Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ετσι που το πας Παυλο ...θα ανοιξεις μαγαζι με τοσα που εχεις μαζεψει αχαχα, πρωτη εικονα δικια σου ... Ρουμελιωτης ή φαντομ ?

τι έχω μαζέψει σιγά ήδη αδειάζει η αποθήκη και αρχίζω και ανησυχώ :)

δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα Τόλη γιατί δεν έχει γίνει καλό μπάσιμο ακόμα να δουλέψει το φυσίγγι σε διάφορες φάσεις πάνω στο κυνήγι αλλά και από καιρό,,,μεμονομένα 1 2 πουλιά δεν το λέω μπάσιμο αν δεν χάνομαι στο πιο να βαρέσω,,,ασφαλή συμπεράσματα σε λίγες μέρες

Το τσίχλα του καραμανιδη το έχει ρίξει κανεις? Αν και θα δοκιμαστεί τις επόμενες μερες γιατι πηρα 2 κουτάκια για δοκιμή θα ήθελα εντυπώσεις αν το έχει ρίξει καποιος.σφάχτηκε κι έχει g3000
Καλά εσυ γι
6,40 στο κιβωτιο
evri, τι έγινε λες να μη φτάσει το μισό φορτηγό με lambro που προμηθευτικες και ψάχνεστε (αλλά ξέχασα γηράσκω αεί διδασκόμενος)!!!!!!!!!!

Μη ριξεις τα gm3 με ζεστη γιατι θα κλαις...θελουν κρυο πολυ θα ελεγα...
Και οτι ετοιμαζόμουν να κάνω μια μικρή αναφορά σ'αυτά.
Σήμερα το πρωί έβαλα στην ζώνη 15 classica και 15 gm3
Το σκεπτικό μου ηταν να αρχίσω με gm3 σαν "αουτσάιντερ" για να τα γνωρίσω και αργότερα αν θα είχε πουλιά να παίξω με τα "φαβορί"
Πουλιά δεν ειχε σήμερα αλλα πήρα 2 τσίχλες η μια αρκετά ψιλα με ακαριαίο σκότωμα και χωρίς αίματα και η δεύτερη ήρθε ανάποδα σε ιδανικό ύψος με ακαριαίο θάνατο κι αυτη χωρις αίματα επίσης.
Μετα απο αυτο άρχισα να τα βλέπω μ αλλο μάτι.......και φτάνοντας προς το τέλος της βολτας μας, ακούω απο διπλανό καρτερι να πέφτουν 3αρες .....σε 3-4 δεύτερα περνάει απο πανω μου γρήγορα ενα ζευγάρι καρακαξες, λιγο χαμηλότερα απ τον ορισμό "μακρινή ντουφεκια" , σηκώνω το όπλο ριχνω εναν ντουμπλε στοχεύοντας διαδοχικά τα πουλιά και δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθε, πραγματικά ξερές σαν να τις χτύπησε ρεύμα
Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα αλλά εγω σε αυτη την μικρή επαφή μαζι τους εντυπωσιάστηκα

6,80 στο κιβωτιο για το τσιχλα μου φαινεται ακριβο και ας ειναι και φυσιγγαρα.επιλογες υπαρχουν οπως εχουμε ξαναπει.sporting κενταυρος κιτρινο tordo με 5,90 πουμελιωτης ζωτος κ.αλλοι.πρεπει οι μαγκες να βαλουν νερο στο κρασι τους.δε μπορω να καταλαβω πως μπορει ο ρουμελιωτης να πουλαει με 5,30 και οι αλλοι οχι.και υποψιν οτι ο καλυκας στο τσιχλα ειναι fiem.οτι πιο φτηνος καλυκας στην αγορα

Και οτι ετοιμαζόμουν να κάνω μια μικρή αναφορά σ'αυτά.
Σήμερα το πρωί έβαλα στην ζώνη 15 classica και 15 gm3
Το σκεπτικό μου ηταν να αρχίσω με gm3 σαν "αουτσάιντερ" για να τα γνωρίσω και αργότερα αν θα είχε πουλιά να παίξω με τα "φαβορί"
Πουλιά δεν ειχε σήμερα αλλα πήρα 2 τσίχλες η μια αρκετά ψιλα με ακαριαίο σκότωμα και χωρίς αίματα και η δεύτερη ήρθε ανάποδα σε ιδανικό ύψος με ακαριαίο θάνατο κι αυτη χωρις αίματα επίσης.
Μετα απο αυτο άρχισα να τα βλέπω μ αλλο μάτι.......και φτάνοντας προς το τέλος της βολτας μας, ακούω απο διπλανό καρτερι να πέφτουν 3αρες .....σε 3-4 δεύτερα περνάει απο πανω μου γρήγορα ενα ζευγάρι καρακαξες, λιγο χαμηλότερα απ τον ορισμό "μακρινή ντουφεκια" , σηκώνω το όπλο ριχνω εναν ντουμπλε στοχεύοντας διαδοχικά τα πουλιά και δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθε, πραγματικά ξερές σαν να τις χτύπησε ρεύμα
Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα αλλά εγω σε αυτη την μικρή επαφή μαζι τους εντυπωσιάστηκα
Να συμπληρώσω οτι τα φυσίγγια ηταν Νο8
Μονο 8αρια παίρνω εξάλλου
70 κάνη 3,5 άστρα τσοκ

Last edited:
θα τρελαθούμε λέω εγώ. Ειλικρινά αν υπάρχουν αυτές οι παρεξηγήσεις από μέλη τότε εύχομαι στους διαχειριστές να αγοράσουν καινούργιο στομάχι ΕΛΕΟΣ
Εχουν και στομαχια, και συκωτια,και αλλα "αξεσουαρ"το εχουν αποδειξει.
Εχουν την "μπαλα" αλλα αν μου κανουν μια καλη"μπαλια" τοτε.cool..cool..cool..banana..banana..banana.

6,80 στο κιβωτιο για το τσιχλα μου φαινεται ακριβο και ας ειναι και φυσιγγαρα.επιλογες υπαρχουν οπως εχουμε ξαναπει.sporting κενταυρος κιτρινο tordo με 5,90 πουμελιωτης ζωτος κ.αλλοι.πρεπει οι μαγκες να βαλουν νερο στο κρασι τους.δε μπορω να καταλαβω πως μπορει ο ρουμελιωτης να πουλαει με 5,30 και οι αλλοι οχι.και υποψιν οτι ο καλυκας στο τσιχλα ειναι fiem.οτι πιο φτηνος καλυκας στην αγορα
Κρητηκιε θα σου πω, αλλα αυτο ισχυει για μενα,στην αθηνα για να πας σε ενα μερος της προκοπης θελεις πηγαινε-ελα μια 300 χιλ δηλ 50 ευρωπουλα περιπου,εγω προσωπικα λοιπον δεν θελω πειραματα θελω να εχω ενα φυσιγγι"καλο" δεν εχουμε την ευχερια"α πεταγομαστε εδω κοντα " τι 50 λοιπον τι 52:)

Κρητηκιε θα σου πω, αλλα αυτο ισχυει για μενα,στην αθηνα για να πας σε ενα μερος της προκοπης θελεις πηγαινε-ελα μια 300 χιλ δηλ 50 ευρωπουλα περιπου,εγω προσωπικα λοιπον δεν θελω πειραματα θελω να εχω ενα φυσιγγι"καλο" δεν εχουμε την ευχερια"α πεταγομαστε εδω κοντα " τι 50 λοιπον τι 52:)
και ποιος σου ειπε οτι το φυσιγγι των 6,80 ειναι καλυτερο απ αυτο των 5,30???αλλο θεμα ποιο εχεις συνηθισει

και ποιος σου ειπε οτι το φυσιγγι των 6,80 ειναι καλυτερο απ αυτο των 5,30???

Απλα αν εχεις μαθει ενα φυσιγγι και τσιμπησε σε τιμη δεν θα πειραματιστεις με καποιο πιο οικονομικο.απο την αλλη ομως δεν βαζουν μυαλο οι κατασκευαστες και καθε χρονο θα αυξανουν τιμες...

Απλα αν εχεις μαθει ενα φυσιγγι και τσιμπησε σε τιμη δεν θα πειραματιστεις με καποιο πιο οικονομικο.απο την αλλη ομως δεν βαζουν μυαλο οι κατασκευαστες και καθε χρονο θα αυξανουν τιμες...
ως ενα μερος συμφωνω.αλλα δεν μπορω να δεχτω και θα μιλησω για το πορτοκαλι τορντο που εχω μαθει οταν περυσι το επαιρνα 5,70 να εχει φετος 6,90 στα περισσοτερα μαγαζια με την gm3 μαλιστα να εχει αλλαξει προς το χειροτερο.αν δειτε το site της nsi στα περισσοτερα φυσιγγια που γεμιζοταν με gm3 τωρα γραφει gm3/prima.και ρωτω οταν ριχνεις φετος το πορτοκαλι ξερεις τι ριχνεις η πειραματιζεσε?τεσπα αυτο ειναι προσωπικο.εγω παντως δεν τους πληρωνω

και ποιος σου ειπε οτι το φυσιγγι των 6,80 ειναι καλυτερο απ αυτο των 5,30???αλλο θεμα ποιο εχεις συνηθισει
Συμφωνω και με τους δυο, οπως εγραψε ομως ο bill
Υ.Γ ρε παιδια,βαλτε τα ονοματα σας τα κανομικα .pray to God.

πορτοκαλι τορντο
5,70 να εχει φετος 6,90
Ευριπιδη εγω το βρηκα πανω απο 7 καπως εχει ξεφυγει η κατασταση φιλε,ευτυχος φετος βολευτικα για τα περπατιτα,καρτερακια θα κανω μειομενα

Καλησπερα φορτωσα κενταυρος 33gr με csb με καλυκα cheditte. Αν πανε καλα στις τσιχλες σκεφτομαι να παρω και αλλα..
Ο καραμανιδης αν και φορτωσα παλι φετος παει να την δει ναυπλιωτης.....οποτε ψαχνω για εναλλακτικες
6.5 ta 33γρμ το τσιχλα ...δεν το λες κ ακριβο. εκει που εχουν παει ολα μια χατα το βλεπω ...ειδικα απο τις φολες του λαμπρο που εχουν ιδια + τιμη

6.5 ta 33γρμ το τσιχλα ...δεν το λες κ ακριβο. εκει που εχουν παει ολα μια χατα το βλεπω ...ειδικα απο τις φολες του λαμπρο που εχουν ιδια + τιμη
6,6€ νομιζω τα πήρα εγώ απο τον κένταυρο για τα κίτρινα μιλάω πήρα 10 κουτιά

Να και τα Ρουμελιώτης σε 3αρι τσοκ 33 μετρα.Ακομα και με το τριάρι δεν ειχε μεγαλα κενα ωστε να χωρεσει να φυγει η τσιχλα.Κλωτσάει αρκετά παντως λογο της ζεστης αλλά εχει καλες ιόκατανομές
Για την απόσταση αυτή έπρεπε να έχει πάει πολύ καλύτερα αυτό μπορεί και να επερνες με 4* κατά τη γνώμη μου και παλυ δεν θα ήταν καλά...

Status
Not open for further replies.
Back