Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν θυμάμαι να ειχα τις ντουφεκιες ανάμνηση, γιατι πιστεύω έτσι μας μένει ενα φυσιγγι στο μυαλό, οταν τα παιρνεις ξερά και μακριά
Πολύ σωστα !!!! Προσωπικά μονο τοτε δέχομαι να πληρώνω το κάτι παραπάνω !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΑ
hqdefault.jpg
ΤΙ ΓΝΩΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?

Αγαπητέ Μήτρο μια παράκληση να γράφεις με μικρά γράμματα σε παρακαλώ. Καλή συνέχεια!

...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ , ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΄ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' (ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ) .. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ) .... ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΙΙΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή μικρά .... ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ .. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ !!

Υ.Γ.
ΕΣΕΝΑ STAFF MEMBER ΠΟΥ ΣΈΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;;;

Τα κεφαλαία στη γλώσσα του διαδικτύου υποδηλώνουν ότι ο γράφων "φωνάζει", επίσης οπτικά είναι πολύ πιο ξεκούραστο για το μάτι του αναγνώστη να βλέπει ένα κείμενο με μικρά γράμματα, παρά όλα στα κεφαλαία. Γι' αυτό το ανέφερε ο Βασίλης και το είπε καλοπροαίρετα, δυστυχώς παρεξηγήσατε!!

Τα κεφαλαία στη γλώσσα του διαδικτύου υποδηλώνουν ότι ο γράφων "φωνάζει", επίσης οπτικά είναι πολύ πιο ξεκούραστο για το μάτι του αναγνώστη να βλέπει ένα κείμενο με μικρά γράμματα, παρά όλα στα κεφαλαία. Γι' αυτό το ανέφερε ο Βασίλης και το είπε καλοπροαίρετα, δυστυχώς παρεξηγήσατε!!
ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ
ΕΊΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ! ΗΜΙΜΑΘΗΣ !! ΦΩΝΑΖΩ !!! Και ΈΧΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ !!!!
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !!!!
Εεε τι να σου γράψω κύριε Μεσολαβητή DrV . Πραγματικά με τέτοια επιχειρηματολογία έχω μείνει άναυδος!!
Το μόνο που μπορώ να ψελίσω ειναι : καλή και η μαλακία αλλα ο Πανάγαθος την έδωσε «δια εκτόνωση και όχι για αποκλειστική απασχόληση» !!
Η αλήθεια είναι οτι νερουλιάζει το μυαλό !! !!!!
ΕΛΕΟΟΟΣ !!

...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ , ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΄ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' (ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ) .. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ) .... ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΙΙΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή μικρά .... ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ .. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ !!

Υ.Γ.
ΕΣΕΝΑ STAFF MEMBER ΠΟΥ ΣΈΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;;;
Συνάδελφε κάπου νομίζω το έχεις παρεξηγήσει το θέμα και ας το πάρουμε πιο ψύχραιμα παρακαλώ η παρατήρηση έγινε για τα κεφάλαια γράμματα όπως θα γινόταν σε οποιοδήποτε μέλος του forum και έχει ξαναγίνει και δεν έγινε σε σένα μόνο προσωπικά, τα κεφάλαια δηλώνουν κάποια ένταση και το ξαναλέω μόνο γι'αυτόν το λόγο ,δεν έχει να κάνει κάτι με το πρόσωπο σου και μην το παίρνεις ετσι σε παρακαλώ, όσο για την σημαία την κρατάμε ψηλά όπου και να βρισκόμαστε. Ηρεμία λοιπόν και συνεχίζουμε στο θέμα μας ευχαριστώ.

ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ , ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΔΡΑΙΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ «ΝΟΜΟΚΆΝΩΝΑ» (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ SAVOIR VIVRE: «Netiquette») ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ; ΕΙΜΑΙ «ΠΟΛΥ» ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ!… ΚΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ & ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ -ΣΧΕΔΟΝ- ΑΠΟΛΥΤΟΥ (ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, (ΟΧΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ, ΓΕΝΙΚΩΣ… ) ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ & ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑΣ ΘΕΡΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΚΕΦΑΛΑΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΆΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΣΚΕΨΗ, GREEKLISH !

ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ , ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΔΡΑΙΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ «ΝΟΜΟΚΆΝΩΝΑ» (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ SAVOIR VIVRE: «Netiquette») ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ; ΕΙΜΑΙ «ΠΟΛΥ» ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ!… ΚΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ & ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ -ΣΧΕΔΟΝ- ΑΠΟΛΥΤΟΥ (ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, (ΟΧΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ, ΓΕΝΙΚΩΣ… ) ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ & ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑΣ ΘΕΡΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΚΕΦΑΛΑΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΆΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΣΚΕΨΗ, GREEKLISH !
Καλημέρα....μου αρέσει πάντως που ενώ σου κάνανε παρατήρηση για τα κεφαλαία....που όλοι οι υπόλοιποι δεν γράφουμε με κεφαλαία...εσυ τον χαβά σου ρε συνάδερφε και χαλάς και το topic....τα παιδια στο ζητήσανε όμορφα κ ωραία!

Kαλημερα και συγνωμη για το offtopic

Προσωπικα διαβαζω και με κεφαλαια, και με greeklish, με μεγαλυτερη δυσκολια ομως, το ομολογω. Δε θελω ομως να στερησω απο τον εαυτο μου μια ενδεχομενως ενδιαφερουσα αποψη, βασιζομενος μονο και μονο στο ειδος του κειμενου και οχι στο τι ακριβως γραφει. Παρολα αυτα, θα παραθεσω και ενα λινκ απο το Wikipedia στα Αγγλικα δυστυχως, για το τι ακριβως ειναι τα κειμενα με χαρακτηρες σε κεφαλαια μονο. Και μην κολλατε στην ορθογραφια, αλλωστε και γω γραφω χωρις τονους, εξισου σημαντικο λαθος.

"Studies have been conducted on the readability and legibility of all caps text. Scientific testing from the 20th century onwards has generally indicated that all caps text is less legible and readable than lower-case text.[2][3] In addition, switching to all caps may make text appear hectoring and obnoxious for cultural reasons, since all-capitals is often used in transcribed speech to indicate that the speaker is shouting.[4] All-caps text is common in comic books, as well as on older teleprinter and radio transmission systems which often do not indicate letter case at all.[5][6]"

https://en.wikipedia.org/wiki/All_caps

Status
Not open for further replies.
Back