Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για τα ναωαρο 30 του κυργια τι λετε?
Περσυ χειμωνα μου πηγαν πολυ καλα σε ηπιες συνθηκες .Φετος πηρα καινουργια παρτιδα που βρηκα φθηνα και αγορασα . Στο χαρτονι στα 35 μ με 3* ειχε ενα κυκλο 65-70 εκ που δεν περνουσε τιποτα σε νο 9

Πέρσι Γενάρη και Φλεβάρη που έριχνα μόνο ναβαρο 30γρ.τα είχα βρει και μια χαρά τα πήγαινα. Καθαρά σκότωματα. Φέτος δεν ασχολήθηκα λόγω αύξησης. Από 5,3€που τα αγόραζα φέτος τα βρήκα 6,5 ε! όχι 1,2 πάνω.

Πέρσι Γενάρη και Φλεβάρη που έριχνα μόνο ναβαρο 30γρ.τα είχα βρει και μια χαρά τα πήγαινα. Καθαρά σκότωματα. Φέτος δεν ασχολήθηκα λόγω αύξησης. Από 5,3€που τα αγόραζα φέτος τα βρήκα 6,5 ε! όχι 1,2 πάνω.
Ο κυργιας στο καταστημα τα εχει 7,5

Παιδια οταν βλεπουμε το φυσιγγι στο φως και εχει φυγει πυριτιδα στο συγκεντρωτηρα απο εμπειρια τι ειναι gm3 ή g3000? Αυτο παρατηρω στα kill32. Παλιοτερα καποιος το ειχε σχολιασει αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ. Τα παιδια που ασχολουνται με ιδιογομωση ισως γνωριζουν καλυτερα

Ο κυργιας στο καταστημα τα εχει 7,5
Τα 30γρ.; Αν είναι έτσι ας τα ρίχνει μόνος του. Άρα εγώ που τα Βρήκα 6,5 να είμαι χαρούμενος. Μάλλον τα έχουν χάσει. Αν δεν έχει τα περσινά πουλιά προβλέπω να τα βάζουν στον κ... τους.

Ο Κυργιας κατά ένα παράξενο λόγο ξέφυγε από τη μέση της σεζόν πέρυσι και μετά παρά πολύ σε τιμές...έχουν γίνει πλέον απλησίαστες οι τιμές του και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη..
Εδώ να πω ότι σήμερα μιλούσα με φίλο οπλουργο ( δεν πουλάει φυσίγγια) εδώ Χανιωτη και μου έλεγε ότι εχουν πάρει φωτιά οι πρώτες ύλες των φυσιγγίων και ότι πολλοί πουλάνε σε τιμές κόστους η βγάζοντας πολύ ελάχιστα..δεν ξέρω τι να πω..
Εντωμεταξύ οι επιχειρήσεις οι μικρομεσαίες χτυπιούνται άνευ προηγούμενου από την κυβέρνηση συνεχώς..πλέον οποίος τα δηλώνει όλα και δεν μπορεί να κλέψει ουσιαστικα το εισόδημα του λήστευεται κατα 80-90%..αν έχεις και κάποιο επιχειρηματικό δάνειο κλάφτα Χαράλαμπε..είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν έχει επιστροφή για αυτούς που δεν κλέβουν..θα κλείσουν όλοι δεν θα μείνει κανείς..

Παιδια οταν βλεπουμε το φυσιγγι στο φως και εχει φυγει πυριτιδα στο συγκεντρωτηρα απο εμπειρια τι ειναι gm3 ή g3000? Αυτο παρατηρω στα kill32. Παλιοτερα καποιος το ειχε σχολιασει αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ. Τα παιδια που ασχολουνται με ιδιογομωση ισως γνωριζουν καλυτερα
Ότι πυρίτιδα και αν είναι μπορείς να την δεις αν έχει φύγει λίγο από το συγκεντρωτηρα...εάν είναι σαν άμμος είναι gm3 εάν είναι φιλαράκια τετραγώνα είναι g3000 στο συγκεκριμένο φυσιγγι

Ότι πυρίτιδα και αν είναι μπορείς να την δεις αν έχει φύγει λίγο από το συγκεντρωτηρα...εάν είναι σαν άμμος είναι gm3 εάν είναι φιλαράκια τετραγώνα είναι g3000 στο συγκεκριμένο φυσιγγι
Ευχαριστω Δημητρη. Μολις τωρα τσεκαρα kill32gr και super kill33gr κιτρινα και εχουν g3000

Ο Κυργιας κατά ένα παράξενο λόγο ξέφυγε από τη μέση της σεζόν πέρυσι και μετά παρά πολύ σε τιμές...έχουν γίνει πλέον απλησίαστες οι τιμές του και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη..
Εδώ να πω ότι σήμερα μιλούσα με φίλο οπλουργο ( δεν πουλάει φυσίγγια) εδώ Χανιωτη και μου έλεγε ότι εχουν πάρει φωτιά οι πρώτες ύλες των φυσιγγίων και ότι πολλοί πουλάνε σε τιμές κόστους η βγάζοντας πολύ ελάχιστα..δεν ξέρω τι να πω..
Εντωμεταξύ οι επιχειρήσεις οι μικρομεσαίες χτυπιούνται άνευ προηγούμενου από την κυβέρνηση συνεχώς..πλέον οποίος τα δηλώνει όλα και δεν μπορεί να κλέψει ουσιαστικα το εισόδημα του λήστευεται κατα 80-90%..αν έχεις και κάποιο επιχειρηματικό δάνειο κλάφτα Χαράλαμπε..είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν έχει επιστροφή για αυτούς που δεν κλέβουν..θα κλείσουν όλοι δεν θα μείνει κανείς..
Ηδη οι τιμες του σε σχεση με αλλα οπλα της αγορας ηταν πολυ ανεβασμενες. Στις πωλησεις το μεγαλυτερο ποσοστο ηταν οπλα που εβγαζε σε προσφορα. Γενικα σαν αντιπροσωπεια δεν εχει σωστο τακτ και θα ελεγα πως εχει απογοητευσει κοσμο. 2000 η βιντσι καμο,σε προσφορα η απλη που πριν λιγους μηνες αγοραστηκε απο λαο στα 1700 περιπου αν θυμαμαι. Δηλαδη πιστευω καλυπτει τρουπες ανεβαζοντας αλλα μοντελα. Η σουπερσπορ ανεβηκε ξανα, ο μαυρος αετος το ιδιο. Απο την αλλη η μπενελλιτιδα δεν εχει σπασει αλλα ειναι ορατο πως τα τελευται χρονια τιμηθηκα απ τον κοσμο οπλα αλλων εταιριων σε ανταγωνιστηκες τιμες που ειχαν και κατι παραπανω ... Πχ 930 μαξους κλπ κλπ

Δηλαδη ποιος θα παρει σημερα το 50 χρονια μπενελλι μοντελο? Λεω αυτην την ραφφαελλο. Απο την αλλη γιατι να μην κανει οπως λενε καποιοι το απλο μοντελο που δεν εχει κριο καννη? Αν τα σκεφτει κανεις αυτα και παει σε αγορα,οκ δε μπορουμε να πουμε τιποτα. Δεν θελω να πω κατι,γουστα ειν αυτα. Αλλα σκεφτειται τι οπλα εχουμε,που επενδυσαμε και εχουμε φτιαξει με κοπο και με σκεψη οπλαρες

Για τα ναωαρο 30 του κυργια τι λετε?
Μια χαρά είναι, αλλά ακριβά...

Αναμεσα στα super kill dynamic 30 κ τα mezzo 30 ποια θα διαλεγατε κ γιατι;
Τελικα ειναι με ακουιλα ή οχι;κ αν οχι ειναι καλα φετος;
Mezzo 30 δοκιμασμένα, μου άρεσαν πολύ θα τα ξαναρίξω

Συμφωνω για τις οριακες τουφεκιες αλλα σε φασσα για να ριξω 8ρακι θα πρεπει να περασει πολυ κοντα

Αν εκεί που κυνηγάς τσίχλες ,περάσει απο πάνω σου, σε επιτρεπτή απόσταση (οχι πολυ κοντά αλλα ούτε και μακριά) έχεις κάποιες καλύτερες πιθανότητες με το 8αρι και αν σου περάσει τραβερσα πολλή πιο ευάλωτη.
Είναι προσωπική εκτίμηση και θεωρία,που κάποιες φορές μου βγαίνει και άλλοτε καταρρίπτεται,αλλά λόγω κάποιων θετικών αποτελεσμάτων, στο μυαλο μου κερδίζει το 8αρι.

Αν εκεί που κυνηγάς τσίχλες ,περάσει απο πάνω σου, σε επιτρεπτή απόσταση (οχι πολυ κοντά αλλα ούτε και μακριά) έχεις κάποιες καλύτερες πιθανότητες με το 8αρι και αν σου περάσει τραβερσα πολλή πιο ευάλωτη.
Είναι προσωπική εκτίμηση και θεωρία,που κάποιες φορές μου βγαίνει και άλλοτε καταρρίπτεται,αλλά λόγω κάποιων θετικών αποτελεσμάτων, στο μυαλο μου κερδίζει το 8αρι.
Δεν διαφωνω Σπυρο αν ειναι καμια 30αρια μετρα τραβεσα θα γινει σουρωτηρι και θα πεσει ξερη, αλλα δυστηχως ποτε δεν ημουν τυχερος να μου κατσει. Σημερα που ημουν για λαγο περασαν 4 καμια 50αρια μετρα αλλα δεν μπορουσα να τουφεκισω γιατι κυνηγουσαν τα σκυλια.hair.

Δεν διαφωνω Σπυρο αν ειναι καμια 30αρια μετρα τραβεσα θα γινει σουρωτηρι και θα πεσει ξερη, αλλα δυστηχως ποτε δεν ημουν τυχερος να μου κατσει. Σημερα που ημουν για λαγο περασαν 4 καμια 50αρια μετρα αλλα δεν μπορουσα να τουφεκισω γιατι κυνηγουσαν τα σκυλια.hair.
Ήσουν και με χοντρά σκάγια μια χαρά θα τις εκοβες
Αλλα μετά θα κυνηγούσαν εσένα
.smashfrak. .sarcastic.

Φίλοι μου όταν είμαστε για λαγό δεν τουφεκαμε Αλλά θηραματα, νομος απαράβατος. Ειδικά όταν τα σκυλιά ψάχνουν ή κυνηγούν. Για τα χοντρά σκάγια τώρα μια χαρά θα τις έριχνε και χωρίς να τους κάνει ζημιά. Το πολύ να έπαιρνε 2-3 σκάγια.

Συμφωνω απόλυτα!
Για αυτό κυριοι να στηρίξουμε τον μικρομεσαίο βιοτεχνη που βγάζει τις καλύτερες προσφορές και εχει και τιμια φυσιγγια. Ειναι δυνατον να βλεπεις το navaro στα 6.90;; Οχι ρε μαγκα θα παρω κενταυρος με 5 ευρω και ας εχει το καθε φυσιγγιο και 30 σκαγια λιγοτερα. Βλεπω το bitutbo εδω στα 13.5 ευρω και σεληνιαζομαι! Θα παρω το alectoris speed 36gr με MB36 στα 8.60. Να τα κρατησεις ο κυργιας και λαμπρος να τα χαίρονται.
Ψωνιζω μαζικα, στηριζω τον μικρο πλην τιμιο βιοτεχνη και ας περιμενω και 2 μερες να ερθουν τα φυσιγγια ;)

Φίλοι μου όταν είμαστε για λαγό δεν τουφεκαμε Αλλά θηραματα, νομος απαράβατος. Ειδικά όταν τα σκυλιά ψάχνουν ή κυνηγούν. Για τα χοντρά σκάγια τώρα μια χαρά θα τις έριχνε και χωρίς να τους κάνει ζημιά. Το πολύ να έπαιρνε 2-3 σκάγια.
Γι αυτο λεω οτι δεν ειμαι τυχερος, αν περνουσαν 10 λεπτα αργοτερα θα τις τουφεκασα γιατι ειχαν γυρισει απο την αλλη πλευρα του υψωματος τα σκυλια και δεν ακουγονταν καν, αλλα οι ρουφιανες δεν μου εκαναν το χατηρι.

Καλησπερα παιδια...ενας γνωστος μου παπους, μου εδωσε 2 κουτια μαπακης διαφανο 32γρ σε νουμερο 8 και 6..
αυτο που παατηρω(ακομα δεν τα εριξα) οτι η μπαρουτι ειναι λιγο πιο ψηλα απο τον παφυλα...τι λετε? ειναι καλα? η επικινδυνα?.xm.
https://postimg.org/image/6uqnc3azkb/

Status
Not open for further replies.
Back