ειχω σφαξει εγω με αυτη ειναι γεμισμεναΈχει κανείς ιδέα για τα dianna 32 classic ? Εαν δεν κάνω λάθος.ειναι απο Άρτα..
Με τι είναι γεμισμένα και εάν έχουν δοκιμαστεί
https://imgur.com/a/3c3ty
ειχω σφαξει εγω με αυτη ειναι γεμισμεναΈχει κανείς ιδέα για τα dianna 32 classic ? Εαν δεν κάνω λάθος.ειναι απο Άρτα..
Δεν μου ειπε κατι για αυξησεις και εννοειτε μου τα δινει σε τιμη προσφορας....βεβαια οταν μου ειπε οτι δεν εχει 9αρια,του ειπα οτι βολευομαι και με 8αρια και τελειωσε το θεμα....Λεωνίδα σου είπε αν θα αυξήσει την τιμή του στα 9αρια? Ρωτάω γιατί θα πρέπει να αγοράσει σκάγια και η τιμή έχει αυξηθεί όπως λένε πολλοί επαγγελματίες...Για να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν με αυτή την δικαιολογία!!
Πόσο τα δίνει αν επιτρέπεται. Δεν μιλάω για κάποια ειδική τιμή γνωστού. Μιλάω για τιμή κιβωτίου.Δεν μου ειπε κατι για αυξησεις και εννοειτε μου τα δινει σε τιμη προσφορας....βεβαια οταν μου ειπε οτι δεν εχει 9αρια,του ειπα οτι βολευομαι και με 8αρια και τελειωσε το θεμα....
Aquila κλασσικά...ειχω σφαξει εγω με αυτη ειναι γεμισμενα
https://imgur.com/a/3c3ty
Οσο τα πηραν κι άλλα παιδια απ το forum, δηλ. 5.3 ευρω το κουτακι.Πόσο τα δίνει αν επιτρέπεται. Δεν μιλάω για κάποια ειδική τιμή γνωστού. Μιλάω για τιμή κιβωτίου.
ενα που εριξα με το δικανο μου φανηκε δυνατο ΒασιληAquila κλασσικά...
Δεν έχω ιδέα Νικόλα! Θα μας πουν δύο Αρτινοί που τα έχουν ρίξει μόλις διαβάσουν τα μηνύματα φαντάζομαιενα που εριξα με το δικανο μου φανηκε δυνατο Βασιλη
Ευχαριστώ. Πολύ καλή τιμή.Οσο τα πηραν κι άλλα παιδια απ το forum, δηλ. 5.3 ευρω το κουτακι.
θα τον παρω τηλ να δω ποσο τα εχει κ μπορει να παρω παλι κ τα σκοπευτικαΔεν έχω ιδέα Νικόλα! Θα μας πουν δύο Αρτινοί που τα έχουν ρίξει μόλις διαβάσουν τα μηνύματα φαντάζομαι
τίμιο το diana αλλά τπτ ιδιαίτερο...στους καιρούς του Ιανουαρίου κλαταρε.....Δεν έχω ιδέα Νικόλα! Θα μας πουν δύο Αρτινοί που τα έχουν ρίξει μόλις διαβάσουν τα μηνύματα φαντάζομαι
Την προηγούμενη εβδομάδα που μιλήσαμε αρκετά, μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεν αυξήθηκαν τα υλικά και σκέφτεται να κρατήσει την προσφορά και μετά το τέλος Νοεμβρίου που αρχικά ήταν να τελειώσει.Λεωνίδα σου είπε αν θα αυξήσει την τιμή του στα 9αρια? Ρωτάω γιατί θα πρέπει να αγοράσει σκάγια και η τιμή έχει αυξηθεί όπως λένε πολλοί επαγγελματίες...Για να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν με αυτή την δικαιολογία!!
Τώρα είδα το μήνυμα σου Περικλή. Γεμισμένα με ακουιλα, φοβερό στήσιμο φυσιγγιου σκοτώνει σε όλους τους καιρούς. Τρομερό και το 30γρ. Και να ξέρεις πάντα σταθερή ποιότητα, δεν κάνει υποχωρήσεις ο τύπος.Έχει κανείς ιδέα για τα dianna 32 classic ? Εαν δεν κάνω λάθος.ειναι απο Άρτα..
Τα συγκεκριμένα που αγόρασα πριν κάνα μήνα από κατάστημα ήταν σε διαφανή καλυκα. Παρεπιμτοντως το συγκεκριμένο 32αρι φυσηγγι είναι φωτιά όπως και το 30αρι με csb επίσης.
Όντως Ευριπίδη το neo velox είναι φυσηγγάρα. Αυτά ρίχνει χρόνια τώρα ο ξαδερφος μου στα μπασίματα και μόνο σε 7αρι. Έχει κατεβάσει κάτι φάσσες αυτό το φυσηγγι, άλλα οντως η τιμή του είναι τσουχτερη.2 μερες τωρα ριχνω ενα κουτάκι neo velox του δορκα σε νο 8.λοιπον αυτο το φυσιγγι ειναι no limits στις αποστασεις.εχθες με υγρασια το πρωι και ζέστη μετα κενταγε.σημερα με πολλή βροχη και υγρασια εκανα 2 τουφεκιες μια και δεν είχε πολλες τσίχλες λόγω βροχής απιστευτες.πολυ μαλακο περιέργως για φυσιιγι του δορκα και πολυ γρηγορο.καμμια σχέση με το παλιό velox.όμως η τιμη του τσουζει αρκετά αλλα ειναι αλλο φρουτο
Κι εγω χθες τα παρελαβα σε μαυρο χρωμα και οντως ειναι φωτια, πολυ γρηγορο φυσιγγι και κραταει συγκεντρωση μακρια.