Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια καλησπερα και απο εμενα!
Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για τα δυο συγκεκριμενα που θα παραθεσω παρακατω. Εχω ακουσει αρκετα καλα λογια γι αυτα αλλα θελω και την δικη σας συμβουλη!
Το ενα ειναι αυτο το οποιο σκοπευω να το δουλεψω τωρα στα μπασιματα μεχρι τα μεσα Νοεμβρη https://www.google.gr/search?biw=12....1.118...0.0.pDBuOXNZAYo#imgrc=O0Dq3wvF-1YgDM: και το δευτερο ειναι αυτο που σκοπευω να το δουλεψω την υπολοιπη σεζον οταν οι θερμακρασιες θα ειναι πιο χαμηλες http://www.superkill.gr/product.php?id=17
Οσοι τα εχουν δουλεψει ποια θεωρουν οτι ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα του καθε φυσιγγιου?ΤΕΛΟΣ θελω να πω οτι τα kill 32 σκοπευω να τα αγορασω μονο αν τα βρω με την πυριτιδα G3000 με την οποια γεμιζονταν εξαρχης και οχι με την GM3 που γεμιζονταν μετα καθως στην πρωτη υπηρχε ελλειψη. Γιατι ακουσα οτι με την gm3 δεν δουλευαν εξισου καλα.

Υ.Γ η γνωμη σας θα μου ειναι χρησιμη καθως σκοπευω να κανω σχετικα μεγαλη παραγγελια...
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Τα kill είναι πράγματι καλά φυσίγγια με την G3000, αλλά μετά τα περσινά για πες μου πως θα ξέρεις με τι έχει γεμίσει ο Καραμανίδης;Ποιος θα σου πει την αλήθεια ή νομίζεις ότι ξέρει ο κάθε ένας μαγαζάτορας; Αφού ο μάγκας δεν ενημερώνει . Μόνο που αν σφάξει απ την παρτίδα που θα αγοράσεις θα μάθεις. Πάντως είναι πολύ καλό φυσίγγι.

Ενας γρηγορος τροπος, οχι παντα ασφαλης ομως, ειναι να το δεις στο φως μιας λαμπας. Πας στο μαγαζι, ανοιγεις ενα κουτακι και βλεπεις. Η G3000 εχει λεπτα τετραγωνακια και συνηθως φευγουν και πανω απο τη φουστα του βυσματος. Αν δεις αυτο, ή αν εχεις απο τα παλια και τα συγκρινεις ως προς το υψος της στηλης της πυριτιδας, ισως βγαλεις ακρη. Με αυτο τον τροπο επισης βλεπεις αν εχει αλλαξει βυσμα (διαφορετικο αμορτισερ)

Η πυρητιδα του fibre είναι d20×32 το 1,75 είναι κοντρα δοσι στα 28γρ.λογω έλλειψησ d20×°28
Γιατί 28αρα πυρίτιδα στα 32 γραμμάρια;
Γέμισα προχθές 1,45χ28 με cx2000 την d20 την 32αρα και ήταν μια χαρά, το 1,75 μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, μήπως όντως δεν είναι 688 το καψούλι ή είναι κάποιο ειδικό lot.xm.

Τα Αλεκτορις τα πορτοκαλί σε 31 γρ του Μητσακου δεν γνωρίζει κάποιος να μου και γι αυτα την άποψη του;

Τα έριξα φέτος πρώτη φορά στα τρυγόνια σε νούμερα 8 και 7,5 και μου άρεσαν αρκετά.
Σε πιο κρύο καιρό δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν θα φανεί στην πορεία...

Στο περπατητο εχω καταβολευτει με τα Euromix σε 8/9, μια χαρα αποδοση βαση τιμης και αποδιδουν με οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες παραπνω απο αξιοπρεπως...
Στα μπασιματα σκοπευτικα 28αρια κ σφχιτα τσοκ σε νουμερα 7,5 κ 8...
μπορεις να με βοιθησεις?θελω αν εχει ακομα κανα τσοκ απο τονdimitrisliou.218 gia a400 δεν μπορω να στειλω μνμ 6973286311

Τα kill είναι πράγματι καλά φυσίγγια με την G3000, αλλά μετά τα περσινά για πες μου πως θα ξέρεις με τι έχει γεμίσει ο Καραμανίδης;Ποιος θα σου πει την αλήθεια ή νομίζεις ότι ξέρει ο κάθε ένας μαγαζάτορας; Αφού ο μάγκας δεν ενημερώνει . Μόνο που αν σφάξει απ την παρτίδα που θα αγοράσεις θα μάθεις. Πάντως είναι πολύ καλό φυσίγγι.
Συναδελφε καλησπερα!Πηρα σημερα τηλεφωνο ενα μαγαζι και μου ειπε για τα kill 32 οτι τα εχει με πυριτιδα G3000 και οτι το γνωριζει κιολας γιατι κυνηγαει και αυτος με τα αυτα τα φυσιγγια!Θελω να σε ρωτησω ομως αν τα εχεις δουλεψει με υγρασια και γενικοταρα σε μερες που ο καιρος ειχε σκαμπανεβασματα π.χ το πρωι να εχει κρυο με υγρασια ή ξεροβορι και μετα τις 9 να εχει λιακαδα και θερμοκρασια πανω απο 10 βαθμους...αποδιδουν εξισου καλα?

Συναδελφε καλησπερα!Πηρα σημερα τηλεφωνο ενα μαγαζι και μου ειπε για τα kill 32 οτι τα εχει με πυριτιδα G3000 και οτι το γνωριζει κιολας γιατι κυνηγαει και αυτος με τα αυτα τα φυσιγγια!Θελω να σε ρωτησω ομως αν τα εχεις δουλεψει με υγρασια και γενικοταρα σε μερες που ο καιρος ειχε σκαμπανεβασματα π.χ το πρωι να εχει κρυο με υγρασια ή ξεροβορι και μετα τις 9 να εχει λιακαδα και θερμοκρασια πανω απο 10 βαθμους...αποδιδουν εξισου καλα?
Hunter καλησπερα εγω που τα δουλεψα αρκετσ περυσι τα kill τα tsihla εμεινα πολυ ικανοποιημένος.....ειδικα σε κρυο καιρο ειναι ξυράφια!!! Κ σε υγρασία όμως πήγανε πολυ καλα. Τωρα αν έχει κοντα 15 βαθμους εκει ισως σε χαλάσουν λιγο!!

μια χαρά αποδίδουν στο λέω με σιγουριά ,,,έριξα πολλά περσι από αυτά και αποδίδουν το ίδιο καλά από σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με υγρασία η χωρίς και με λιακάδα που λες και αυξημένες θερμοκρασίες

ο μοναδικός λόγος που δεν θα τα πάρω φέτος είναι η τιμή που ανέβασε ο καραμανίδης και η άκαυτη σε κάποια φυσίγγια από διάφορα κουτάκια

μια χαρά αποδίδουν στο λέω με σιγουριά ,,,έριξα πολλά περσι από αυτά και αποδίδουν το ίδιο καλά από σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με υγρασία η χωρίς και με λιακάδα που λες και αυξημένες θερμοκρασίες

ο μοναδικός λόγος που δεν θα τα πάρω φέτος είναι η τιμή που ανέβασε ο καραμανίδης και η άκαυτη σε κάποια φυσίγγια από διάφορα κουτάκια
Παύλο πια έριχνες πέρυσι,τα κίτρινα 33gr ??

Τα κόκκινα πάνε καλά σχεδόν σε όλους τους καιρούς, έχω ρίξει άπειρα πέρσι από έναρξη έως τέλος. Μπορώ να σου πω ότι και με πολύ υγρασία καλά ήταν, όσο για κρύο απλά τέλεια. Η μόνη ένσταση οι αλχημείες που έκανε με την μπαρούτι και ότι την είδε κάπως φέτος και ανέβασε τις τιμές. Τώρα αν το μαγαζί που ρώτησες είναι από Αιγάλεω μεριά όντως ρίχνει με κιλλ κόκκινο και ξέρει με τι είναι γεμισμένα. Από τιμή είναι σίγουρα ο φτηνότερος.

Τα κόκκινα πάνε καλά σχεδόν σε όλους τους καιρούς, έχω ρίξει άπειρα πέρσι από έναρξη έως τέλος. Μπορώ να σου πω ότι και με πολύ υγρασία καλά ήταν, όσο για κρύο απλά τέλεια. Η μόνη ένσταση οι αλχημείες που έκανε με την μπαρούτι και ότι την είδε κάπως φέτος και ανέβασε τις τιμές. Τώρα αν το μαγαζί που ρώτησες είναι από Αιγάλεω μεριά όντως ρίχνει με κιλλ κόκκινο και ξέρει με τι είναι γεμισμένα. Από τιμή είναι σίγουρα ο φτηνότερος.
Αυτο που λες ειναι...ο Παρδαλακης!

Ευριπιδη και 6.00 ευρω να τα ειχε εγω παλι θα τα αγοραζα
Καταρχην δεν με εχουν στεναχωρησει μεχρι τωρα σε ολες τις καιρικες συνθηκες που τα εχω κυνηγησει
αλλα αυτο που μετραει ποιο πολυ για εμενα
ειναι οτι ο Ανθρωπος αυτος ειναι επαγγελματιας με τα ολα του σεβεται τον πελατη και εκτιμαει τα φραγκα που του αφηνει στο μαγαζι του

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..και οχι μονο αυτο,περυσι εκατσα ποση ωρα με τον γιο του και συζητουσαμε, μου εδειξε μαλιστα και τις τιμες απο τις δοκιμες στο κανονακι, την προηγουμενη ειχε γεμισει..ξερεται πολλους να το κανουν?
εγω πλεον σταματησα την ερευνα για φετος, Ζωτος 30+32 με aquila ,και φυσικα Αγγελοπουλος Ωμεγα 30γρ aquila και alfa 34ρ στην μπεκατσουλα..(παντα τιμαμε τους πατριωτεσ μας.)
Αυτα......

Status
Not open for further replies.
Back