D
DrV
Έγινε ευχαριστώ πολύ, Σάββατο βράδυ που έψαξα κλειστά όλα, λογικό να μην πέσει το μάτι
Ωραία....έχουμε και πρόσωπο στην Πάτρα!!!Έγινε ευχαριστώ πολύ, Σάββατο βράδυ που έψαξα κλειστά όλα, λογικό να μην πέσει το μάτι
Έτσι φίλε ακριβώς κάτι που αρέσει σε μένα δεν πάει να πει ότι θα αρέσει και στους υπόλοιπους ειδικά στο θέμα φυσιγγι. Κρίμα χάθηκε και αυτή η εταιρεία έβγαζε και προσφορές κάτι που λείπει από τα σημερινά χρόνια που έχουν φτάσει τα τσιχλοφυσιγγα 8€.Κωνσταντινε τα χω απο περυσι.....τα χα βρει προσφορα κι ειχα παρει 2 κιβωτια,εριξα το ενα και το δευτερο μου μεινε για φετος.Αν και πολυ τα κατηγορουν οτι τα τελευταια του στοκα δεν ηταν και τοσο καλα,εγω μια χαρα τα βρηκα....σ οσα πουλια ημουν πανω τους, πεφτανε χωρις αιματα κ.λ.π, δεν εχω παραπονο,κι άλλα αμα εβρισκα με 5 ευρω που τα χα παρει, θα τα φορτωνα ασυζητητί.
Όχι να το παινευτω αλλά και τι προσωπο χαχαχαΩραία....έχουμε και πρόσωπο στην Πάτρα!!!
Ξεκαθαρα!!!θα την φας την αγγαρεία σου για φυσίγγια!Όχι να το παινευτω αλλά και τι προσωπο χαχαχα
Ευχαριστώ.πηρα τηλ κ μου τα έβαλε 5.50 ευρώ δεν ισχύουν τα 5.30 κ 5 ευρώ μεταφορικά είπε.Ελπιζω να είναι καλά φυσίγγια θα ρίξω μερικά κ θα πάρω κ αλλά.Ειναι τα csb 32 gr και η τιμη προσφορας 5.3 ευρω το κουτι.....δεν τον ρωτησα για άλλα, ουτε ξερω εαν τα 34 gr τα χει προσφορα ή σε τι τιμη.Μεταφορικα δε χρειαστηκα γιατι ειχε στη Πατρα καποια δουλεια η συζυγος μου και την αγγαρεψα να παει να τα παρει....παντως απο καποια παιδια που πηραν,ειδα που γραψανε για 3 ευρω μεταφορικα το κιβωτιο,για αντικαταβολη δε ξερω...εαν χρειαζεσαι περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να τον παρεις στο κινητο του και να σου πει οτι θες.
€5 η κούτα των 20;; Άρα +25 λεπτάΕυχαριστώ.πηρα τηλ κ μου τα έβαλε 5.50 ευρώ δεν ισχύουν τα 5.30 κ 5 ευρώ μεταφορικά είπε.Ελπιζω να είναι καλά φυσίγγια θα ρίξω μερικά κ θα πάρω κ αλλά.
Λεωνίδα που τα ξετρυπωσες τα max του στόκα; τρομερό φυσηγγι θυμάμαι από τότε. Ειδικά εκείνο που είχε βγάλει στα 30 γρ με ανάμεικτα 9-10 ήταν φωτιά.Ευχαριστω παιδια.Απο φυσιγγια φετος ειμαι πληρως εφοδιασμενος....εκτος τα 2 κιβωτια του ρουμελιωτη,εχω άλλα 20 κουτια lambro tordo 30 και 20 κουτια max 32.
Θα ανέβουν και άλλο αυτό κατάλαβα€5 η κούτα των 20;; Άρα +25 λεπτά
..άρα €5.75 το κουτί σωστα
καλοριχτα Λαμπρο!!
Ψαχνω παντου!! Τα max τα βρηκα περυσι σ ενα mini market και τα lambro tordo τα χα παρει αν θυμαμαι καλα το φλεβαρη 5.5 ευρω σ ενα μαγαζι με χρωματα,σιδερικα.....επειδη ξερω οτι τα οπλοπωλεια συνηθως βαρανε, κοιταζω κι αλλου κι αν βρω κατι που να συμφερει τ αγοραζω ας ειναι και καλοκαιρι....εξαλλου το χω ξαναπει,πανω απο 6 ευρω για τσιχλοφυσιγγι δε δινω....μπααα πολυ ειπα,5,8 το ανωτερο....σιγα μη δουλευω και μετα να μου τα παιρνουν κατι πονηροι αεράτα...Λεωνίδα που τα ξετρυπωσες τα max του στόκα; τρομερό φυσηγγι θυμάμαι από τότε. Ειδικά εκείνο που είχε βγάλει στα 30 γρ με ανάμεικτα 9-10 ήταν φωτιά.
Καλοριχτα και περιμενουμε εντυπωσεις.....ηταν η επομενη επιλογη μου...
Λάμπρο, καλόριχτα
Λάμπρο,Χρήστο καλόριχτα!