Το bp 32 δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση για τα περάσματα,για αργότερα όταν κρυώσει ο καιρός ναι φυσιγγαρα.Πέρση στα περάσματα πήγα με αυτά,μέχρι τις 09:00 όλα καλά μετα τα κυνηγαγα ζωντανά.Αναγκαστικα πήρα άλλα φυσίγγια.
Το bp 32 δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση για τα περάσματα,για αργότερα όταν κρυώσει ο καιρός ναι φυσιγγαρα.Πέρση στα περάσματα πήγα με αυτά,μέχρι τις 09:00 όλα καλά μετα τα κυνηγαγα ζωντανά.Αναγκαστικα πήρα άλλα φυσίγγια.
Παρε λαμπρο σπορτινγκ στα 55€ η κουτα...Mε βλέπω να ρίχνω στα περάσματα NSI Classica στο τέλος
είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Δορκάς Express 32 !Παρε λαμπρο σπορτινγκ στα 55€ η κουτα...
Παρε και απο τα δυο 10 και 10 κουτια να δοκιμασειςείμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Δορκάς Express 32 !
Περυσι στα μπασιματα τα πηρα μετα απο αρκετα χρονια κ ηταν καταπληκτικα... Σε ν8 με ενα Kicks 2 αστρα πηρα πολλα πουλια μετα τα 45-50 μετρα χωρις να με προβληματισουν καθολου... Σε οσα ημουν σωστος σκοπευτικα, απλα επεφταν σε οτι αποσταση κ αν ηταν...είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Δορκάς Express 32 !
Α οκ! Καλη επιλογη ειναι και τα δυο παντως..@Vasilis δεν νομίζω να ρίξω τόσα πολλά! Τα περάσματα θα με βρούν στη Αθήνα!
Express σε ποια τιμη γιωργαρε;;;είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Δορκάς Express 32 !
6.50 ή 6.70 δεν θυμάμαι... από οπλοτεχνική!Express σε ποια τιμη γιωργαρε;;;
Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαστε 2 άτομα από Λακωνία και ψαχνομαστε γενικά να αγοράσουμε φυσιγγια για φετος. Έχουμε καμία πληροφορία για καλή τιμή? 32 gr μονο. Πέρυσι κυνήγησαμε με τα imperial, 6.20 το κουτι και τις κυνηγουσαμε στον δρόμο τις ατιμες. Τσάμπα λεφτά
Ναι και εγώ το έχω ακούσει αυτό. Είναι στα 33γρ και νομίζω πως είναι για πιο χειμώνα!Επίσης πολύ καλά λόγια ακούω από φίλους για τα super kill τα κίτρινα του Καραμανιδη
θα σας πω με τα πρωτα κρυαΝαι και εγώ το έχω ακούσει αυτό. Είναι στα 33γρ και νομίζω πως είναι για πιο χειμώνα!
Ποιο mezzo εριξες?Για τα mezzo μακρια και αγαπημενοι...
Αυτο παιδια φωτια ειναι απο τιμη απο βλεπω???Επίσης πολύ καλά λόγια ακούω από φίλους για τα super kill τα κίτρινα του Καραμανιδη