clever mirage 32 γρ Νο 8 σε μπλέ κάλυκα με ένα μπεκατσίνι επάνω αν θυμάμαι καλά, όντως καλό και συγκεντρωτικό φυσίγγι είχα κάνει και 'γω κάποιες μακρινές ντουφεκιές πριν 11-12 χρόνια.Πάνε κάποια χρονάκια αλλά μου είχαν αφήσει άριστες εντυπώσεις τα clever mirage σε 32 και 28γρ, περπατητο αλλά είχα κάνει και κάτι μακρινες βολές. Πυριτιδες και τέτοια δεν ξέρω αλλά ήταν πολύ μαλακά φυσίγγια.
Στα 32 γρ. έχω να θυμάμαι καλά κυνήγια κιχλάς-κοτσυφού με τα
1. stokas S-32, τα προ 20ετίας, που τα γέμιζε με μπαρούτι ΝΙΚΕ αλλά και τα μετέπειτα MAX 32 με μπαρούτι REX, πριν 5-6 χρόνια ακρίβυναν υπερβολικά και δεν τα ξαναπήρα.
2. DORKAS EXPORT 32γρ. σε λαχανί κάλυκα και αργότερα EXPRESS 32, μαλακά συγκεντρωτικά.
3. ΝΙΚΕ της B&P (τα παλιά με την μπαρούτι ΝΙΚΕ) σε 67άρι κάλυκα, στην υγρασία ''φωτιά'', αλλά και τα classic στα 32γρ.
Τα τελευταία χρόνια έχω πέσει και σ' αυτο...όπως και στα υπόλοιπα κυνήγια...σε γραμμάρια και πλέον δεν ανεβαίνω στα κιχλοκότσυφα πάνω από 30 γρ. Μπορώ να πώ ότι δεν έχω δει μειωμένη κάρπωση, άσε που είναι και πιο ευχάριστα από άποψη ανάκρουσης.