Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το bp 32 δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση για τα περάσματα,για αργότερα όταν κρυώσει ο καιρός ναι φυσιγγαρα.Πέρση στα περάσματα πήγα με αυτά,μέχρι τις 09:00 όλα καλά μετα τα κυνηγαγα ζωντανά.Αναγκαστικα πήρα άλλα φυσίγγια.

Το bp 32 δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση για τα περάσματα,για αργότερα όταν κρυώσει ο καιρός ναι φυσιγγαρα.Πέρση στα περάσματα πήγα με αυτά,μέχρι τις 09:00 όλα καλά μετα τα κυνηγαγα ζωντανά.Αναγκαστικα πήρα άλλα φυσίγγια.

Ετσι ακριβως

είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Δορκάς Express 32 !
Περυσι στα μπασιματα τα πηρα μετα απο αρκετα χρονια κ ηταν καταπληκτικα... Σε ν8 με ενα Kicks 2 αστρα πηρα πολλα πουλια μετα τα 45-50 μετρα χωρις να με προβληματισουν καθολου... Σε οσα ημουν σωστος σκοπευτικα, απλα επεφταν σε οτι αποσταση κ αν ηταν...

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαστε 2 άτομα από Λακωνία και ψαχνομαστε γενικά να αγοράσουμε φυσιγγια για φετος. Έχουμε καμία πληροφορία για καλή τιμή? 32 gr μονο. Πέρυσι κυνήγησαμε με τα imperial, 6.20 το κουτι και τις κυνηγουσαμε στον δρόμο τις ατιμες. Τσάμπα λεφτά

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαστε 2 άτομα από Λακωνία και ψαχνομαστε γενικά να αγοράσουμε φυσιγγια για φετος. Έχουμε καμία πληροφορία για καλή τιμή? 32 gr μονο. Πέρυσι κυνήγησαμε με τα imperial, 6.20 το κουτι και τις κυνηγουσαμε στον δρόμο τις ατιμες. Τσάμπα λεφτά

Καλησπέρα φιλε μου αν θες περασε και απο εδω να μας συστηθείς, εννοείται και ο φιλος σου. https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-274

Επιςης στα γραμμαρια που θες πολλοί λένε για τα φυσιγγια του ρουμελιωτη, αν ψάξεις λιγο στο φορουμ θα βρεις αρκετές αναφορές! Καλη διαμονη να εχεις στο φορουμ μας!

Για τα mezzo μακρια και αγαπημενοι...
Ποιο mezzo εριξες?
Δεν ξερω ποσο μπορει να "ανοιξουν" τα κλειστα τσοκ αλλα με το 30αρι 9-10 επαθα πλακα ακομα κ στα πυκνα,τα κοσκινιζε τα πουλια..
Και το άλλο συν ηταν το ανεπαισθητο λακτισμα...
Θα μου πεις γιατι δεν μένεις εκει?
Αν μπορουσα θα το εκανα...sarcastic..sarcastic.
Πηρα κ εγω ενα Δορκας μεσοταπο για δοκιμη στα 8€ εδω...buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back