Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο που ενοχλει, ειναι ο υπερβαλλων ζηλος καποιων ,που μεσα στην αναρριχησης

και μεθη της εξουσιας ξεπερνουν καποια ορια, και ετσι βαζουν σε κινδυνο τη συνοχη

της συνενοχης και υπονομευουν το <<κυρος -και την ηθικη>> που πνευματικου ιερατιου.......

Υ.Γ. Η ζωη εχει και γωνιες !!!!!!!!.xm.Attetion- Attention !!!
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Αλλά αντ άλλων και ο νοών νοήτω. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι και άλλα πολλά.
Αυτά και από μένα μετά από πολύ φιλοσοφία...

Η αισθηση οτι <<οι αλλοι δεν μας καταλαβαινουν >>συχνα εχει τις ριζες της στα
βιωματα της παιδικης η εφηβικης ηλικιας.Κατανοητο !;)

]Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Αλλά αντ άλλων και ο νοών νοήτω. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι και άλλα πολλά.
Αυτά και από μένα μετά από πολύ φιλοσοφία....

Last edited:
Ζήτω ο βασιλιάς Αλέξανδρος. Συγνώμη που δεν σε καταλαβαίνω, δεν ήξερα βέβαια ότι έχεις παιδικά βιώματα.
Το να γράφεις μόνο για να γράφεις, χωρίς να ενδιαφέρεσαι αν σε καταλαβαίνει κανείς σε έναν τόπο που όλοι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, ειλικρινά δεν το κατανοώ, εκτός βέβαια αν αισθάνεσαι την ανάγκη του εντυπωσιασμού. Εγώ παραδειγματος χάριν γράφω για να ανταλλάσω απόψεις και για τη χαρά της επικοινωνίας, μου αρέσει να με καταλαβαίνουν και να τους καταλαβαίνω. Με απλά ελληνικά, κατανοητά και από μικρό παιδί, πες μου αλήθεια γιατί γράφεις;;; Πέρα βέβαια απ το να νομίζεις ότι προκαλείς εντύπωση;;;;

Παληκάρια σας τυχαίνει συχνά να βλέπετε τον συγκεντρωτηρα όταν ντουφεκατε?το έπαθα έντονα σήμερα με τα όσκαρ στα πολύ ψηλωμενα που απομακρύνονταν.πως το εξηγείται?
Στο σκοπευτήριο Ηλία τούς βλέπω σε μεγαλυτερη συχνότητα ειδικά στα αμερικανικά φυσίγγια που είναι με κομενα κυαθια και μάλλον φρενάρουν κόντρα στον αέρα.

Αυτο που ενοχλει, ειναι ο υπερβαλλων ζηλος καποιων ,που μεσα στην αναρριχησης

και μεθη της εξουσιας ξεπερνουν καποια ορια, και ετσι βαζουν σε κινδυνο τη συνοχη

της συνενοχης και υπονομευουν το <<κυρος -και την ηθικη>> που πνευματικου ιερατιου.......

Υ.Γ. Η ζωη εχει και γωνιες !!!!!!!!.xm.Attetion- Attention !!!

]Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Αλλά αντ άλλων και ο νοών νοήτω. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι και άλλα πολλά.
Αυτά και από μένα μετά από πολύ φιλοσοφία....
Να σε ρωτήσω κάτι, δεν νομίζεις ότι με αυτά που γράφεις βάζεις και εσύ το χεράκι σου στην συνοχή της παρέας?
Μέχρι τώρα έχω δει ότι υπάρχει μια ψιλοπαρεξηγηση με δύο τρία άτομα εδώ μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, προσωπικά δεν μ'αρέσουν οι διαμάχες και οι διχόνοιες σας εκτιμώ όλους και καθένας μας είναι ξεχωριστός.
Όπως λέει και ο Κώστας το θέμα είναι φυσίγγια για τσίχλες και όλοι μαζί ανταλλάσουμε απόψεις, γνώμες, ποιότητα, τιμές, προσπαθώντας να βρούμε ένα φυσιγγι που θα ταιριάξει στον καθένα μας. Η αναρρίχηση και οι γωνίες δεν ταιριάζουν στην κουβέντα μάς μόνο ανακατωσούρα προκαλούν, δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθούμε με άτομα που μιλάμε καθημερινά δεν άξιζει τον κόπο;;;

Παληκάρια σας τυχαίνει συχνά να βλέπετε τον συγκεντρωτηρα όταν ντουφεκατε?το έπαθα έντονα σήμερα με τα όσκαρ στα πολύ ψηλωμενα που απομακρύνονταν.πως το εξηγείται?
Εγώ τους βλέπω πολύ συχνά, μάλλον σε βοηθαγε κ το αεράκι που ίσως τους έκοβε την πορεία η πιο απότομα η πιο έντονα προς το μέρος σου κ στη φωτεινότητα του ήλιου... ;)

Κάποιος που να έχει περσινό καραμανιδη kill32 η να θυμάται αν ειχε τον παρακάτω συγκεντρωτικά ας ποστάρει

20171102_214355.jpg

Το ειπες μονος σου Ηλία στα πολυ ψηλωμενα...εκει γινεται αντιληπτός περισσότερο ;)
Στο σκοπευτήριο Ηλία τούς βλέπω σε μεγαλυτερη συχνότητα ειδικά στα αμερικανικά φυσίγγια που είναι με κομενα κυαθια και μάλλον φρενάρουν κόντρα στον αέρα.

Κι εγώ Ηλία που δεν χαμπαριάζω εύκολα, σε βολές σχεδόν κατακόρυφες τον βλέπω σχεδόν πάντα.

Εγώ τους βλέπω πολύ συχνά, μάλλον σε βοηθαγε κ το αεράκι που ίσως τους έκοβε την πορεία η πιο απότομα η πιο έντονα προς το μέρος σου κ στη φωτεινότητα του ήλιου... ;)
Δεν το θυμάμαι άλλη φορά να το προσέχω τόσο έντονα...στην αρχή φοβήθηκα μην σηκώνω κεφάλι.. μάλλον έφταιγε ο αέρας και το ύψος όπως είπατε οι εμπειροτεροι!

Και ναι!! Εκεί που είχα καταλήξει την περασμένη σεζον στα alfa game 32gr (κόκκινα) και έπειτα στα saga 32gr (πράσινα) οταν δεν έβρισκα τα πρώτα τα άλλαξαν φέτος!! 31gr πλέον σε κάλυκα rm.Tα χει δοκιμάσει κάποιος,μη τα παίρνω τζαμπα!!

Αρτι αφιχθης από Ρουμελιωτη, ωραίο κατάστημα, εξυπηρετικοι και ομιλητικοι. Πρέπει να έχει πέσει δουλειά με τη σεσουλα γτ δεν είχε καθόλου 30γρ. και τους δύο τύπους των 32γρ. μόνο σε 7&8. Πήρα για δοκιμή αυτό με τη CSB #8 με 5,50€. Το άλλο με την Gm3 είχε 6€ σε καλυκα με 16χιλ μέταλλο το οποίο ήταν ασημί κιόλας, λογικά ενισχυμένη γομωση. Από την άλλη βδομάδα θα περάσω για ένα κουτάκι 30γρ #9. Ελπίζω στο τριήμερο 17Νοεμβρη να προλάβω να γυρίσω και να τα δοκιμάσω.

Status
Not open for further replies.
Back