Ρε ακόμα εχεις σκορβουτο?γράφω σε ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ κοντα.εμένα λες ηλικιωμένο αλλα αλλος έχει τ όνομα κι αλλος τη χάρηΓιούρι διαφωνώ....θεωρώ το κλασσικά ιδανικό φυσιγγακι για τα Μπάσιματα...ακριβό αλλά ιδανικό!
ha haaa
Ρε ακόμα εχεις σκορβουτο?γράφω σε ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ κοντα.εμένα λες ηλικιωμένο αλλα αλλος έχει τ όνομα κι αλλος τη χάρηΓιούρι διαφωνώ....θεωρώ το κλασσικά ιδανικό φυσιγγακι για τα Μπάσιματα...ακριβό αλλά ιδανικό!
Χαχαχαχα...που συμβαίνει αυτό μωρέ...είναι ντουφεκες τουλάχιστον 25 μέτρων...άμα το κοντάκι σου είναι εντάξει και δεν τρέμουν τα χεράκια σου...δεν περνάει τίποτα από μέσα!!!Ρε ακόμα εχεις σκορβουτο?γράφω σε ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ κοντα.εμένα λες ηλικιωμένο αλλα αλλος έχει τ όνομα κι αλλος τη χάρη
ha haaa
Τα 25 μετρα ειναι μακρια δηλαδή?Χαχαχαχα...που συμβαίνει αυτό μωρέ...είναι ντουφεκες τουλάχιστον 25 μέτρων...άμα το κοντάκι σου είναι εντάξει και δεν τρέμουν τα χεράκια σου...δεν περνάει τίποτα από μέσα!!!
Το velox ηταν ενα φυσιγγι με vectan τ οποιο στον καλό καιρό ναι μεν σου έδινε καλα σκοτωματα αλλα ήτανε αρκετά σκληρό και στην κακοκαιρία επαιρνες πουλια οπου τα έβλεπες με 9αρια.ξαφνικα όμως ακριβυνανε παρα πολυ όταν τα υπολοιπα ηταν φτηνα.γι αυτο δεν ξέρω τα σημερινά τι κανουνε.έχω αρκετά χρονια να τα ριξωΑν δεν ήταν τόσο ακριβά θα κυνηγούσα συνεχώς με τα classica και τα s4 πάρα πολύ καλά και σταθερά φυσίγγια. Τα gm3 τα φοβάμαι πλέων λόγω αλλαγής σύνθεσης της πυρίτιδας, τα sipe όντως τα κατέστρεψαν τελευταία αν και ήταν φυσιγγαρα για τα δύσκολα. Τα velox δεν τα ξέρω καθόλου.
Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας.
Θα παω να παρω τα classica και θα επανέλθω, πραγματικά δεν εχω ακούσει κατι αρνητικό για τα συγκεκριμένα.
Οσο για την τιμή τα 7,80 (ευελπιστώ σε κατι καλύτερο σε κούτα) ειναι πολυ κοντα σε κατι 7-7,5 που δεν ξερεις πως θα τραβήξουν
Πιστεύω θα ειναι ιδανικό για το "δικο μου" καρτέρι,ψιλονενα με μακρινες3εως οριακές βολές εκτός κι αν βοηθησει ο βοριαςΤο μονο αρνητικό ειναι οτι ειναι θα σου πουν μερικοί πως ειναι συγκεντρωτικό αλλα ενταξει δεν εναι και σφαίρα! Ειδικά στα μπασίματα κανει πολλές ζημιές! Τελος αν δεν σε πειραζει η τιμη βία φυσιγγια τσίχλας τοτε δεν εχεις κατι να χάσεις! Στα υπόψιν ειναι πολυ γρήγορο φυσιγγι, δώσε του χρονο να το βρεις! Και ενα γενικό σχόλιο στα μπασίματα εγω πάντοτε παω με δοκιμασμένα φυσιγγια που τα ξερω, αφου παρω μερικά πουλιά και ειδικά σε μερες που ειμαι ανεκτός σκοπευτικα μονο τοτε κανω τις δοκιμές μου σε αλλο φυσιγγι!
Οσο για την τιμή τα 7,80 (ευελπιστώ σε κατι καλύτερο σε κούτα) ειναι πολυ κοντα σε κατι 7-7,5 που δεν ξερεις πως θα τραβήξουν
Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις γύρω στα 8€ αρκετά καλά για μακρινές βολές μου έχουν βγει και τα RC32 !Πιστεύω θα ειναι ιδανικό για το "δικο μου" καρτέρι,ψιλονενα με μακρινες3εως οριακές βολές εκτός κι αν βοηθησει ο βοριας
Τα είχα ρίξει παλιότερα, με ειχαν αφήσει ικανοποιημένο σε κυνήγι περπατητου.Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις γύρω στα 8€ αρκετά καλά για μακρινές βολές μου έχουν βγει και τα RC32 !
Αυτα ειναι Παυλο και επισης ενα tordo με csb1 32gr πολυ καλο κι αυτο, απο βδομαδα θα εχω και τα Ρουμελιωτης που ειχες ανεβασει δοκιμεςτο fantom 32 αν είναι το F32 γεμίζεται με granular και το 31γρ σε κουτί με κοκκινο και άσπρο στο κεντρο με μια τσίχλα psb5 ,,,άριστα και τα δύο !