Αρα δεν έκανα λάθος! Σκεψου οτι εριξα καμια δεκαριά και λεω στοπ. Εριχνα μετα με τα classic 32 και νομιζα οτι ήταν 24 αρια...Έτσι ακριβώς, τα είχα πάρει και γω κάποτε, πολύ κλώτσο !
Τι να σου πώ Αργυρη, δεν ξερω... Αν τα εριχνα κι εγω με την xlr ισως να μη με ενοχλουσε, αλλα στο ποζε εβρισκα την ανακρουση τους ενοχλητικη...Τασο και εγω που τα δουλευω δεν εχω προβλημα τοσο με την α400 οσο και με το ποζε .xm....αυτο που λες ;
Πάνε όμως χρόνια, νομίζω ήταν με aquilla. Το πιο πιθανό είναι να έχουν αλλάξει γι'αυτό και δεν το αναφέρουν οι υπόλοιποιΑρα δεν έκανα λάθος! Σκεψου οτι εριξα καμια δεκαριά και λεω στοπ. Εριχνα μετα με τα classic 32 και νομιζα οτι ήταν 24 αρια...
Εγώ αυτά που έριξα αν δεν κάνω λάθος είχαν drago και πραγματικά δεν θυμάμαι να με κλώτσησαν.Πάνε όμως χρόνια, νομίζω ήταν με aquilla. Το πιο πιθανό είναι να έχουν αλλάξει γι'αυτό και δεν το αναφέρουν οι υπόλοιποι
Τι έχουν μέσα τα cheditee ρε παιδιά απο πυρίτιδα?..εγω χειμώνα ρίχνω με aquila 32γρ no9 και no8 αναλογα. Πρωί πολύ πριν ανέβει ο ήλιος βάζω για κανα μισαωρο βάζω κάποια με Α1 Γαλλίας στα 33gr...Η ακιλα όμως τώρα με αυτό τον καιρό (προχθές ας πούμε) εκανε ξερό λάκτισμα και κρότο ξερό...Μου θύμησε λιγο την sipe τον περσινο χειμώνα! Η g3000 (30γρ) έκανε πολυ πιο μαλακό κλώτσημα με το προχθεσινό κάμα!το cheddite tordo για μενα ειναι απο τα πιο μαλακα 32 αρια τα ριχνω στα τρυγονια ,και αυτο το σκ ουτε ενα πουλι ζωντανο .το κλασικ τασο ειναι πιο χειμωνιατικο και ειναι πιο ξερο το κλωτσημα τουλαχιστον σε μενα ,αλλα μαλλον γουστα ειναι αυτα η πως καθετε το κοντακι στον καθενα.
Μόλις το μπήκα και βλέπω ότι έχει τιμές: http://www.alectoris-club.gr/club/?page_id=239Ο alectoris ρε παιδια γιατι δεν εχει τιμες στα φυσιγγια στο σαιτ ;;;...η εμενα δεν το βγαζει
Οκ..Χρηστο μαλλον εβγαζα παλαιοτεροΜόλις το μπήκα και βλέπω ότι έχει τιμές: http://www.alectoris-club.gr/club/?page_id=239
Αργύρης μήπως μπήκε στο παλιό του site? Στο καινούριο τις γράφει κανονικά. Δες αυτό που σου δείχνει ο Χρήστος από πάνω...Ο alectoris ρε παιδια γιατι δεν εχει τιμες στα φυσιγγια στο σαιτ ;;;...η εμενα δεν το βγαζει