Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάποιος που να έχει περσινό καραμανιδη kill32 η να θυμάται αν ειχε τον παρακάτω συγκεντρωτικά ας ποστάρει

20171102_214355.jpg
Παυλο το περσινο που ηταν γεμισμενο με gm3 ειχε lbrs συγκεντρωτηρα

Λοιπόν, δοκιμή σήμερα στα imperial 32γρ.του Καλκατζάκου. Έριξα λίγα φυσίγγια σε πάρα πολύ ψηλωμενα πουλιά, εντυπώσεις αρκετά καλές. Δεν βγαίνει φωτιά από το κλείστρο, δεν έρχεται ακαυτη πυρίτιδα στα μάτια, δύο σκότωματα που έκανα, ακαριαία, χωρίς καθόλου αίματα. Γρήγορο φυσίγγι, αρκετά ζωηρό. Δεν έσφαξα κανένα, πάντως κάλυκα είχαν της μαξαμ. Ευχαριστημένος γενικά, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες δοκιμές. Τα 30γρ.δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω, έπεται συνέχεια.
Ακούς Ευριπίδη;;;; Αυτά τα νέα!!!!

Τα max 32 του Στοκα λενε τιποτα;γιατι ακουσα στο τελος τα ειχε χαλασει τα φυσιγγια του
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, αλλά πιστεύω πως είχε γίνει και υπερβολικός ντόρος περί κακών φυσιγγιων. Μέχρι και το 2012-13 περίπου που βρισκαμε τα τελευταία ΜΑΧ32 ήταν καλά. Και αναλογικά με την τιμή τους ήταν vfm. Πότε δεν ήταν πάνω από 5,5-5,7€ θυμάμαι

Να σε ρωτήσω κάτι, δεν νομίζεις ότι με αυτά που γράφεις βάζεις και εσύ το χεράκι σου στην συνοχή της παρέας?
Μέχρι τώρα έχω δει ότι υπάρχει μια ψιλοπαρεξηγηση με δύο τρία άτομα εδώ μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, προσωπικά δεν μ'αρέσουν οι διαμάχες και οι διχόνοιες σας εκτιμώ όλους και καθένας μας είναι ξεχωριστός.
Όπως λέει και ο Κώστας το θέμα είναι φυσίγγια για τσίχλες και όλοι μαζί ανταλλάσουμε απόψεις, γνώμες, ποιότητα, τιμές, προσπαθώντας να βρούμε ένα φυσιγγι που θα ταιριάξει στον καθένα μας. Η αναρρίχηση και οι γωνίες δεν ταιριάζουν στην κουβέντα μάς μόνο ανακατωσούρα προκαλούν, δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθούμε με άτομα που μιλάμε καθημερινά δεν άξιζει τον κόπο;;;

Αντιπαρερχομαι τα <<επικοινωνιακα σας >>παιχνιδια ευχαριστω για τα νεοτερα,
Παω εξω γιατι εχει ηλιο εστω και με χαυλιοδοντες !mornin cof για γνωσιοθεωρια και μεταφυσικη !

Last edited:
Παω εξω γιατι εχει ηλιο εστω και με χαυλιοδοντες !mornin cof για γνωσιοθεωρια και μεταφυσικη !
Δεν υπάρχει κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι....ότι σπέρνεις, θα θερίσεις!

Last edited:
Μετά λύπης μου βλέπω ότι δεν πρόκειται να διορθωθείς, οκ δεν τρέχει τίποτα, συνέχιζε να το παίζεις έξυπνος, έχοντας την ανάγκη αυτοπροβολής, γράψε ότι σου φαίνεται έξυπνο και ακαταλαβηστικο.
Εγώ πάντως θα αρχίσω να αγνοώ τα γραφόμενα σου, δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί σου.
Καλή συνέχεια και όσοι σε αντέξουν...

Μετά λύπης μου βλέπω ότι δεν πρόκειται να διορθωθείς, οκ δεν τρέχει τίποτα, συνέχιζε να το παίζεις έξυπνος, έχοντας την ανάγκη αυτοπροβολής, γράψε ότι σου φαίνεται έξυπνο και ακαταλαβηστικο.
Εγώ πάντως θα αρχίσω να αγνοώ τα γραφόμενα σου, δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί σου.

Ακολουθα το νομο της εξελιξης.!.fff.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλε Κώστα όπως και οι υπόλοιποι μαε δηλαδή .
Όταν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε ένα forum και δη σε ένα κυνηγετικό νομίζω το κάνεις για να ανταλλαξεις απόψεις, γνώμες και γνώσεις με συναδέλφους. Εσύ δεν νομίζω να κάνεις κάτι τέτοιο μόνο θεωρίες περί σχετικότητας και conspiracy theories είσαι φιλαράκι, νομίζω ότι ψάχνεσαι για νταβαντουρι αλλά δεν θα σου κάνουμε την χάρη. Το θέμα επαναλαμβάνω είναι φυσίγγια για τσίχλες και το σταματάω εδώ, νομίζεις ότι έχει κανείς όρεξη να διαβάζει τα άσχετα που γράφουμε εδώ? Βαλε τον εαυτό σου να σκεφτεί γιατί γράφει εδώ μέσα? Και τι γράφει?

[QUOTE="konstantinos, post: .

Όταν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε ένα forum και δη σε ένα κυνηγετικό νομίζω το κάνεις για να ανταλλαξεις απόψεις, γνώμες και γνώσεις με συναδέλφους. Εσύ δεν νομίζω να κάνεις κάτι τέτοιο μόνο θεωρίες περί σχετικότητας και conspiracy theories είσαι φιλαράκι, νομίζω ότι ψάχνεσαι για νταβαντουρι αλλά δεν θα σου κάνουμε την χάρη. Το θέμα επαναλαμβάνω είναι φυσίγγια για τσίχλες και το σταματάω εδώ, νομίζεις ότι έχει κανείς όρεξη να διαβάζει τα άσχετα που γράφουμε εδώ? Βαλε τον εαυτό σου να σκεφτεί γιατί γράφει εδώ μέσα? Και τι γράφει?[/QUOTE]

http://www.huffingtonpost.gr/2015/0...ies-gia-na-ginete-pio-eksupnoi_n_7244728.html .smashfrak. ?

[QUOTE="konstantinos, post: .

Όταν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε ένα forum και δη σε ένα κυνηγετικό νομίζω το κάνεις για να ανταλλαξεις απόψεις, γνώμες και γνώσεις με συναδέλφους. Εσύ δεν νομίζω να κάνεις κάτι τέτοιο μόνο θεωρίες περί σχετικότητας και conspiracy theories είσαι φιλαράκι, νομίζω ότι ψάχνεσαι για νταβαντουρι αλλά δεν θα σου κάνουμε την χάρη. Το θέμα επαναλαμβάνω είναι φυσίγγια για τσίχλες και το σταματάω εδώ, νομίζεις ότι έχει κανείς όρεξη να διαβάζει τα άσχετα που γράφουμε εδώ? Βαλε τον εαυτό σου να σκεφτεί γιατί γράφει εδώ μέσα? Και τι γράφει?

http://www.huffingtonpost.gr/2015/0...ies-gia-na-ginete-pio-eksupnoi_n_7244728.html .smashfrak.[/QUOTE]
Διάβασε το καλά φίλε γιατί σου χρειάζεται και μάθε να ζεις και να συνομιλεις και με άλλους ανθρώπους όχι μόνο με μαμούθ α και πρόσεχε μην σε δαγκώσει κανένα .sarcastic.

[QUOTE="konstantinos, post .smashfrak.[/QUOTE]
Διάβασε το καλά φίλε γιατί σου χρειάζεται και μάθε να ζεις και να συνομιλεις και με άλλους ανθρώπους όχι μόνο με μαμούθ α και πρόσεχε μην σε δαγκώσει κανένα .sarcastic.[/QUOTE]

Μα τι λες τωρα! Θα μας πεσει η Σεροτονινη Θελεις ! χα χα .sarcastic..sarcastic. μεγιστε.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back