Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://imgur.com/a/VR18D .crying smile..very happy.
yaMb626

Εσένα μικρέ σε έβαλα στον σωστό δρόμο, στην Μαλακάσσα, ένα ρομαντικό ανοιξιάτικο πρωινό, τόσο γρήγορα ξεχνάς; .yelling.
Tι? ποιος, που, ποτε, δεν καταλαβα τιποτα!!!! να το ξανακανουμε σε αργη φαση να το εμπεδωσω καλα.Για να μην θυμαμαι,μαλλον δεν θα εκανες και τιποτα σπουδαιο για να μου μεινει αξεχαστοha haaaha haaa

A1 στα 2,29??
Με ολο τον σεβασμο αλλα νομιζω κατι πηγε στραβα...
με αυτη την ζυγαρια, που εχω, τα ζυγισα 4-5 φορες... η πυριτιδα εγραφε 2.28/2.29...εχασα και καμια 15αρια φυλακια που επεσαν κατω...
τα σκαγια, αυτο εδειξε...

με αυτη την ζυγαρια, που εχω, τα ζυγισα 4-5 φορες... η πυριτιδα εγραφε 2.28/2.29...εχασα και καμια 15αρια φυλακια που επεσαν κατω...
τα σκαγια, αυτο εδειξε...
επανερχομαι....ζυγισα μια βολιδα Jsb 18.1 grain...η ζυγαρια (δεν εχει grain) μου εδειξε 1.19 με 1.20 γραμμαρια...που σημαινει 18.36 με 18.51 grain...
ξαναζυγισα την μπαρουτι κια τα σκαγια, και μου ξαναεδειξε 2.29 μπαρουτι, 33.98/33.99 σκαγια...
https://postimg.org/image/1yjqi349y3/

Last edited:
Καλησπέρα ομαδα!Τα Ρουμελιώτης πανε πολυ καλα εως τωρα.Καταφερα να παρω ενα απο τα 4 αγριοπεριστερα που μου περασαν πολυ πολυ ψηλα πανω απο 45 μετρα με μια τουφεκια που προλαβα και εριξα.Βέβαια δεν επεσε και ξερο αλλα τουλάχιστον επεσε με την μια κατω και δεν γερακωσε.Ακομα δεν εχω πετυχει μπασιμο δυστυχώς και εχω κανει μονο 2 τσιχλοκοτσυφα με αυτα τα φυσίγγια μονο.Ας ελπίσουμε οτι θα κανει μπασιματακι αυριο

γεια σας!! απο αυριο θα παω κ εγω τσιχλες :D εχω παρει kill 32 8 και 9, diva 32gr 9, dynamic 8 και το ισπανικό rio 32gr 8. η αρχικη μου σκέψη είναι να δω ποιο θα μ αρεσει περισσοτερο ωστε να παιρνω ενα και να το συνηθίσω... καθε βοηθεια-γνωμη-αποψη για την επιλογη του φυσιγγιου ευπρόσδεκτη!!! (ειμαι νεος κυνηγός)
Αρη πες μου τις εντυπωσεις σου οταν τα χρησιμοποιησεις,διοτι εχω το ιδιο σκεπτικο μ'εσενα,να δοκιμασω του Καραμανιδη κ οποια μου αρεσουν να μην τα ξανα αλλαξω κ να καταληξω σε λιγα κ καλα
Τα μαυρα 33,5 gr που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μου αρεσαν πολυ,αλλα εδω σε μενα τα βρισκω πολυ ακριβα, 8,5 ευρω
Επισης μπορεις να σφαξεις κανενα dynamic 30 να δουμε αν εχει τελικα μεσοταπα ή συγκεντρωτηρα;γιατι καποια παιδια ειπαν πως το αλλαξε κ ειναι πλεον με συγκεντρωτηρα

Αρη πες μου τις εντυπωσεις σου οταν τα χρησιμοποιησεις,διοτι εχω το ιδιο σκεπτικο μ'εσενα,να δοκιμασω του Καραμανιδη κ οποια μου αρεσουν να μην τα ξανα αλλαξω κ να καταληξω σε λιγα κ καλα
Τα μαυρα 33,5 gr που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μου αρεσαν πολυ,αλλα εδω σε μενα τα βρισκω πολυ ακριβα, 8,5 ευρω
Επισης μπορεις να σφαξεις κανενα dynamic 30 να δουμε αν εχει τελικα μεσοταπα ή συγκεντρωτηρα;γιατι καποια παιδια ειπαν πως το αλλαξε κ ειναι πλεον με συγκεντρωτηρα
Dynamic 30 πάντα ήταν με συγκεντρωτηρα άσχετα αν λέει μεσοταπα στο σαιτ

Αυτο το βαρος,δεν ειναι...πολυ....
Ειναι απαγορευτικο!!!!!!!!!!
Μπορει να φανει χαζο....
Διονυση,το βαρος του χαρτιου,το αφαιρεσες?

Τελικα, δεν φανταζομου να εχει τοσο βαρος το χαρτακι...
Σουμα: πυριτιδα: 2.29-0,55 αποβαρο χαρτιου=1,74γρ
Σκαγια:33,99-1.28 αποβαρο χαρτιου=32.71
;)

Ξερει κανεις αν τα super kill 33gr κιτρινα ειναι ιδια με τα super kill hunting perfection tsihla 33gr επισης;
Ξερω μονο οτι κ τα 2 εχουν g3000,στα υπολοιπα ( βυσμα,πατημα,ανακρουση κ αποδοση πανω απ' ολα ) ειναι ιδια ή οχι;
Γιατι ακουω μονο καλα λογια για τα κιτρινα κ για τα αλλα καλα,αλλα κ μετρια απο μερικους
Επισης τα κιτρινα λενε-τραβανε για τρυγονι στην εναρξη με τις ζεστες κ τις ξερες;

Status
Not open for further replies.
Back