Σ ευχαριστω alex...σκέφτομαι κ για τα s4 του fantom αλλα ειδα δεν εχει τιμή πλέον στο site...βλέπουμε!!!Οχι φιλε φετος τα πηρα πρωτη φορα αλλα με ελαφρυ κρυο και λιγη υγρασια μια χαρα ηταν
Σ ευχαριστω alex...σκέφτομαι κ για τα s4 του fantom αλλα ειδα δεν εχει τιμή πλέον στο site...βλέπουμε!!!Οχι φιλε φετος τα πηρα πρωτη φορα αλλα με ελαφρυ κρυο και λιγη υγρασια μια χαρα ηταν
Μιας και είσαι ιδιογωμοτής ποια είναι η γνώμη σου για φυσιγγια που είναι γεμισμένα με πυριτιδες που χρησιμοποιουνται για άλλα βάρη από εκείνα που προορίζονται; Π.Χ. 28άρια γεμισμένα με 24άρα πυριτιδα, 32αρια γεμισμένα με 36άρα κτλ.αν και ειμαι ιδιογωμοτης και εχω αρκετα χρονια να χρησιμοποιησω φυσιγγια που δεν εχω γεμισει εγω εκανα μια παραγγελια απο τον ρουμελιωτη μιας και η τιμη ηταν εξαιρετικη για 32 γραμμαρια γομωση.
πλεονεκτηματα 24 πυριτιδας γεμισμενη στα 28 γραμμαριαΜιας και είσαι ιδιογωμοτής ποια είναι η γνώμη σου για φυσιγγια που είναι γεμισμένα με πυριτιδες που χρησιμοποιουνται για άλλα βάρη από εκείνα που προορίζονται; Π.Χ. 28άρια γεμισμένα με 24άρα πυριτιδα, 32αρια γεμισμένα με 36άρα κτλ.
Υπάρχει ελαστικότητα και ανοχή ή ανεβαίνουν πολύ οι πιέσεις;
Οχι Γιώργο δεν ισχυει.εχουν κάνει λαθοσ στο site..παντοσ τα 32ρια του ειναι πολυ καλα και οικονομικάΤου Ρουμελιώτη τα φυσίγγια έχεις παρατηρήσει να γεμίζονται με διαφορετικών ορίων πυριτιδες στα βάρη που αναφέρονται; Μια φορά πού χαζευα την σελίδα του, κάτι τέτοιο είχα αντιληφθεί. Ξέρεις αν ισχύει;
Και εμένα πολύ καλή εικόνα μου άφησαν...για τα sporting έχουμε άποψη?Οχι Γιώργο δεν ισχυει.εχουν κάνει λαθοσ στο site..παντοσ τα 32ρια του ειναι πολυ καλα και οικονομικά
Παύλε δυο κύριες επιλογές για διαφορετικές καιρικές συνθήκες; Αν ναι ποιος τύπος και για ποιες καιρικές συνθήκες είναι ο ιδανικός;λοιπόν παίδες σήμερα κυνήγησα με Fantom Tordo CSB1 και κατέληξα στα εξής
τα δύο φυσίγγια που θα επιλέξω φέτος είναι τα Fantom S4 και Fantom Tordo CSB1,,σαν εναλλακτική για το Tordo CSB1 θα έχω το Fantom F32 σε περίπτωση που δεν έχει ετοιμοπαράδοτα ο Κουτουζής τα CSB1 για χ ψ λόγους
φωτιά το φυσίγγι πολύ μαλακό και πολύ καλά σκοτώματα
Χρήστο το fantom s4 για πρωινά με υγρασία και το fantom csb1 για την υπόλοιπη μέρα
Εξερετικο το csb1 Συμφωνώ απόλυταΧρήστο το fantom s4 για πρωινά με υγρασία και το fantom csb1 για την υπόλοιπη μέρα
+1000!Οχι Γιώργο δεν ισχυει.εχουν κάνει λαθοσ στο site..παντοσ τα 32ρια του ειναι πολυ καλα και οικονομικά
Παυλο το φαντομ csb1 ειναι 30γρ;;Χρήστο το fantom s4 για πρωινά με υγρασία και το fantom csb1 για την υπόλοιπη μέρα
Οχι φιλε 32γρ ειναιΠαυλο το φαντομ csb1 ειναι 30γρ;;
Thanks alexΟχι φιλε 32γρ ειναι
To αλλο tordo στο κόκκινο κουτί με 31γρ το πήρες Παύλο; πήρα κατι λίγα εχθές για δοκιμή..λοιπόν παίδες σήμερα κυνήγησα με Fantom Tordo CSB1 και κατέληξα στα εξής
τα δύο φυσίγγια που θα επιλέξω φέτος είναι τα Fantom S4 και Fantom Tordo CSB1,,σαν εναλλακτική για το Tordo CSB1 θα έχω το Fantom F32 σε περίπτωση που δεν έχει ετοιμοπαράδοτα ο Κουτουζής τα CSB1 για χ ψ λόγους
φωτιά το φυσίγγι πολύ μαλακό και πολύ καλά σκοτώματα