Γι'αυτο τι λετε?
http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/alfa-game-sporting-28
http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/alfa-game-sporting-28
Ενδιαφέρον. 5 ευρώ και σε νουμερα 7.5 και 9 θα ειναι μανουλα
Παίδες εγω που εχω πάρει τηλ κ ρώτησα γι αυτο το φυσιγγι καθως κ ένας φίλος πέρυσι.....μας έλεγε μισόλογα...οτι "μ τελείωσε" κ δεν ξέρω πότε θα ξαναβγάλω...κτλ κτλ...δηλαδη μόνο για κράχτη το έχει στη σελιδα!Ενδιαφέρον. 5 ευρώ και σε νουμερα 7.5 και 9 θα ειναι μανουλα
Ποια μπαρουτι μπορει να ειναι bp σε αυτα τα γραμμαρια;
Δεν ειναι ιδια αλλο στησιμο εχουν, τα thixla εχουν αμικτα σκαγια 8-9 και νομιζω οχι ιδιο σεταπ. Παντως τα κιτρινα ειναι πιο βαρια αλλα και για κρυο και ζεστη ειναι πολυ καλα.Ξερει κανεις αν τα super kill 33gr κιτρινα ειναι ιδια με τα super kill hunting perfection tsihla 33gr επισης;
Ξερω μονο οτι κ τα 2 εχουν g3000,στα υπολοιπα ( βυσμα,πατημα,ανακρουση κ αποδοση πανω απ' ολα ) ειναι ιδια ή οχι;
Γιατι ακουω μονο καλα λογια για τα κιτρινα κ για τα αλλα καλα,αλλα κ μετρια απο μερικους
Επισης τα κιτρινα λενε-τραβανε για τρυγονι στην εναρξη με τις ζεστες κ τις ξερες;
Δηλαδη Πετρο λες καλυτερα τα κιτρινα σε 9αρι κ 8αρι παρα τα tsihla;γιατι σκεφτηκα αν ειναι ετσι να κρατησω μερικα 8αρακια για τα τρυγονια μαζι με τα μαυρα 33,5gr που θελω να δοκιμασω μιας κ μου αρεσαν αρκεταΔεν ει
Δεν ειναι ιδια αλλο στησιμο εχουν, τα thixla εχουν αμικτα σκαγια 8-9 και νομιζω οχι ιδιο σεταπ. Παντως τα κιτρινα ειναι πιο βαρια αλλα και για κρυο και ζεστη ειναι πολυ καλα.
Σε μαύρο τώρα; Πάντως μία κούτα που έριξα θέριζαν και με υγρασία.
Ο Ρουμελιωτης δεν προλαβαίνει ούτε να τα τυπώσει τα φυσίγγια!
Αφου το αναφερες ακου να γελασεις,μονο για γέλια δεν ειναι βεβαια..
Ο Ρουμελιωτης δεν προλαβαίνει ούτε να τα τυπώσει τα φυσίγγια!
Έκανε μια βδομάδα να τα στείλει γιατί δεν είχε οχταρια, άρα γεμίζει αβέρτα. Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά για να κόψω ένα να το ζυγισω.Σε μαύρο τώρα; Πάντως μία κούτα που έριξα θέριζαν και με υγρασία.
Με έβαλες σε σκέψεις και πήγα και το τσέκαρα τωρα. Και τα νο8 και τα νο9 είναι σε καλυκα fiem. Μάλλον θα πέσει παχυμετρηση...Αφου το αναφερες ακου να γελασεις,μονο για γέλια δεν ειναι βεβαια..
Τα διάφανα csb 1 μου έχει τα 8αρια σε rm κάλυκα κ τα 9αρια σε maxam για να τα γνωρίζω μιας κ είναι ατυπωτα(όπως όλα.....)
Τα Gm3 ειναι σε καλυκα επινικελωμενο fiocchi,τον ίδιο ακριβώς έχουν κ τα 33γρ Α1 που πήρα ένα κουτι..Αν μπερδευτούν άντε να καταλάβω πιο ειναι το 6αρι κ πιο το 8αρι,πρέπει να κάτσω να σημειώσω τα 6αρια αλλιώς πρέπει να τα κουναω στο αυτί μου για να καταλαβω..
Συμφωνώ ότι το παιδί εχει δουλειά κ δεν προλαβενει,αλλά πες μου θα στα καθυστερήσω(και άλλο.......) να να στα τυπώσω..Έστω μονο το νούμερο..
Επειδή είδα προχειροδουλειά φοβήθηκα για το εσωτερικο,όμως οι πυρίτιδες ειναι οι σωστες..Η αλήθεια να λέγεται..
Μέχρι τώρα τρία csb 1 κατάφερα κ έριξα κ μου έδωσαν τις ανάλογες τσιχλες,αυτό για να μην παρεξηγώ ότι δεν ειναι καλά..
Και που είσαι ακόμα...drive carΚαι τα νο8 και τα νο9 είναι σε καλυκα fiem.
Εξαιρετική απόδοση είχαν σήμερα τα suoer kill τα κίτρινα σε μια πολύ δύσκολη μέρα για οποιαδήποτε φυσίγγιο!
Σωστός ο Τάκης!
Να ξέρεις ότι το πρωί θα έχεις αρκετό αίμα, αλλά μην σε ανησυχεί, τα πουλιά είναι νέκρα, εγώ μετά από μια κούτα που έριξα, πουλί που πήρα δεν βρέθηκε ζωντανό.Έκανε μια βδομάδα να τα στείλει γιατί δεν είχε οχταρια, άρα γεμίζει αβέρτα. Δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά για να κόψω ένα να το ζυγισω.
Δύο τσίχλες πήρα σήμερα με αυτά και η μία έπεσε πλυμμηρα στο αίμα. Δεν είναι αντιπροσωπευτικο δείγμα ομως για να τα κρινω. Ελπίζω το επόμενο σ/κ να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη.
Μαλλον για κραχτη..Ειχε περασει φιλος μου απο το μαγαζι του και τον ρωτησε για αυτα τα 28αρια..Ειπε οτι δεν θα ξαναβγαλει..Αυτα εγιναν τελη Ιουλιου,αρχες Αυγουστου..Καπου εκει..Παίδες εγω που εχω πάρει τηλ κ ρώτησα γι αυτο το φυσιγγι καθως κ ένας φίλος πέρυσι.....μας έλεγε μισόλογα...οτι "μ τελείωσε" κ δεν ξέρω πότε θα ξαναβγάλω...κτλ κτλ...δηλαδη μόνο για κράχτη το έχει στη σελιδα!
αλλιώς πρέπει να τα κουναω στο αυτί μου για να καταλαβω.
Τα tsihla ριξτα το χειμωνα και σε θερμοκρασια κατω απο 18 βαθμους, τα κιτρινα και τα μαυρα ριξτα σε οποιο καιρο και θηραμα θελεις, ειδικα τα μαυρα θεριζουν και σε μεγαλα πουλια φασα,παπι...Δηλαδη Πετρο λες καλυτερα τα κιτρινα σε 9αρι κ 8αρι παρα τα tsihla;γιατι σκεφτηκα αν ειναι ετσι να κρατησω μερικα 8αρακια για τα τρυγονια μαζι με τα μαυρα 33,5gr που θελω να δοκιμασω μιας κ μου αρεσαν αρκετα
Το tsihla σε ζεστη δεν μου πολυ αρεσε,αν κ το εριξα πριν την αλλαγη της κλισης στο κοντακι
Ωραια,ευχαριστω πολυ ΠετροΤα tsihla ριξτα το χειμωνα και σε θερμοκρασια κατω απο 18 βαθμους, τα κιτρινα και τα μαυρα ριξτα σε οποιο καιρο και θηραμα θελεις, ειδικα τα μαυρα θεριζουν και σε μεγαλα πουλια φασα,παπι...