Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιο mezzo εριξες?
Δεν ξερω ποσο μπορει να "ανοιξουν" τα κλειστα τσοκ αλλα με το 30αρι 9-10 επαθα πλακα ακομα κ στα πυκνα,τα κοσκινιζε τα πουλια..
Και το άλλο συν ηταν το ανεπαισθητο λακτισμα...
Θα μου πεις γιατι δεν μένεις εκει?
Αν μπορουσα θα το εκανα...sarcastic..sarcastic.
Πηρα κ εγω ενα Δορκας μεσοταπο για δοκιμη στα 8€ εδω...buy buy.
Τασο τα 32 πηρα και στην υγρασια εβγαζαν καπνους δεν μου αρεσαν..
Τα bior τα 10αρια τα παει μπαλα η baikala σε ολους τους καιρους. Περιμενω να δω τα διασπορας του καραμανιδη τι θα κανουν..

upload picture

Καλησπέρα ομαδα!Εφοδιαστήκαμε και εμεις για δυο τρεις μερες.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Kαλοκαυτα φιλε..!
Τα junior σε πρασινο καλυκα κ οχι σε διαφανο που ηταν πριν?
Ελπιζω να μην αλλαξε κ τα μεσα..

Kαλοκαυτα φιλε..!
Τα junior σε πρασινο καλυκα κ οχι σε διαφανο που ηταν πριν?
Ελπιζω να μην αλλαξε κ τα μεσα..
Οχι φιλε τα μεσα ειναι ίδια.Και με τον διαφανή καλυκα που ηταν πέρυσι και με αυτον ειναι ίδια.Το μονο που με προβληματίζει με αυτα ειναι οτι δεν μπορω να βρω την προσκοπευση με τιποτα.hair.

Ποιο mezzo εριξες?
Δεν ξερω ποσο μπορει να "ανοιξουν" τα κλειστα τσοκ αλλα με το 30αρι 9-10 επαθα πλακα ακομα κ στα πυκνα,τα κοσκινιζε τα πουλια..
Και το άλλο συν ηταν το ανεπαισθητο λακτισμα...
Θα μου πεις γιατι δεν μένεις εκει?
Αν μπορουσα θα το εκανα...sarcastic..sarcastic.
Πηρα κ εγω ενα Δορκας μεσοταπο για δοκιμη στα 8€ εδω...buy buy.

Πανάγο το 32αρι το mezzo είναι μαπα.πάρε το 28 το 8 1/2 ή το 9 1/2 ή το 30 9-10.ξυριζουνε
30γρ. 9/10 θα το ξαναρίξω σίγουρα φέτος πρώτα ο Θεός με άφησε πολύ ευχαριστημένο και μένα, ενώ το 32γρ 8/9 δεν τα βρήκα μαζί του

πραγματικα απορω με τα μεγαλα μαγαζια του χωρου, αυτοι κ αν εχουν μεγα περιθωριο κερδους ...γιατι δεν φτιαχνουν τις τιμες? ποσα θυματα πια ηλικιωμενους θα βρουν για να τους τα μασησουν. Ακομα κ αυτοι πια ειτε μεσω ιντερνετ ειτε απο κυνηγοπαρεες ακουνε για τιμες. Και ειδικα μεσο κρισης , να ζητας 7+ για τσιχλοφυσιγγα ειναι τραγικο ..ΕΙΔΙΚΑ αν το ιδιο φυσιγγι το βρισκεις σε αλλα μαγαζια -0,5 ευρω. Μιλαω για Αθηνα παντα.
Ειναι κοινο γνωστο οτι ο ογκος κανει τον καλο τζιρο και οχι η υπερτιμολογηση. Ο αλλος που θα παει να παρει φυσιγγια φθηνα απο ενα μεγαλο μαγαζι .... σιγουρα κ σε κατι αλλο (π..χ αξεσουαρ) θα του πεσει το ματι κ πολυ πιθανον κατι ακομη να αγορασει περα απο τα φυσιγγια ..αρα να το επιπλων κερδος. Τωρα χανουν τα παντα κ περιμενουν με την υπερτιμολογηση να τα οικονομησουν.

@tolisr1 δεν τους ενδιαφέρει να μειώσουν τις τιμές από τα φυσίγγια. Δεν περιμένουν απο εκεί το κέρδος. Αν ήθελαν, με τις τεράστιες ποσότητες που στοκάρουν θα μπορούσαν να τις ρίξουν μέσα σε μία μέρα. Τους ενδιαφέρει να πουλήσουν όλα τα άλλα. Πήγα πριν μία εβδομάδα στο πιο γνωστό κυνηγομάγαζο της Αθήνας. 4-5 άτομα μέσα που αγόραζαν διάφορα, όχι όμως φυσίγγια. Ένας γύρω στα 60 που έκανε παράπονα για ένα φυσίγγι που δεν το έφερναν και δεν του έδεινε κανένας σημασία και ένας τύπος που θα πήγαινε να κυνηγίσει το χρυσό τρυγόνι και είχε πάρει τα remington dove 20κάτι euro!
Το χοντρό κέρδος όμως εκείνη την μέρα το έβγαλαν από εμένα που πήρα βουρτσάκια για την κάνη! .sarcastic.

πραγματικα απορω με τα μεγαλα μαγαζια του χωρου, αυτοι κ αν εχουν μεγα περιθωριο κερδους ...γιατι δεν φτιαχνουν τις τιμες? ποσα θυματα πια ηλικιωμενους θα βρουν για να τους τα μασησουν. Ακομα κ αυτοι πια ειτε μεσω ιντερνετ ειτε απο κυνηγοπαρεες ακουνε για τιμες. Και ειδικα μεσο κρισης , να ζητας 7+ για τσιχλοφυσιγγα ειναι τραγικο ..ΕΙΔΙΚΑ αν το ιδιο φυσιγγι το βρισκεις σε αλλα μαγαζια -0,5 ευρω. Μιλαω για Αθηνα παντα.
Ειναι κοινο γνωστο οτι ο ογκος κανει τον καλο τζιρο και οχι η υπερτιμολογηση. Ο αλλος που θα παει να παρει φυσιγγια φθηνα απο ενα μεγαλο μαγαζι .... σιγουρα κ σε κατι αλλο (π..χ αξεσουαρ) θα του πεσει το ματι κ πολυ πιθανον κατι ακομη να αγορασει περα απο τα φυσιγγια ..αρα να το επιπλων κερδος. Τωρα χανουν τα παντα κ περιμενουν με την υπερτιμολογηση να τα οικονομησουν.
Τόλη έχεις απόλυτο δίκιο. Αν έχεις την απορία ποια είναι τα θύματα πήγαινε μια βόλτα στον Καλκαντζάκο να τα δεις... ;) Το ιντερνετ είναι μεγάαααλη βοήθεια σε αυτόν τον τομέα και πρέπει όλοι να βοηθάμε όπως μπορούμε διαδίδοντας την σωστή πληροφορία!

εχω δει τιμες χονδρικης ο καλκαντζακος δουλευει 20% κερδος στα φυσιγγια...λιγο η πολυ,καλως η κακως ετσι ειναι..οποιος μπορει να πεσει στο 10%-15% κερδος βλεπετε τις διαφορες στις τιμες..10% ειναι λιγο παντως,δεν βγαινει η επιχειρηση ευκολα..μιλαω για φυσιγγια μεγαλων κατασκευαστων που οι τιμες χονδρικης ειναι στανταρ.
αν δειτε τι εφορια πληρωνει μια επιχειρηση θα καταλαβετε,πλεον ψηλα-χαμηλα ενα 70% του καθαρου κερδους το παιρνει το κρατος.

εχω δει τιμες χονδρικης ο καλκαντζακος δουλευει 20% κερδος στα φυσιγγια...λιγο η πολυ,καλως η κακως ετσι ειναι..οποιος μπορει να πεσει στο 10%-15% κερδος βλεπετε τις διαφορες στις τιμες..10% ειναι λιγο παντως,δεν βγαινει η επιχειρηση ευκολα..μιλαω για φυσιγγια μεγαλων κατασκευαστων που οι τιμες χονδρικης ειναι στανταρ.
αν δειτε τι εφορια πληρωνει μια επιχειρηση θα καταλαβετε,πλεον ψηλα-χαμηλα ενα 70% του καθαρου κερδους το παιρνει το κρατος.

συμφωνώ σε όλα ........ εκτός του "οι τιμες χονδρικης ειναι στανταρ."
οι τιμές χονδρικής για κανένα προιόν δεν είναι στάνταρ. Αλλάζουν ανάλογα τις συμφωνίες. Εννοείται ότι άλλη τιμή θα πάρει το μαγαζί που θα αγοράσει 10 κούτες και άλλη ο αντιπρόσωπος με συμβόλαιο που έχει συμφωνία να αγοράσει 1000 κούτες.

συμφωνώ σε όλα ........ εκτός του "οι τιμες χονδρικης ειναι στανταρ."
οι τιμές χονδρικής για κανένα προιόν δεν είναι στάνταρ. Αλλάζουν ανάλογα τις συμφωνίες. Εννοείται ότι άλλη τιμή θα πάρει το μαγαζί που θα αγοράσει 10 κούτες και άλλη ο αντιπρόσωπος με συμβόλαιο που έχει συμφωνία να αγοράσει 1000 κούτες.
σε αυτο εχεις δικιο.ισως εγω δεν το διατυπωσα σωστα.μιλαω για μεγαλα μαγαζια σε καθε νομο που παιρνουν μεγαλες ποσοτητες φυσιγγιων.δεν νομιζω να δινει αλλες τιμες στον εναν και αλλες τιμες στον αλλον .εχω δει τιμες χονδρικης σε μαγαζια εδω που κανουν μεγαλες καταναλωσεις και ειχαν ιδιες παντως..
επισης τελος σεζον μπορει να γινουν καποιες εκπτωσεις σοβαρες απο τους κατασκευαστες για να ξεστοκαρουν.περυσι τελευταιες 10 μερες περιπου εφεραν εδω τα lambro classic με 7 ευρω...ενα φυσιγγι που εχει 9 και βαλε...

Τασο τα 32 πηρα και στην υγρασια εβγαζαν καπνους δεν μου αρεσαν..
Τα bior τα 10αρια τα παει μπαλα η baikala σε ολους τους καιρους. Περιμενω να δω τα διασπορας του καραμανιδη τι θα κανουν..
Πανάγο το 32αρι το mezzo είναι μαπα.πάρε το 28 το 8 1/2 ή το 9 1/2 ή το 30 9-10.ξυριζουνε
Πανο αυτο που λεει ο Ευριπηδις το 28 κ το 30 το εχω δοκιμασμενα τα εχουν προσφορα στι max year αλλα η προσφορα υσχη για αγορα απο το καταστημα

σε αυτο εχεις δικιο.ισως εγω δεν το διατυπωσα σωστα.μιλαω για μεγαλα μαγαζια σε καθε νομο που παιρνουν μεγαλες ποσοτητες φυσιγγιων.δεν νομιζω να δινει αλλες τιμες στον εναν και αλλες τιμες στον αλλον .εχω δει τιμες χονδρικης σε μαγαζια εδω που κανουν μεγαλες καταναλωσεις και ειχαν ιδιες παντως..
επισης τελος σεζον μπορει να γινουν καποιες εκπτωσεις σοβαρες απο τους κατασκευαστες για να ξεστοκαρουν.περυσι τελευταιες 10 μερες περιπου εφεραν εδω τα lambro classic με 7 ευρω...ενα φυσιγγι που εχει 9 και βαλε...
ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ο π.χ. Καλκατζακος να αγοραζει οσο ενα τοπικο μαγαζι. Επισης μποριε κ τσιμπαει ολες τις προσφορες απο την εταιρεια αν θελει μιας κ εχει το χρημα πιο ευκολα. Οποτε μπορει κ στοκαρει τελος της σεζον για την επομενη. Τωρα να ειναι το κερδος μονο 20% χμμμ χλωμο ....αλλα και παλι , αν το εκοβε στο 10% παλι κερδισμενος θα ητνα γιατι σιγουρα θα πουλαγε τα διπλασια φυσιγγια ... + οτι τσιμπουσαν απο τα γυρω γυρω οι πελατες. Εγω προσωπικα και 10 λεπτα πιο φθηνο να βρω το κουτι ..εκει θα το παρω μονο κ μονο για την κοροιδια

Status
Not open for further replies.
Back