Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα να εισαι σίγουρος οτι μόλις μου τελειώσουν αυτα που έχω αυτός και ο κένταυρος είναι οι πρωτες μου επιλογές οπως και για του χρονου αν έχουμε την υγεια μας.οι άλλοι θα φάνε ενα τεράστιο .sex hard..sex hard..sex hard.
Ευριπο για μας χανια μια χαρα ειναι ο κενταυρος. Αναμενω τα κιβωτια...shoot..shoot..badboys.

Ευριπο για μας χανια μια χαρα ειναι ο κενταυρος. Αναμενω τα κιβωτια...shoot..shoot..badboys.
Και αυτα με Aquila είναι καλα παναγο.αυτή η πυρίτιδα ταιριαζει χανια.δεν ξέρω αν είχες ρίξει ποτε το Aquila ceddite στον κοκκινο καλυκα.πολυ καλό φυσιγγι για εδω

[QUOTE="ilias7316, post: 226443, member:
Αν είναι σωστα στημένο κανει παντου.απλα επειδή εδω έχω ρίξει φυσιγγια με Aquila ξέρω οτι είναι μια χαρα
Δεν έχει τύχει να δουλέψω Άκουιλα...αλλά για τα πάντα υπάρχει πρώτη φορά...αφού τα ρίχνει και ο φίλος Κώστας με την γριά του....και ο συντεκνος Γιούρι.... βεβαίως βεβαίως!

Και αυτα με Aquila είναι καλα παναγο.αυτή η πυρίτιδα ταιριαζει χανια.δεν ξέρω αν είχες ρίξει ποτε το Aquila ceddite στον κοκκινο καλυκα.πολυ καλό φυσιγγι για εδω
Για aquila συμφωνω για το κλιμα που εχουμε στη κρητη. Το super kill μαυρο με το στησιμο που εχει τραβουσε ολο το καιρο...και αρχιζω το ιδιο να πιστευω για τξ g3000. Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει καιτο στησιμο...
Απο ναυπλιωτη μακρια και αγαπημενοι μεχρι και το λαμπρο καφε καταφερε και διαλυσε...
Απο δορκα ειχα τρελαθει με το rotweil 34 μετα που το κανε r12 αντιο ζωη...

Για aquila συμφωνω για το κλιμα που εχουμε στη κρητη. Το super kill μαυρο με το στησιμο που εχει τραβουσε ολο το καιρο...και αρχιζω το ιδιο να πιστευω για τξ g3000. Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει καιτο στησιμο...
Απο ναυπλιωτη μακρια και αγαπημενοι μεχρι και το λαμπρο καφε καταφερε και διαλυσε...
Ήταν το αγαπημένο μου φυσιγγι σαν πιτσιρικάς...κράταγα από το χαρτζιλίκι για να πάρω δύο κουτάκια το Σάββατο το βράδυ και να πάω την Κυριακή κυνήγι με τον πατέρα μου!

Ετοιμη η συλλογη για φετος .hunter.1.hunter.1.hunter.1

καλοριχτα Κωστα και μπραβο σου που στηριζεις ενα ντοπιο επαγγελματια! εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν στηριζουν οι εδω μαγαζατορες ενα φτηνο Ελληνικο φυσιγγι..τους λεω φερτε ενα φτηνο τσιχλοφυσιγγο κατω απο τα 6 ευρω εστω για κραχτη κερδισμενοι θα βγειτε..χονδρικη σιγουρα θα αγοραζουν πιο φτηνα απο 5,8 ευρω..αρα ειναι εφικτη η τιμη των 6 ευρω πιστευω στη λιανικη.κατω απο 6,5 ευρω δεν εχω δει ακομα φετος ενα κυνηγετικο φυσιγγι εδω εστω στα 30γρ..

Εγω παντως που εχω ριξει ακουιλα πριν απο 3 χρονια εχω να πω οτι μ αρεσε παρα πολυ κ εβγαζε μαλακη του φεκια αλλα γν τα λεμε ολα οταν εσφιγγε ο καιρος παπαλα...

κωστα kinigodk ,επειδη φυγαμε πολλοι απο ζωτο τα πηγε παλι 5,80 ,περσι μολις ανεβηκαν η τιμες ηταν ο πρωτος που τα ακριβηνε και σταματησε γεναρη ,φλεβαρη να τα φτιαχνει και σου εδινε μονο το κιτρινο που ειναι πιο ακριβο!τα συμπερασματα δικα σου.[ηλια τα φτιαχνει ο μαυρουλης πλεον τωρα ,και στην αρτα απο τα μπασιματα μεχρι τελος ειναι πολυ καλα]

κωστα kinigodk ,επειδη φυγαμε πολλοι απο ζωτο τα πηγε παλι 5,80 ,περσι μολις ανεβηκαν η τιμες ηταν ο πρωτος που τα ακριβηνε και σταματησε γεναρη ,φλεβαρη να τα φτιαχνει και σου εδινε μονο το κιτρινο που ειναι πιο ακριβο!τα συμπερασματα δικα σου.[ηλια τα φτιαχνει ο μαυρουλης πλεον τωρα ,και στην αρτα απο τα μπασιματα μεχρι τελος ειναι πολυ καλα]
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

Παναγο μην το αδικεις το r12 γιατι μαμει απ όσο το έχω ριξει.κανει πολλες και μεγάλες κηδειες

Aυτα τα Ιμπεριαλ ειναι της Maxam. Δεν θυμαμαι ποτε τα παλια να εγραφαν Μaxam στο πακετο. Ειμαι πολυ περιεργος αν τα αλλα θα εξακολουθουν να πωλουνται αν παρει ο καλκαντζακος την αντιπροσωπεια.

Status
Not open for further replies.
Back