυσίγγι
περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω