Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα τα κιλλ τα κόκκινα ήταν για κλάματα. Ο μικρός έπαθε ζημιά. Όλη η τουφεκιά πάνω και το πουλί έφευγε και όταν έπεφτε ήταν ζωντανό. Σήμερα ο σκύλος έπιανε κυριολεκτικά πουλιά στον αέρα. Μου έκανε εντύπωση ότι και όταν βγήκε ο ήλιος μια απ τα ίδια.
Εγώ αντίθετα με τα φυσίγγια του Ρουμελιωτη κανένα πρόβλημα και το πρωί και μετά. Το μόνο κακό όπως έχω ξαναγράψει η βρώμα της csb,ανυπόφορη!!!

θα συμφωνήσω με τον Κώστα παρόλο που είχα ενδοιασμούς για την csb και την απόδοση της σε χαμηλές θερμοκρασίες με υγρασία,,,,από βρώμα δεν έχω κάτσει να καθαρίσω ακόμα τα όπλα αυριο θα γίνει ,,,το μόνο που παρατήρησα είναι πώς καπνίζει έντονα η κάννη μετα την τουφεκιά aromatherapy φάση :)

θα συμφωνήσω με τον Κώστα παρόλο που είχα ενδοιασμούς για την csb και την απόδοση της σε χαμηλές θερμοκρασίες με υγρασία,,,,από βρώμα δεν έχω κάτσει να καθαρίσω ακόμα τα όπλα αυριο θα γίνει ,,,το μόνο που παρατήρησα είναι πώς καπνίζει έντονα η κάννη μετα την τουφεκιά aromatherapy φάση :)
Παύλο δεν εννοούσα τη βρωμιά στο καθάρισμα, ίσα ίσα στην κάνη δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα. Τη μπόχα που βγάζει όταν τουφεκας, βρωμάει ρε φίλε, βρωμάει!!!!

Φλεβάρη το έχω δουλέψει το sporting...πολύ καλή απόδοση!

Το sporting ειναι ωραιο και το χρησιμοποιω πολυ στο καρτερι αλλα και στο περπατητο.το skeet μου φανηκε λιγο για περπατητο.εκει τα θες τα περιφερειακα σκαγια.

Το sporting ειναι ωραιο και το χρησιμοποιω πολυ στο καρτερι αλλα και στο περπατητο.το skeet μου φανηκε λιγο για περπατητο.εκει τα θες τα περιφερειακα σκαγια.
γιατι? το ν.9,5 με 24γρ βγαζει 500+ σκαγια..δεν νομιζω να χρειαζονται παραπανω...

γεια σας!! απο αυριο θα παω κ εγω τσιχλες :D εχω παρει kill 32 8 και 9, diva 32gr 9, dynamic 8 και το ισπανικό rio 32gr 8. η αρχικη μου σκέψη είναι να δω ποιο θα μ αρεσει περισσοτερο ωστε να παιρνω ενα και να το συνηθίσω... καθε βοηθεια-γνωμη-αποψη για την επιλογη του φυσιγγιου ευπρόσδεκτη!!! (ειμαι νεος κυνηγός)

καθε βοηθεια-γνωμη-αποψη για την επιλογη του φυσιγγιου ευπρόσδεκτη!!! (ειμαι νεος κυνηγός)
Να βεβαιωθεις ότι ρίχνει το όπλο εκεί που κοιτάς, τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν :)
Μια που είσαι νέος, κοίτα να βγάλεις την ενέργεια που έχεις προς τον σωστό δρόμο...!

Να βεβαιωθεις ότι ρίχνει το όπλο εκεί που κοιτάς, τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν :)
Μια που είσαι νέος, κοίτα να βγάλεις την ενέργεια που έχεις προς τον σωστό δρόμο...!
το πρωτο που ειπες θεωρο ειναι το 95% της επιτυχιας κ σιγουρα αυτο πρεπει να εκπαιδεύσω αρχικα απλώς μου αρεσει να ψαχνω και τις "λεπτομεριες" :)

Last edited:
Ποιος ειναι ο σωστος δρομος για να βγαλω και εγω την ενεργεια μου Γιωργακη? γιατι εχω μαζεψει πολυ απο αυτη και μου εχει φτασει μεχρι τα αυτια.xm.
Θα με βοηθησεις? .love..kiss me..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny.

Ποιος ειναι ο σωστος δρομος για να βγαλω και εγω την ενεργεια μου Γιωργακη? γιατι εχω μαζεψει πολυ απο αυτη και μου εχει φτασει μεχρι τα αυτια.xm.
Θα με βοηθησεις? .love..kiss me..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny.
Εσένα μικρέ σε έβαλα στον σωστό δρόμο, στην Μαλακάσσα, ένα ρομαντικό ανοιξιάτικο πρωινό, τόσο γρήγορα ξεχνάς; .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back