Περσυ χειμωνα μου πηγαν πολυ καλα σε ηπιες συνθηκες .Φετος πηρα καινουργια παρτιδα που βρηκα φθηνα και αγορασα . Στο χαρτονι στα 35 μ με 3* ειχε ενα κυκλο 65-70 εκ που δεν περνουσε τιποτα σε νο 9Για τα ναωαρο 30 του κυργια τι λετε?
Περσυ χειμωνα μου πηγαν πολυ καλα σε ηπιες συνθηκες .Φετος πηρα καινουργια παρτιδα που βρηκα φθηνα και αγορασα . Στο χαρτονι στα 35 μ με 3* ειχε ενα κυκλο 65-70 εκ που δεν περνουσε τιποτα σε νο 9Για τα ναωαρο 30 του κυργια τι λετε?
Ο κυργιας στο καταστημα τα εχει 7,5Πέρσι Γενάρη και Φλεβάρη που έριχνα μόνο ναβαρο 30γρ.τα είχα βρει και μια χαρά τα πήγαινα. Καθαρά σκότωματα. Φέτος δεν ασχολήθηκα λόγω αύξησης. Από 5,3€που τα αγόραζα φέτος τα βρήκα 6,5 ε! όχι 1,2 πάνω.
Τα 30γρ.; Αν είναι έτσι ας τα ρίχνει μόνος του. Άρα εγώ που τα Βρήκα 6,5 να είμαι χαρούμενος. Μάλλον τα έχουν χάσει. Αν δεν έχει τα περσινά πουλιά προβλέπω να τα βάζουν στον κ... τους.Ο κυργιας στο καταστημα τα εχει 7,5
Ότι πυρίτιδα και αν είναι μπορείς να την δεις αν έχει φύγει λίγο από το συγκεντρωτηρα...εάν είναι σαν άμμος είναι gm3 εάν είναι φιλαράκια τετραγώνα είναι g3000 στο συγκεκριμένο φυσιγγιΠαιδια οταν βλεπουμε το φυσιγγι στο φως και εχει φυγει πυριτιδα στο συγκεντρωτηρα απο εμπειρια τι ειναι gm3 ή g3000? Αυτο παρατηρω στα kill32. Παλιοτερα καποιος το ειχε σχολιασει αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ. Τα παιδια που ασχολουνται με ιδιογομωση ισως γνωριζουν καλυτερα
Ευχαριστω Δημητρη. Μολις τωρα τσεκαρα kill32gr και super kill33gr κιτρινα και εχουν g3000Ότι πυρίτιδα και αν είναι μπορείς να την δεις αν έχει φύγει λίγο από το συγκεντρωτηρα...εάν είναι σαν άμμος είναι gm3 εάν είναι φιλαράκια τετραγώνα είναι g3000 στο συγκεκριμένο φυσιγγι
Ηδη οι τιμες του σε σχεση με αλλα οπλα της αγορας ηταν πολυ ανεβασμενες. Στις πωλησεις το μεγαλυτερο ποσοστο ηταν οπλα που εβγαζε σε προσφορα. Γενικα σαν αντιπροσωπεια δεν εχει σωστο τακτ και θα ελεγα πως εχει απογοητευσει κοσμο. 2000 η βιντσι καμο,σε προσφορα η απλη που πριν λιγους μηνες αγοραστηκε απο λαο στα 1700 περιπου αν θυμαμαι. Δηλαδη πιστευω καλυπτει τρουπες ανεβαζοντας αλλα μοντελα. Η σουπερσπορ ανεβηκε ξανα, ο μαυρος αετος το ιδιο. Απο την αλλη η μπενελλιτιδα δεν εχει σπασει αλλα ειναι ορατο πως τα τελευται χρονια τιμηθηκα απ τον κοσμο οπλα αλλων εταιριων σε ανταγωνιστηκες τιμες που ειχαν και κατι παραπανω ... Πχ 930 μαξους κλπ κλπΟ Κυργιας κατά ένα παράξενο λόγο ξέφυγε από τη μέση της σεζόν πέρυσι και μετά παρά πολύ σε τιμές...έχουν γίνει πλέον απλησίαστες οι τιμές του και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη..
Εδώ να πω ότι σήμερα μιλούσα με φίλο οπλουργο ( δεν πουλάει φυσίγγια) εδώ Χανιωτη και μου έλεγε ότι εχουν πάρει φωτιά οι πρώτες ύλες των φυσιγγίων και ότι πολλοί πουλάνε σε τιμές κόστους η βγάζοντας πολύ ελάχιστα..δεν ξέρω τι να πω..
Εντωμεταξύ οι επιχειρήσεις οι μικρομεσαίες χτυπιούνται άνευ προηγούμενου από την κυβέρνηση συνεχώς..πλέον οποίος τα δηλώνει όλα και δεν μπορεί να κλέψει ουσιαστικα το εισόδημα του λήστευεται κατα 80-90%..αν έχεις και κάποιο επιχειρηματικό δάνειο κλάφτα Χαράλαμπε..είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν έχει επιστροφή για αυτούς που δεν κλέβουν..θα κλείσουν όλοι δεν θα μείνει κανείς..
Μια χαρά είναι, αλλά ακριβά...Για τα ναωαρο 30 του κυργια τι λετε?
Mezzo 30 δοκιμασμένα, μου άρεσαν πολύ θα τα ξαναρίξωΑναμεσα στα super kill dynamic 30 κ τα mezzo 30 ποια θα διαλεγατε κ γιατι;
Τελικα ειναι με ακουιλα ή οχι;κ αν οχι ειναι καλα φετος;
Συμφωνω για τις οριακες τουφεκιες αλλα σε φασσα για να ριξω 8ρακι θα πρεπει να περασει πολυ κοντα
Δεν διαφωνω Σπυρο αν ειναι καμια 30αρια μετρα τραβεσα θα γινει σουρωτηρι και θα πεσει ξερη, αλλα δυστηχως ποτε δεν ημουν τυχερος να μου κατσει. Σημερα που ημουν για λαγο περασαν 4 καμια 50αρια μετρα αλλα δεν μπορουσα να τουφεκισω γιατι κυνηγουσαν τα σκυλιαΑν εκεί που κυνηγάς τσίχλες ,περάσει απο πάνω σου, σε επιτρεπτή απόσταση (οχι πολυ κοντά αλλα ούτε και μακριά) έχεις κάποιες καλύτερες πιθανότητες με το 8αρι και αν σου περάσει τραβερσα πολλή πιο ευάλωτη.
Είναι προσωπική εκτίμηση και θεωρία,που κάποιες φορές μου βγαίνει και άλλοτε καταρρίπτεται,αλλά λόγω κάποιων θετικών αποτελεσμάτων, στο μυαλο μου κερδίζει το 8αρι.
Ήσουν και με χοντρά σκάγια μια χαρά θα τις εκοβεςΔεν διαφωνω Σπυρο αν ειναι καμια 30αρια μετρα τραβεσα θα γινει σουρωτηρι και θα πεσει ξερη, αλλα δυστηχως ποτε δεν ημουν τυχερος να μου κατσει. Σημερα που ημουν για λαγο περασαν 4 καμια 50αρια μετρα αλλα δεν μπορουσα να τουφεκισω γιατι κυνηγουσαν τα σκυλια
Συμφωνω απόλυτα!Ο Κυργιας κατά ένα παράξενο λόγο ξέφυγε από τη μέση της σεζόν πέρυσι και μετά παρά πολύ σε τιμές...έχουν γίνει πλέον απλησίαστες οι τιμές του και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη..
Εδώ να πω ότι σήμερα μιλούσα με φίλο οπλουργο ( δεν πουλάει φυσίγγια) εδώ Χανιωτη και μου έλεγε ότι εχουν πάρει φωτιά οι πρώτες ύλες των φυσιγγίων και ότι πολλοί πουλάνε σε τιμές κόστους η βγάζοντας πολύ ελάχιστα..δεν ξέρω τι να πω..
Εντωμεταξύ οι επιχειρήσεις οι μικρομεσαίες χτυπιούνται άνευ προηγούμενου από την κυβέρνηση συνεχώς..πλέον οποίος τα δηλώνει όλα και δεν μπορεί να κλέψει ουσιαστικα το εισόδημα του λήστευεται κατα 80-90%..αν έχεις και κάποιο επιχειρηματικό δάνειο κλάφτα Χαράλαμπε..είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν έχει επιστροφή για αυτούς που δεν κλέβουν..θα κλείσουν όλοι δεν θα μείνει κανείς..
Γι αυτο λεω οτι δεν ειμαι τυχερος, αν περνουσαν 10 λεπτα αργοτερα θα τις τουφεκασα γιατι ειχαν γυρισει απο την αλλη πλευρα του υψωματος τα σκυλια και δεν ακουγονταν καν, αλλα οι ρουφιανες δεν μου εκαναν το χατηρι.Φίλοι μου όταν είμαστε για λαγό δεν τουφεκαμε Αλλά θηραματα, νομος απαράβατος. Ειδικά όταν τα σκυλιά ψάχνουν ή κυνηγούν. Για τα χοντρά σκάγια τώρα μια χαρά θα τις έριχνε και χωρίς να τους κάνει ζημιά. Το πολύ να έπαιρνε 2-3 σκάγια.