Μανολιο και στα μπασιματα και σε ολη την διαρκεια μεχρι την ληξηΦορτώσαμε 30άρι ε; Για να δούμε πήρα και εγώ μερικά να τα δοκιμάσω. Να σου πω στα μπασίματα τα δουλεύεις;
http://e-zotos.gr/index.php/hunting-session/cartrmenu/66-superofferΚώστα τιμη? Και αν ξερεις με τι πυρίτιδα ειναι
Πολυ καλη τιμη για την εποχη
Ευριπιδη και 6.00 ευρω να τα ειχε εγω παλι θα τα αγοραζαΠολυ καλη τιμη για την εποχη
Κώστα τα έχεις δουλέψει αυτά στα Μπάσιματα;
Αν τα είχα δει πιο νωρίς θα έπαιρνα απ αυτον κι όχι τα κίτρινα Τορντο που πηρα κι ας τα πηρα 20 λεπτα πιο φτηνά το κουτι.αυτον ναι να τον ενισχυσωΕυριπιδη και 6.00 ευρω να τα ειχε εγω παλι θα τα αγοραζα
Καταρχην δεν με εχουν στεναχωρησει μεχρι τωρα σε ολες τις καιρικες συνθηκες που τα εχω κυνηγησει
αλλα αυτο που μετραει ποιο πολυ για εμενα
ειναι οτι ο Ανθρωπος αυτος ειναι επαγγελματιας με τα ολα του σεβεται τον πελατη και εκτιμαει τα φραγκα που του αφηνει στο μαγαζι του
Κώστα τα έχεις δουλέψει αυτά στα Μπάσιματα;
Ηλια ολη την κυνηγητικη περιοδο της τσιχλαςΚώστα τα έχεις δουλέψει αυτά στα Μπάσιματα;
Ευριπιδη ειναι ενα συνοικιακο μαγαζι που παλευει μαζι με τον Γιο του να επιβιωσειΔηλαδή ρε φιλε πως αυτός μπορεί αυτός που δεν έχει τη δυναμική του ναυπλιωτη και τα δινει με συσκευασία σ αυτή την τιμη και το Τορντο το κίτρινο έχει παει 6,50 ευρώ και με πιο φτηνή πυρίτιδα? Ρε μαυρο στο μαυρογιαλούρο
Αστονε ρε.έχει γίνει κόκκινος σαν πατζαριΡε το εχεις πάθει σημερα, το ιδιο τον ρωτησα και απαντησε ο άνθρωπος οτι τα χρησιμοποεί απο την αρχη μεχρι το το τελος! Aquila τα γεμίζει αν δεν κανω λαθος
Κώστα σωστή τιμή...έχω ρίξει ένα 32αρι του και μου είχε αφήσει πολύ καλες εντυπώσεις....ίσως και να είναι μια από τις επιλογές μου....με τι όπλο τα ρίχνεις;Ηλια ολη την κυνηγητικη περιοδο της τσιχλας
Ευριπιδη ειναι ενα συνοικιακο μαγαζι που παλευει μαζι με τον Γιο του να επιβιωσει
Οι φιρμες ας προσεχαν
Κώστα να εισαι σίγουρος οτι μόλις μου τελειώσουν αυτα που έχω αυτός και ο κένταυρος είναι οι πρωτες μου επιλογές οπως και για του χρονου αν έχουμε την υγεια μας.οι άλλοι θα φάνε ενα τεράστιοΗλια ολη την κυνηγητικη περιοδο της τσιχλας
Ευριπιδη ειναι ενα συνοικιακο μαγαζι που παλευει μαζι με τον Γιο του να επιβιωσει
Οι φιρμες ας προσεχαν
Με την κουκλα μου beretta 302Κώστα σωστή τιμή...έχω ρίξει ένα 32αρι του και μου είχε αφήσει πολύ καλες εντυπώσεις....ίσως και να είναι μια από τις επιλογές μου....με τι όπλο τα ρίχνεις;
Ρε συ πραγματικα εισαι αλλου σημερα.τοσα χρονια με 302 ρίχνει ο ψηστηςΚώστα σωστή τιμή...έχω ρίξει ένα 32αρι του και μου είχε αφήσει πολύ καλες εντυπώσεις....ίσως και να είναι μια από τις επιλογές μου....με τι όπλο τα ρίχνεις;
Ρε συ πραγματικα εισαι αλλου σημερα.τοσα χρονια με 302 ρίχνει ο ψηστης
Μην βαράς Γιούρι...ήταν μια δύσκολη μέρα...Κώστα τώρα θα τα πάρω σίγουρα....μήπως ξέρεις και χρονολογία....χαχαχααχαχαχΜε την κουκλα μου beretta 302