Ειναι τελικα πανω απο 1.65? Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις φωτοςη granular Κώστα είναι σκουρο ροζε και κοκκοειδες σε σχήμα,,,csb1 είναι σίγουρα που συγκρίνω τώρα με του ρουμελιώτη,,,,,απλά ήθελα να δω αν η πυρίτιδα είναι πάνω απο 1,65
Ειναι τελικα πανω απο 1.65? Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις φωτοςη granular Κώστα είναι σκουρο ροζε και κοκκοειδες σε σχήμα,,,csb1 είναι σίγουρα που συγκρίνω τώρα με του ρουμελιώτη,,,,,απλά ήθελα να δω αν η πυρίτιδα είναι πάνω απο 1,65
Ζυγαρια δεν εχω δυστηχως
Απο πολλα σεταπ σε πολλα φυσιγγια και απο οτι εχω δει πρεπει να ειναι ασπρο το καψουλι χωρις να ξερω ποιο ειναι αυτο...οταν το δει ο φιλος πιστευω θα το επαληθευσει πως ειναι λευκο!!!Ok οποτε μπορέσεις τσεκαρε το να μας πεις!!
Το nobel sport 684 ειναι ασπρο.Εγινε το τσεκαρισμα και ειναι λευκο το καψουλι απο μεσα
Και το ισπανικό καψουλι της maxam λευκό χαρτάκι εχει.Το nobel sport 684 ειναι ασπρο.
Ειναι τελικα πανω απο 1.65? Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις φωτος
Στο 1,70 την βαζω και εγω εχει εξερετικη ντουφεκια εκειλοιπόν το φυσίγγι έχει 1.7γρ csb1 μολις πήρα απάντηση από τον Κουτουζη με τα fantom
31 γραμμάρια είναι αυτά Γιώργο;Μετά από αρκετά φυσίγγια σε τρυγόνι και τσίχλα μπορώ να πω ότι το Alectoris Light με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.
Καθαρά σκοτώματα χωρίς πολλά αίματα στο θήραμα.
Μένει να δείξει τι κάνει και σε συνθήκες χειμώνα!
Μαγικα νούμερα και τα 31 αλλά και το 7.5 βγάζει καλά γουσταΝαι Ηλία 31.
Τα 7,5άρια τα έχω ερωτευτεί!