Μάκης
Banned
Μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις κι όποτε θέλεις,έτσι το έχω καταλάβει εγώ,κι όποιος γνωρίζει κι έχει την διάθεση απαντάΟταν καποιος ρωταει για οποιοδηποτε θεμα,θεωρω και εφοσον γνωριζω οτι θα πρεπει να απαντησω....τουλαχιστον ετσι λειτουργώ εγω.....τωρα εαν θα πρεπει να διαβαζουμε τα παντα στο forum, δυστυχως εγω δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα,υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη,πιο σημαντικα....τελος παντων δε ξαναρωταω τιποτε γιατι δεν εχω διαθεση ουτε για παρεξηγησεις αλλά ουτε και για παρατηρησεις εις βαρος μου ειτε φιλικες ειτε δε ξερω γω τι αλλο......επιφυλασσομαι για τη συνεχεια μου στο forum...θα δω....
φίλος,λοιπόν,που τα δουλεύει 3 χρόνια,τα κένταυρος,με 2 όπλα:browning phoenix και beretta outlander είναι ευχαριστημένος στα μπασίματα τσίχλας
όταν αρχίσει λίγο το κρύο και η υγρασία έχουν κάποιο θεματάκι απόδοσης που ενοχλεί πολλούς και άλλους όχι
ο φίλος,επίσης να πω,όταν η θερμοκρασία είναι κάτω των 10 C τα πρωινά των μπασιματων ρίχνει 32 γρ γιατί κάποιες φορές τα κένταυρος τον στεναχωρούν
εμπλοκές δεν έχει ποτέ μα ποτέ