Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αν και ειμαι ιδιογωμοτης και εχω αρκετα χρονια να χρησιμοποιησω φυσιγγια που δεν εχω γεμισει εγω εκανα μια παραγγελια απο τον ρουμελιωτη μιας και η τιμη ηταν εξαιρετικη για 32 γραμμαρια γομωση.
Μιας και είσαι ιδιογωμοτής ποια είναι η γνώμη σου για φυσιγγια που είναι γεμισμένα με πυριτιδες που χρησιμοποιουνται για άλλα βάρη από εκείνα που προορίζονται; Π.Χ. 28άρια γεμισμένα με 24άρα πυριτιδα, 32αρια γεμισμένα με 36άρα κτλ.
Υπάρχει ελαστικότητα και ανοχή ή ανεβαίνουν πολύ οι πιέσεις;

Μιας και είσαι ιδιογωμοτής ποια είναι η γνώμη σου για φυσιγγια που είναι γεμισμένα με πυριτιδες που χρησιμοποιουνται για άλλα βάρη από εκείνα που προορίζονται; Π.Χ. 28άρια γεμισμένα με 24άρα πυριτιδα, 32αρια γεμισμένα με 36άρα κτλ.
Υπάρχει ελαστικότητα και ανοχή ή ανεβαίνουν πολύ οι πιέσεις;
πλεονεκτηματα 24 πυριτιδας γεμισμενη στα 28 γραμμαρια
πολυ καλα αποτελεσματα σε συνθηκες υψηλου παγετου λογω ευκολης αναφλεξης της πυριτιδας και των πολυ μεγαλων πιεσεων που βγαζουν τετοια φυσιγγια!
μειονεκτηματα.πολυ μεγαλη πιεση -χαμηλες αρχικες ταχυτητες-ανοιχτες κατανομες οταν το φυσιγγιο χρησιμοποιηθει σε καλοκαιρινες -φθινοπωρινες συνθηκες!
το φαινομενο διορθωνεται προς το καλυτερο εαν ο γομωτης χρησιμοποιησει καψυλιο πολυ χαμηλης ισχυος (684-614-cx50) μαλακο βυσμα με προσθηκη φελλου τουλαχιστον 3 χιλιοστων και ρελιασμα οχι χαμηλοτερο απο τα 58 χιλιοστα!
πλεονεκτηματα 36 πυριτιδας σε γεμισμα 32 γραμμαριων
πολυ καλα αποτελεσματα σε συνθηκες υπερβολικης ζεστης(καυσωνα)πολυ υψηλη ταχυτητα-χαμηλη πιεση-μεγαλη συγκεντρωση λογω μικρης παραμορφωσης των σκαγιων!
μειονεκτηματα.σε συνθηκες υψηλου παγετου και υπερβολικου κρυου(χειμωνας)δεν εχουμε σωστη αναφλεξη της πυριτιδας οι αρχικες πεφτουν κατακορυφα και η πιεση ειναι σε πολυ χαμηλα ορια το φυσιγγι παρουσιαζει μεγαλη ασταθεια!ολα αυτα διορθωνωνται καπως εαν ο γομωτης χρησιμοποιησει καψυλιο πολυ μεγαλης ισχυος σφικτο ρελιασμα και πολυ σκληρους συγκεντρωτηρες ...ιδανικοι θα ελεγα οτι ειναι η τυπου tubo.μπορει επισης να συνδιαστουν δυο πυριτιδες μια ταχυκαυστη 24αρα η οποια θα μπει πανω στο καψουλι ωστε να αναψει την 36 αρα πιο ευκολα!

Του Ρουμελιώτη τα φυσίγγια έχεις παρατηρήσει να γεμίζονται με διαφορετικών ορίων πυριτιδες στα βάρη που αναφέρονται; Μια φορά πού χαζευα την σελίδα του, κάτι τέτοιο είχα αντιληφθεί. Ξέρεις αν ισχύει;

Του Ρουμελιώτη τα φυσίγγια έχεις παρατηρήσει να γεμίζονται με διαφορετικών ορίων πυριτιδες στα βάρη που αναφέρονται; Μια φορά πού χαζευα την σελίδα του, κάτι τέτοιο είχα αντιληφθεί. Ξέρεις αν ισχύει;
Οχι Γιώργο δεν ισχυει.εχουν κάνει λαθοσ στο site..παντοσ τα 32ρια του ειναι πολυ καλα και οικονομικά

λοιπόν παίδες σήμερα κυνήγησα με Fantom Tordo CSB1 και κατέληξα στα εξής

τα δύο φυσίγγια που θα επιλέξω φέτος είναι τα Fantom S4 και Fantom Tordo CSB1,,σαν εναλλακτική για το Tordo CSB1 θα έχω το Fantom F32 σε περίπτωση που δεν έχει ετοιμοπαράδοτα ο Κουτουζής τα CSB1 για χ ψ λόγους

φωτιά το φυσίγγι πολύ μαλακό και πολύ καλά σκοτώματα

τα δύο φυσίγγια που θα επιλέξω φέτος είναι τα Fantom S4 και Fantom Tordo CSB1,,σαν εναλλακτική για το Tordo CSB1 θα έχω το Fantom F32 σε περίπτωση που δεν έχει ετοιμοπαράδοτα ο Κουτουζής τα CSB1 για χ ψ λόγους

Παύλε δυο κύριες επιλογές για διαφορετικές καιρικές συνθήκες; Αν ναι ποιος τύπος και για ποιες καιρικές συνθήκες είναι ο ιδανικός;

To αλλο tordo στο κόκκινο κουτί με 31γρ το πήρες Παύλο; πήρα κατι λίγα εχθές για δοκιμή..

δεν τα έχω ρίξει αλλά ο φίλος που μου πρότεινε να δοκιμάσω τα φαντομ τα ρίχνει απο έναρξη μέχρι λήξη σε συνδιασμό με άλλα του φαντομ,,,άλλοι μου εχουν πει οτι δεν τους άρεσαν,,ο καθένας αντιλαμβάνεται αλλιώς το φυσίγγι,,,αν εχει και αποτυχίες απο την πρώτη δοκιμή το πετάει στο κουβά κατευθείαν

Status
Not open for further replies.
Back