Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το πρόβλημα με την υγρασία και τα kill32 συνεχίστηκε κανονικοτατα!

K εγω σημερα που ειχε πολυ υγρασια ειχα περιεργεια να δω τι θα κανουν τα 28αρια του Κενταυρου που εχουν μεινει απο το σκοπευτηριο κ τα ριχνω φετος πρωτη φορα στα μπασιματα... Επιανες το οπλο κ ηταν μουσκεμα... Παροτι τα πουλια δεν εδειχναν να πεφτουν σαν ξυλα οπως τις αλλες μερες, ηταν ολα ξερα... Ξεπουπουλιασμα η τραυματισμο ακομα δεν εχω δει...
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν τα εχω βρει μαζι τους μετα τα 40 μετρα κ δεν ευχαριστιεμαι καποιες ψηλωμενες τσιχλες που γενικα τις εχω... Οσες βρσικω πεφτουν ξερες, αλλα αλλες τοσες ισως κ παραπανω φευγουν αλωβητες... .xm.Μιαλω για αποστασεις μεγαλυτερες των 40-45 μετρων με 8αρια...

βρε παιδια ριχτε κανα F2 ή ΜΒ32 το πρωι πρωι ... ειδιακα το F2 γαζωνει κ αν ειαν ικ σε 8αρι τις ξεσκιζει ... ναι οκ 34 γρμ ειναι πολλα για τσιχλα , αλλα μιλαμε για "ειδικες" συνθηκες κ για μια ωρα το πολυ μετα ...ολα τραβανε.

Αρη εγω μια φορα περσι κοντα στα μερη σου σε πρωινο περπατητο (και οι υπολοιποι της παρεας) το τι ξεπουπουλιασμα ριξαμε δε λεγεται. με Tordo 30 & sporting εγω , με S. KILL οι αλλοι .... αστα , ολη την προιακ σε πουπουλα αφηναν μεχρι να ζεστανει λιγο κ να κοβουν. Εγω απλα ξεχασα τα f2 στο σπιτι κ εφαγα πακετο

K εγω σημερα που ειχε πολυ υγρασια ειχα περιεργεια να δω τι θα κανουν τα 28αρια του Κενταυρου που εχουν μεινει απο το σκοπευτηριο κ τα ριχνω φετος πρωτη φορα στα μπασιματα... Επιανες το οπλο κ ηταν μουσκεμα... Παροτι τα πουλια δεν εδειχναν να πεφτουν σαν ξυλα οπως τις αλλες μερες, ηταν ολα ξερα... Ξεπουπουλιασμα η τραυματισμο ακομα δεν εχω δει...
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν τα εχω βρει μαζι τους μετα τα 40 μετρα κ δεν ευχαριστιεμαι καποιες ψηλωμενες τσιχλες που γενικα τις εχω... Οσες βρσικω πεφτουν ξερες, αλλα αλλες τοσες ισως κ παραπανω φευγουν αλωβητες... .xm.Μιαλω για αποστασεις μεγαλυτερες των 40-45 μετρων με 8αρια...
Κι εγω σημερα με τα alectoris extralight 28αρια νο8 και nsi uno prima νο8.5 τα πηρα στο κρανιο, καλα εγω εχω ξεφυγ...με τις αποστασεις, τελικα τις βρηκα τις προσκοπευσεις και πηρα 3 τσιχλες σε τρελη αποσταση που δεν το πιστευα. Πιο πολυ τα βρηκα με τα nsi uno, το ιδιο επαθα κι εγω Αρη με πολλες μακρινες τσιχλες 50+++ μετρα, νομιζα οτι ηταν τραυματισμενες ετσι οπως επεφταν απο ψηλα αλλα οταν πηγαινα να τις παρω ηταν ξερες. Τσοκ εννοειται το kicks bk xfull και τρελα γουστα

Κι εγω σημερα με τα alectoris extralight 28αρια νο8 και nsi uno prima νο8.5 τα πηρα στο κρανιο, καλα εγω εχω ξεφυγ...με τις αποστασεις, τελικα τις βρηκα τις προσκοπευσεις και πηρα 3 τσιχλες σε τρελη αποσταση που δεν το πιστευα. Πιο πολυ τα βρηκα με τα nsi uno, το ιδιο επαθα κι εγω Αρη με πολλες μακρινες τσιχλες 50+++ μετρα, νομιζα οτι ηταν τραυματισμενες ετσι οπως επεφταν απο ψηλα αλλα οταν πηγαινα να τις παρω ηταν ξερες. Τσοκ εννοειται το kicks bk xfull και τρελα γουστα
Βρε Αλεξανδρε ετσι απο περιεργεια για κανε μια βολη με τα φυσιγγια που εγραψες σε ενα χαρτονι στα 50+++ μετρα που λες με το kicks bk xfull κ ποσταρε την.

........ εγώ βάζω στη κάτω κάννη κένταυρο 28γρ νο 9 και στη πάνω 24γρ νο 7,5. Όπλο beretta 687 τσοκ U2 / U3.
σου λέω ότι ο συνδυασμός αυτός σε εμένα πραγματικά "γαζώνει". Με τα δε 24γρ έχω πάρει κάτι πουλιά , που και εγώ ο ίδιος δεν το πιστεύω. Μερικές φορές κοιτάω μήπως είναι κανείς πιό κάτω και έχει τουφεκίσει και εκείνος.
....... δοκίμασε τα 24γρ με στενό τσοκ.

και επειδή έχω δεί τα βίντεο που έχεις ποστάρει , αν βάλεις τα 24γρ μην βάζεις τόσο μεγάλες προσκοπεύσεις όσο έχεις συνηθίσει , δεν χρειάζεται.

Δεν εχω προβλημα με τον συνδυασμο οπλου-τσοκ... Με kicks smoke LF τουφεακω κ κενταυρος 28 γρ ν8... Οτι βρισκει ακομα κ στα 50 μετρα παθαινει ηλεκτροπληξια...
Την εικονα της προσκοπευσης σε αυτες τις αποστασεις δεν εχω συνηθισει ακομα για να τις παιρνω οπως θελω... ;)

Φέτος, σε όλη τη διάρκεια των μπασιμάτων ρίχνω με B&P NIKE Νο 8 ... Δεν έχω κυνηγήσει τσίχλα, ούτε καν ζωντανό πουλί δεν έχω δεί...:)
Οταν είμαι πάνω στο πουλί τέλος.... φοβερό φυσίγγι... Βρήκα και πήρα 10 κουτάκια με 7 ευρώ , αν βρώ σε αυτή την τιμή θα ξαναπάρω, εάν βρω καλύτερη θα φορτώσω;);)

Βρε Αλεξανδρε ετσι απο περιεργεια για κανε μια βολη με τα φυσιγγια που εγραψες σε ενα χαρτονι στα 50+++ μετρα που λες με το kicks bk xfull κ ποσταρε την.
1η uno 2η το extralight πρωι πρωι 7:20 δοκιμες πριν εμφανιστουν οι τσιχλιτσες
5K2SlfW.jpg
Zr1Ldvn.jpg

Καλημέρα σε όλους. Επειδή θα κάνω παραγγελία τα σπόρτινγκ του Κένταυρου, σε τί νούμερο λέτε να τα πάρω; 8 ή 9; Οι αποστάσεις που τουφεκάω συνήθως είναι μέχρι τα 35 βαριά 40 μέτρα. Τσοκ μπορώ να παίξω με το δικαννάκι, γενικά χρησιμοποιώ το 4 στην κάτω και το 3 στην πάνω.

Καλημέρα σε όλους. Επειδή θα κάνω παραγγελία τα σπόρτινγκ του Κένταυρου, σε τί νούμερο λέτε να τα πάρω; 8 ή 9; Οι αποστάσεις που τουφεκάω συνήθως είναι μέχρι τα 35 βαριά 40 μέτρα. Τσοκ IC κολλημένο σε optima plus αυλό.

νο 9 ........ δαγκωτό.

Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα αρχικά ότι χρησιμοποιώ την καραμπίνα. Πλέον παίρνω το δικαννάκι με 4-3 τσοκαρισμα κάτω και πάνω κάννη. Νο 9 λες ;

... επειδή τα έχω δοκιμάσει και σε χαρτί και σε κυνήγι , το 9 μέχρι και 40 μ. είναι θάνατος.
Έχει φοβερή συγκέντρωση η οποία σε συνδυασμό με τα 28*21,25 = 595 σκάγια , κάνει φοβερά έργα με ένα 4* άντε 3*.
αν μάλιστα η τουφεκιά είναι κοντινή ( 25 μ ) ο κίνδυνος είναι να χάσεις το πουλί γιατί ο κύκλος στα σκάγια είναι πολύ μικρός.

Η μόνη ερώτηση που έχω ( όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post ) είναι τι θα κάνουν αν κρυώσει πολύ ο καιρός,

george s k τα παρήγγειλα ήδη σε Νο9! Αν είναι συγκεντρωτικούλια όπως λες και κάνουν και καλό μπαμ, δηλαδή ανεβάζουν λίγες πιέσεις, στο κρύο λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα.

...... καλόριχτα , και με πολλές επιτυχίες εύχομαι.

Να πω και κατι που μου εκανε μεγαλη εντυπωση σημερα, οσες τσιχλες πηρα χθες και σημερα με το kicks δεν ηταν καμια τραυματισμενη και σε μακρινες αποστασεις. Και ομως Τολη τα πιο μακρινα πουλια τα πηρα με τα nsi που δεν εχουν και τοσο καλη κατανομη. Δεν ξερω μπορει να αδικηθηκαν οι τουφεκιες στο χαρτι γιατι ηταν 7:20 το πρωι δεν ειχε πολυ φως και δεν ειχα πιει και ολο τον καφε μου

Αλεξ για 53μ η δευτερη καλη, μπορει να χανει σε κατανομη αλλα κρατα κεντρα
Τα χαρτονια ειναι 80×90 και αυτα που ειδα σημερα δεν μπορει να τα περιγραψει η κατανομη στο χαρτονι, η μονη εξηγηση που εχω ειναι οτι κραταει κεντρα το kicks πολυ μακρια κι ας χαλαει η περιφερεια. Τα 28αρια του Κενταυρου ειναι πιο συγκεντρωτικα απο τα nsi uno prima?

βρε παιδια ριχτε κανα F2 ή ΜΒ32 το πρωι πρωι ... ειδιακα το F2 γαζωνει κ αν ειαν ικ σε 8αρι τις ξεσκιζει ... ναι οκ 34 γρμ ειναι πολλα για τσιχλα , αλλα μιλαμε για "ειδικες" συνθηκες κ για μια ωρα το πολυ μετα ...ολα τραβανε.

Αρη εγω μια φορα περσι κοντα στα μερη σου σε πρωινο περπατητο (και οι υπολοιποι της παρεας) το τι ξεπουπουλιασμα ριξαμε δε λεγεται. με Tordo 30 & sporting εγω , με S. KILL οι αλλοι .... αστα , ολη την προιακ σε πουπουλα αφηναν μεχρι να ζεστανει λιγο κ να κοβουν. Εγω απλα ξεχασα τα f2 στο σπιτι κ εφαγα πακετο
Θα τα δοκιμάσω Τόλη!

Status
Not open for further replies.
Back