Μέχρι και 40 μέτρα το 9αρι θα την κάνει την δουλειά του....το 8αρι θα έχει πιο εντυπωσιακά σκοτωματα!Μιλησα με Κενταυρο αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω, εσεις που τα τα εχετε δοκιμασει τι λετε? Νο8 να τραβαει πιο μακρια η Νο9 που θα εχω πιο πολλα σκαγια?
Το έχεις και εσύ το πρόβλημα σου....Οκ ευχαριστω και φυγαμε για 8αρια τοτε
Χαχαχα.α ρε κακομοιρο το μπερετακι που θα παει.αχαχαχαΦίλε σήμερα ούτε εγώ ήμουν στα καλά...για κάνα δεκάλεπτο δεν σκότωνα ούτε ελέφαντα στα πέντε μέτρα...επομένως αποφάσισα να κάνω διάλειμμα...άλλαξα φυσίγγια...πήρα ένα πουλί...και ξαναεβαλα μετά τα κιλλ και πηρα μερικά πουλάκια...αλλά σήμερα είχα το φαινόμενο που τα πουλιά έτρωγαν ντουφέκια.. έκαναν πως θα πέσουν πατσαβούρα....άνοιγαν φτερό και όταν έπεφταν ήταν ψοφια...τι να πω.. ίσως έφταιγε η νοτιαδουρα...πάντως τελείως φιλικά για μένα μην ρίχνεις διαφορετικά φυσίγγια μαζί...το θεωρώ μεγάλο λάθος!και τα δύο sporting που αναφέρεις είναι μια χαρά φυσίγγια!
Βάλε και μερικά 9 για δοκιμή! Μια χαρά κάνουν και αυτά την δουλειά τους..για μένα το ιδανικό είναι το 9 2,1mm..αλλά εσένα σε έχω φοβηθεί με τα μέτρα γι’αυτό ίσως το 8 να σου ταίριαζε καλυτερα οπως σου είπαν και οι προλαλησαντες! παντως πάρε και μερικά 9 για δοκιμή κατα την γνώμη μου!Οκ ευχαριστω και φυγαμε για 8αρια τοτε
Σκέψου αύριο που θα είμαι στα καλά τι έχει να γίνει!Χαχαχα.α ρε κακομοιρο το μπερετακι που θα παει.αχαχαχα
.pop..banana..banana.
Σκέψου αύριο που θα είμαι στα καλά τι έχει να γίνει!
Πέρυσι μετά το ξενερωμα με τα tordo 30gr, στο περπατητο εριχνα μόνο αυτά. Τα είχα βρει σε όλα μαζί τους και η εμπιστοσύνη μου έδινε μεγάλη αυτοπεποιθηση. Φέτος ακριβηναν πολύ ομως.Για τα ναωαρο 30 του κυργια τι λετε?
Για τις αποστάσεις που λες να πάρεις 8αρι. Εγώ πήρα από μια κούτα με τον γαμπρό μου 8 και 9 και τις σπάσαμε στη μεση. Ρίχνω τώρα στα μπασιματα τα 8αρια και θα αφήσω τα 9 για μετά αν μπορέσω να κάνω περπατητα ή για τα απογευματινά.Μιλησα με Κενταυρο αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω, εσεις που τα τα εχετε δοκιμασει τι λετε? Νο8 να τραβαει πιο μακρια η Νο9 που θα εχω πιο πολλα σκαγια?
Δεν θα πάρω καμιά.....τωρα μου εξηγείς γιατί συνέβη το αλλο,περα από την πλάκα?
Εκλεισε το 8αρι απλα θα εχει την επομενη βδομαδα, εμεινες ευχαριστημενος Στεφανε απο τα συγκεκριμενα?Πέρυσι μετά το ξενερωμα με τα tordo 30gr, στο περπατητο εριχνα μόνο αυτά. Τα είχα βρει σε όλα μαζί τους και η εμπιστοσύνη μου έδινε μεγάλη αυτοπεποιθηση. Φέτος ακριβηναν πολύ ομως.
Για τις αποστάσεις που λες να πάρεις 8αρι. Εγώ πήρα από μια κούτα με τον γαμπρό μου 8 και 9 και τις σπάσαμε στη μεση. Ρίχνω τώρα στα μπασιματα τα 8αρια και θα αφήσω τα 9 για μετά αν μπορέσω να κάνω περπατητα ή για τα απογευματινά.
Ναι φιλε. Είναι πολύ καλό φυσιγγακι, γρήγορο και συγκεντρωτικο. Όταν είσαι καλά πάνω στο πουλί είναι σαν να πέφτει σε τοίχο.Εκλεισε το 8αρι απλα θα εχει την επομενη βδομαδα, εμεινες ευχαριστημενος Στεφανε απο τα συγκεκριμενα?
Ναι φιλε. Είναι πολύ καλό φυσιγγακι, γρήγορο και συγκεντρωτικο. Όταν είσαι καλά πάνω στο πουλί είναι σαν να πέφτει σε τοίχο.
Δεν εχουν Ακουιλα φετος!!!τα dynamic έχουν Aquila και είναι πολύ καλό φυσίγγι για το αλλο που ρωτάς δεν ξέρω