Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το τσίχλα του καραμανιδη το έχει ρίξει κανεις? Αν και θα δοκιμαστεί τις επόμενες μερες γιατι πηρα 2 κουτάκια για δοκιμή θα ήθελα εντυπώσεις αν το έχει ρίξει καποιος.σφάχτηκε κι έχει g3000
Πολύ καλό φυσίγγι. Κόβει κοντά και αρκετά μακριά με καθαρά σκότωματα. Οχι τόσο συγκετρωτικο όπως το κόκκινο, συγχωρεί σκοπευτικα λάθη. Αν δεν ανέβαινε τόσο πολύ η τιμή του θα το έριχνα ξανά αργότερα, όχι όμως στα περάσματα γιατί δεν έχεις επιλογή σε πιο χοντρό νούμερο σκαγιών.

Φαντομ πιστευω να κανω καμια δοκιμη σημερα σε χαρτονι και να ανεβασω, προχθες παντως που τα δοκιμασα λιγακι μου φανηκαν πολυ καλα. Ρουμελιωτης απο βδομαδα θα σας πω που θα παραλαβω

Αυριο θα δοκιμάσω του Ρουμελιώτη τα 32gr που θα τα παρω μαλλον σήμερα και θα σας πω!
Αντε να τα πάρετε εσείς γιατί μου είπε είναι καμιά 30ρια παραγγελίες μπροστά από εμένα! Από βδομάδα θα σας πω και εγώ εντυπώσεις από το 28γρ νο8, 32γρ νο 8 κ 9 και αν τύχει και καμιά φάσσα θα σας πω και για το 34γρ νο6 με mb×36...

Σημερα καθότι δεν ειχα δικά μας στη τσαντα έριξα του ζωτου το 30αρι και το όσκαρ 28. Με του ζωτου που ξεκίνησα νωρις νωρις ειχα πολλα αίματα! Τα πουλιά οταν τα έβρισκα ηταν στούπα. Με το όσκαρ μια τσιχλα που έκανα έπεσε στουπα απευθείας αλλα ρε παιδι μου κατι με ενοχλούσε στα ματια! Αυριο δεν ξερω αν θα κανω δοκιμές αφου θα δουλέψω τα δικά μας με s4, ειχε υγρασία κατα ενα περίεργο τροπο σημερα κατι που σε ορισμένα σημεία φαινόταν σαν ομίχλη αλλα νομίζω ειναι τοπικά ιδιώματα.

Σήμερα πηγαν ο πατέρας και ο θειος μου για τσίχλες 3 κανανε 2 βρηκανε.Τα φυσίγγια nsi uno prima 28gr στο δικανακι ηταν φωτιά απο οτι λενε και με μακριες βολες.
Ότι σκοτώνουν, σκοτώνουν, να τα βρεις στην προσκοπευση θέλουν λίγο. Για δικαννα καλά είναι, σε καραμπίνες αερίων μην τα βαζετε γιατί τις ... βουλωνουν.

Το τσίχλα του καραμανιδη το έχει ρίξει κανεις? Αν και θα δοκιμαστεί τις επόμενες μερες γιατι πηρα 2 κουτάκια για δοκιμή θα ήθελα εντυπώσεις αν το έχει ρίξει καποιος.σφάχτηκε κι έχει g3000
Δυσκολα θα ξαναβαλεις αλλο φυσιγγι στις τσιχλες, αρκει να εχει λιγο κρυο δλδ κατω απο 18 βαθμους...

Σημερα επειδη δεν ειχα ιδιογπμωση εριξα κενταυρο sporting. Εκανα τρομερα σκοτωματα!! Παρα πολυ μαλακο και πολυ συγκεντρωντικο φυσιγγι. Οταν ημουν πανω επεφτε. Οταν δεν ημουν εστριβαν!! Αυριο θα ριξω μονο ιδιογομωση...

Σημερα επειδη δεν ειχα ιδιογπμωση εριξα κενταυρο sporting. Εκανα τρομερα σκοτωματα!! Παρα πολυ μαλακο και πολυ συγκεντρωντικο φυσιγγι. Οταν ημουν πανω επεφτε. Οταν δεν ημουν εστριβαν!! Αυριο θα ριξω μονο ιδιογομωση...
"Σκορ" δεν μας είπατε ρε παλικάρια :D

Σημερα καθότι δεν ειχα δικά μας στη τσαντα έριξα του ζωτου το 30αρι και το όσκαρ 28. Με του ζωτου που ξεκίνησα νωρις νωρις ειχα πολλα αίματα! Τα πουλιά οταν τα έβρισκα ηταν στούπα. Με το όσκαρ μια τσιχλα που έκανα έπεσε στουπα απευθείας αλλα ρε παιδι μου κατι με ενοχλούσε στα ματια! Αυριο δεν ξερω αν θα κανω δοκιμές αφου θα δουλέψω τα δικά μας με s4, ειχε υγρασία κατα ενα περίεργο τροπο σημερα κατι που σε ορισμένα σημεία φαινόταν σαν ομίχλη αλλα νομίζω ειναι τοπικά ιδιώματα.
Μάνο εμένα τα 28 του oscar μ άφησαν πολύ καλες εντυπώσεις

Μάνο εμένα τα 28 του oscar μ άφησαν πολύ καλες εντυπώσεις

Ηταν η πρωτη φορα πυ τα ρίχνω, δεν έριξα ουτε ενα κουτί οποτε θελω δοκιμές ακομα μεχρι να το βρω μαλιστα, αρκετα πουλιά έστριβαν στις τουφεκιές μου σαν να περνούσε μπροστά η τουφεκιά μου..

τελικά τα ισποανικά imperial τα δοκίμασε κάποιος ή ακόμα καλύτερα να άνοιξε για να μετρήσει πυρίτιδα ;
ετσι που το πας Παυλο ...θα ανοιξεις μαγαζι με τοσα που εχεις μαζεψει αχαχα, πρωτη εικονα δικια σου ... Ρουμελιωτης ή φαντομ ?

...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ , ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΄ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' (ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ) .. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ) .... ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΙΙΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή μικρά .... ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ .. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ !!

Υ.Γ.
ΕΣΕΝΑ STAFF MEMBER ΠΟΥ ΣΈΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;;;
θα τρελαθούμε λέω εγώ. Ειλικρινά αν υπάρχουν αυτές οι παρεξηγήσεις από μέλη τότε εύχομαι στους διαχειριστές να αγοράσουν καινούργιο στομάχι ΕΛΕΟΣ

Σημερα εριξα ιδιογομωση σε ολο το κυνηγι. Στο αμαξι ενω καθαριζα τα πουλια ειχα βαλει μεσα ενα σπορτινγκ κενταυρος σε νουμερο 8 και περασε ενα κοπαδι κουρουνες στα 15-20 μετρα. Με μια τουφεκια κατεβασα 1 κουρουνα και αλλη μια την λαβωσα. Οσο παει και το γουσταρω ολο και πιο πολυ αυτο το φυσιγγι. Στην προσκοπευση το εχω βρει νομιζω!

Status
Not open for further replies.
Back