Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
hau5lro.jpg

τι εννοεί ο ποιητής με το ........... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ. ????????
ξέρει κανείς ?????
υπάρχουν και τα imperial που γεμίζονται στον Πύργο,,,αυτά που έχει ο Καλκαντζάκος πάντως είναι πολύ καλά

144aba6c568fde2fce1a77afef2ebf5c_L.jpg
Αυτό εννοεί ο ποιητής, αυτό που τόσο καιρό λέγαμε μεταξύ μας για τα μαϊμού imperial από Πύργο μεριά. Δεν μπορεί ένα τόσο καλό φυσίγγι να χάλασε έτσι(οχι πως δεν γίνεται βέβαια, αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι Ελληνικό φαινόμενο).
Παύλο και εγώ άκουσα πως ο Καλκατζακος πήρε την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Θα μιλήσω με έναν πωλητή και θα μάθω. Σκέφτομαι να αγοράσω από ένα κουτί για δοκιμή. Αν είναι όπως τα παλιά....

υπάρχουν και τα imperial που γεμίζονται στον Πύργο,,,αυτά που έχει ο Καλκαντζάκος πάντως είναι πολύ καλά

144aba6c568fde2fce1a77afef2ebf5c_L.jpg

Παύλο , σήμερα το πρωί μου έδωσε ένας φίλος να δοκιμάσω τα imperial που έβαλες στη φωτό . Είχε σχετική υγρασία και περίπου 12 βαθμούς.

Έριξα 10 φυσίγγια και πήρα 8 πουλιά σε διάφορες αποστάσεις. Με καθαρά σκοτώματα χωρίς αίματα. Μετά που ζ'εστανε ο καιρός συνέχισα να σκοτώνω αλλά τα πουλιά είχαν αίματα.

Άλλαξα σε σκοπευτικά και συνέχισα. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα imperial και παραξενεύτηκα όταν είδα αυτό στον Καλκαντζάκο.

Πραγματικά ε΄χω μπερδευτεί , ήμουν έτοιμος να παραγγείλω κούτες .

Αυτό εννοεί ο ποιητής, αυτό που τόσο καιρό λέγαμε μεταξύ μας για τα μαϊμού imperial από Πύργο μεριά. Δεν μπορεί ένα τόσο καλό φυσίγγι να χάλασε έτσι(οχι πως δεν γίνεται βέβαια, αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι Ελληνικό φαινόμενο).
Παύλο και εγώ άκουσα πως ο Καλκατζακος πήρε την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Θα μιλήσω με έναν πωλητή και θα μάθω. Σκέφτομαι να αγοράσω από ένα κουτί για δοκιμή. Αν είναι όπως τα παλιά....
Τα παλιά τι νουμερο εριχνες 8 ή 9?

Τα Ελληνικά δεν τα εχω ρίξει ποτέ Γιώργο,,,σημερα ειχα μαζί τα ισπανικά imperial νο7 τα έριξα με το code black duck και μου έδωσαν ακαριαία σκοτωματα σε πολύ ψηλωμενα πουλια,,,δεν εχω προλάβει να δοκιμάσω τα fantom tordo csb1 τα θεωρώ εφαμιλλα

Τα παλιά τι νουμερο εριχνες 8 ή 9?
Ευριπίδη έριχνα το 7αρι στα περάσματα και το 8αρι όλον τον υπόλοιπο καιρό, από Οκτώβριο έως τέλος Φλεβάρη όπως έχω ξαναγράψει. Είχα ησυχάσει τότε, για πέντε χρόνια δεν έψαχνα φυσίγγι.

Λογω οτι σε κανα μηνα θα αρχισουμε με τις τσιχλες, και ως γνωστον χρειαζομαστε αρκετα(για να μη πω πολλα) φυσιγγια,θα ηθελα εαν γινεται, αποψεις,εμπειριες για τα ρουμελιωτης csb 32 και κενταυρος 28 γρ.Οποιος τα χει δοκιμασει σε κρυο,υγρασια, ζεστη κ.λ.π, θα θελα να μου πει "τι ειδε",εχουν ακαριαιες καταβολες,αιματα ή δε ξερω γω τι άλλο,κι αν αξιζουν απο το Νοεμβριο εως τελος, κυριως για απογευματινα,οποιαδηποτε γνωμη θα την ηθελα,θα με βοηθησει προς αποφυγη φολας....αυτα.:)

εγω παιδες τα imperial τα δουλευω σε ορτυκι τσιχλα 28 γρ sporting n8 πανω απο 7 8 χρονια και δεν εχω κανενα παραπωνοοοο,,,τωρα εαν τα πηρανε στην ελλαδα δεν ξερω,,,παντως η κουτες που αγωραζω απο θεσαλονικη απο τον γκιουλεκα η κουτες γραφουνε επανω ισπανικα , θα σας γραψω και τα στοιχεια,,,,,,MAXAM outdoors s.a avda.bel partenon 16 28042 madrid spain μαλιστα πρωχτες πηρα και 5 κουτια 36 γρ ν5 για φασες παπια λαγο,,και ο λαγος πρωχτες με αυτα επαισεεε.my man.

εγω παιδες τα imperial τα δουλευω σε ορτυκι τσιχλα 28 γρ sporting n8 πανω απο 7 8 χρονια και δεν εχω κανενα παραπωνοοοο,,,τωρα εαν τα πηρανε στην ελλαδα δεν ξερω,,,παντως η κουτες που αγωραζω απο θεσαλονικη απο τον γκιουλεκα η κουτες γραφουνε επανω ισπανικα , θα σας γραψω και τα στοιχεια,,,,,,MAXAM outdoors s.a avda.bel partenon 16 28042 madrid spain μαλιστα πρωχτες πηρα και 5 κουτια 36 γρ ν5 για φασες παπια λαγο,,και ο λαγος πρωχτες με αυτα επαισεεε.my man.
Πόσο τα παίρνεις τα 28;;

Πόσο τα παίρνεις τα 28;;
η τιμητους φαιτως ξεκινησε με 6 ευρω, τωρα εχη δυο βδωμαδες τα πηγε 6,5 ευρω αλα επιδη γνωριζωμαστε καλα μου τα αφηνη 6 ευρω,,,και τα 36γρ εχουνε 8,5 ευρω και τα παιρνω 8 ευρω

Λογω οτι σε κανα μηνα θα αρχισουμε με τις τσιχλες, και ως γνωστον χρειαζομαστε αρκετα(για να μη πω πολλα) φυσιγγια,θα ηθελα εαν γινεται, αποψεις,εμπειριες για τα ρουμελιωτης csb 32 και κενταυρος 28 γρ.Οποιος τα χει δοκιμασει σε κρυο,υγρασια, ζεστη κ.λ.π, θα θελα να μου πει "τι ειδε",εχουν ακαριαιες καταβολες,αιματα ή δε ξερω γω τι άλλο,κι αν αξιζουν απο το Νοεμβριο εως τελος, κυριως για απογευματινα,οποιαδηποτε γνωμη θα την ηθελα,θα με βοηθησει προς αποφυγη φολας....αυτα.:)
Tι εγινε βρε παιδια??? τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ρωταω??αφου αρκετοι τα χετε ριξει......

Λεωνίδα θα σου πω για τα 28άρια του Κένταυρου μιας και του Ρουμελιώτη δεν τα έχω ρίξει.
Πολύ καλό φυσίγγι συγκεντρωτικό,μαλακό και αρκετά αποτελεσματικό στους διάφορους καιρούς.
Τσοκάρισμα κατά την προσωπική μου γνώμη όχι πιο σφιχτό από 3*.

Λεωνίδα θα σου πω για τα 28άρια του Κένταυρου μιας και του Ρουμελιώτη δεν τα έχω ρίξει.
Πολύ καλό φυσίγγι συγκεντρωτικό,μαλακό και αρκετά αποτελεσματικό στους διάφορους καιρούς.
Τσοκάρισμα κατά την προσωπική μου γνώμη όχι πιο σφιχτό από 3*.
Ευχαριστω για την απαντηση....δεν ειχες κανα θεμα με εμπλοκες λογω fiem....

Tι εγινε βρε παιδια??? τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ρωταω??αφου αρκετοι τα χετε ριξει......
Τώρα εντελώς φιλικά και με καλή διάθεση, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι γιατί πραγματικά και ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος. Επειδή δεν είσαι χθεσινό μέλος, τουλάχιστον για τα Κένταυρος, δεν έχεις διαβάσει κατά καιρούς κριτικές; :)

Οταν καποιος ρωταει για οποιοδηποτε θεμα,θεωρω και εφοσον γνωριζω οτι θα πρεπει να απαντησω....τουλαχιστον ετσι λειτουργώ εγω.....τωρα εαν θα πρεπει να διαβαζουμε τα παντα στο forum, δυστυχως εγω δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα,υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη,πιο σημαντικα....τελος παντων δε ξαναρωταω τιποτε γιατι δεν εχω διαθεση ουτε για παρεξηγησεις αλλά ουτε και για παρατηρησεις εις βαρος μου ειτε φιλικες ειτε δε ξερω γω τι αλλο......επιφυλασσομαι για τη συνεχεια μου στο forum...θα δω....

Status
Not open for further replies.
Back