Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δράμα με τα σιλβερ φιλε Άλεξ,,,ο ξάδερφος μου το ίδιο είπε ,,ένας κύριος και απότι κατάλαβα θαμώνας του Κενταυρου τον οποίο βρήκαμε στα καρτέρια το ίδιο για το σιλβερ και για το μαυρο του κενταυρου ( δεν ξέρω ποιο είναι και πόσα γραμμάρια το έχει )

βγαίνει ο Ασπρογέρακας να μας πείσει με την προσφορά του τα 100 φυσίγγια στα €6,25 τα 29γρ με πολυ παραπανω πυρίτιδα απότι πρέπει για τα 29γρ γιατι σκοτώνουν λέει η ταχύτητες για όποιους ξέρουν .xm..xm..xm. και υπάρχει ψιλοαντίλογος ότι τελικά δεν είναι €6,25 αλλά €5,68 γιατί στα 10 κουτιά παίρνεις και ένα δώρο ( από τα 100 τις προσφοράς ανεβήκαμε στα 250 για να πάρουμε το δώρο πφφφ )

είδαν και αποείδαν ότι στα 32γρ ο κόσμος έχει ξυπνήσει ( ασχέτως αν μερικοί κοιμούνται ακόμα ) έχει επιλογές να παίξει κάτω από €6 και προσπαθούν να τα αρπάξουν τώρα από τα 28γρ και 29γρ σαν δεν ντρέπονται και δεν έφταναν όλα αυτά και εισαγωγής μάλιστα ούτε καν δικά τους,,,φανταστείτε φράγκα

για εμένα θα ήταν μάγκας αν έψαχνε απο ιταλία να φέρει φτηνά 32γρ και πάνω όχι να μας κοροιδεύει με τις παπαρίες τα 29γρ στα €6,25 :mad:

δράμα με τα σιλβερ φιλε Άλεξ,,,ο ξάδερφος μου το ίδιο είπε ,,ένας κύριος και απότι κατάλαβα θαμώνας του Κενταυρου τον οποίο βρήκαμε στα καρτέρια το ίδιο για το σιλβερ και για το μαυρο του κενταυρου ( δεν ξέρω ποιο είναι και πόσα γραμμάρια το έχει )
Παυλο το μαυρο το αγορασα στα 6.5. Ειναι γεμισμενο με csb στα 33gr σε καλυκα cheditte. Δεν το εχω δοκιμασει γιατι στα Χανια τα τσιχλονια μας δινουν χυλοπιτες..κοινως δεν καταδεχονται ναρθουν..ελπιζω τωρα που βρεχει να αλλαξουν τα πραγματα

βγαίνει ο Ασπρογέρακας να μας πείσει με την προσφορά του τα 100 φυσίγγια στα €6,25 τα 29γρ με πολυ παραπανω πυρίτιδα απότι πρέπει για τα 29γρ γιατι σκοτώνουν λέει η ταχύτητες για όποιους ξέρουν .xm..xm..xm. και υπάρχει ψιλοαντίλογος ότι τελικά δεν είναι €6,25 αλλά €5,68 γιατί στα 10 κουτιά παίρνεις και ένα δώρο ( από τα 100 τις προσφοράς ανεβήκαμε στα 250 για να πάρουμε το δώρο πφφφ )

είδαν και αποείδαν ότι στα 32γρ ο κόσμος έχει ξυπνήσει ( ασχέτως αν μερικοί κοιμούνται ακόμα ) έχει επιλογές να παίξει κάτω από €6 και προσπαθούν να τα αρπάξουν τώρα από τα 28γρ και 29γρ σαν δεν ντρέπονται και δεν έφταναν όλα αυτά και εισαγωγής μάλιστα ούτε καν δικά τους,,,φανταστείτε φράγκα

για εμένα θα ήταν μάγκας αν έψαχνε απο ιταλία να φέρει φτηνά 32γρ και πάνω όχι να μας κοροιδεύει με τις παπαρίες τα 29γρ στα €6,25 :mad:

Δεν το πιστευω!Παει και αυτο?Τοσα χρονια μονο αυτα εριχνε.Παντως,ανοιξα ενα και δεν ειδα μεγαλες διαφορες.
Υπαρχει καποιος που τα ειχε τσεκαρει σε γρ πριν?Να κανουμε συγκριση?

.well done.

Ποιες ταχύτητες σκοτωνουν; Ξεβολευτηκαν που ο κοσμος στραφηκε στα λιγα γραμμαρια και απο το " οσο πιο φορτωμενο ειναι σε γραμμαρια τοσο πιο δυνατό" πηγαν στο "οσο πιο λιγα γραμμαρια τοσο πιο γρήγορο" " οι γρηγορες ταχυτητες σκοτωνουν";; Εχουν φαντασία τελικα!
Μιλισα με πολυ παλιο καταστημα της θεσσαλονικης σημερα για τα imperial sporting και η τιμη τους πηγε φετος απο 6 στα 6.5 ευρω! Γιατι η υαχυτητα κυριοι σκοτωνει! Ασχετα αν ενα 28γρ μπορει να εχει τις ιδιες αρχικες με ενα 32γρ φυσιγγι.
Και τρωει σανο ο κοσμακης, και παλι τα ιδια ψωνίζει. Ότι κανει και μ ε τη ψηφο του δηλαδη.

Να κρατησει τα χρυσα του φυσιγγια για μια σταλια πουλι, οπως θα κρατησω και εγω τα λεφτα μου μεχρι να τα δωσω σε εναν τιμιο ελληνα βιοτεχνη, να παρει του παιδιού του παπουτσια και να πληρωσει τα φροντιστήρια του.

20171021_144056.jpg

.pop..hunter..hunter.1.shoot.

Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και εμείς οι νότιοι

Καλες τουφεκιες Νικο!
Ποσο το flash?
Ειχα μιλησει φετος κ μου ειχε πει 6,10 αλλα για λιγο διαστημα γιατι πιθανων να αλλαζαν οι τιμες..
6 ευρώ... πήραν πάνω όπως όλα δυστυχώς αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος και τα ξαναπήρα .
Λογο σκαγιων όπως μου είπε. 6.40 τα mb32 τα οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

6 ευρώ... πήραν πάνω όπως όλα δυστυχώς αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος και τα ξαναπήρα .
Λογο σκαγιων όπως μου είπε. 6.40 τα mb32 τα οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Νικο σε τι καιρο κυνηγας με το flash;κ τι νουμερα;σκεφτομαι καιρο να τα δοκιμασω μαζι με το mb το μπλε

Μιλισα με πολυ παλιο καταστημα της θεσσαλονικης σημερα για τα imperial sporting και η τιμη τους πηγε φετος απο 6 στα 6.5 ευρω!
Στα 6,50€ είσαι άρχοντας φιλαράκι!.sarcastic.
Πέρυσι τα έπαιρνα σε "ειδική" τιμή στα 5,60€ και φέτος που ρώτησα μου είπε 6,80€. Εϊναι να τρελαίνεσαι!
Εν τω μεταξύ όταν ο έμπορας πέρυσι με είδε ότι τα προτιμούσα άρχισε να μου τα μασάει λέγοντας πως δεν έχει άλλα και τέτοια κουλά. Τα έπαιρνα σε χαλή τιμή βλέπεις και δεν του άρεσε.

Έχω βρει σε κατάστημα φυσίγγια Winchester στα 24γρ σε τιμή αν θυμάμαι καλά κοντά στα 5,50€.
Αξίζει να τα δοκιμάσω σε τσίχλα;
Τόσα χαμηλά γραμμάρια δεν έχω ξαναρίξει και δεν έχω άποψη.
Μια χαρά είναι τα 24 γρ. για τσίχλες. Προσωπικά, από χρόνια κυνηγώ τις τσίχλες κυρίως με φυσίγγια του Skeet (24 gr. No 9 ή 9,5) ...
Αλλά με προβληματίζει η τιμή που αναφέρεις ... Winchester μόνο 5,50 € ;;; Μήπως είναι μαϊμού;;; Πάρε λίγα να τα δοκιμάσεις, και βλέποντας και κάνοντας ... ;)

Status
Not open for further replies.
Back